Fraunhofer Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Fraunhofer Academy is het trainingscentrum van de Fraunhofer Society for Applied Research en is gericht op geïnteresseerd in permanente educatie specialisten en managers van technologie-gedreven bedrijven. De Academy biedt professionals uitstekende cursussen, certificaat cursussen en seminars op basis van het onderzoek van het Fraunhofer-instituut in samenwerking met geselecteerde en gerenommeerde partner universiteiten en partnerinstellingen.

Training op het hoogste niveau

Een eerste klas onderwijs legt de basis voor een veelbelovende carrière - dit waar is vandaag de dag meer dan ooit tevoren. Het tempo van innovatie is hoog, de zakelijke omgeving verandert voortdurend, en de globalisering genereert toenemende concurrentie uit het buitenland. Wie wil om al deze uitdagingen met succes het hoofd, komt niet voort uit een klassieke opleiding of een conventionele opleiding alleen vaak. Levenslang leren is een must.

Fraunhofer u op de hoogte van de wijzigingen door het maken van de Fraunhofer Academy professionals in het bedrijfsleven een uitstekende deal voor de opleiding. Hier, de opleidingsmogelijkheden van het Fraunhofer-Gesellschaft worden samengevoegd onder één dak, waardoor een unieke overdracht van kennis van Fraunhofer onderzoek in de bedrijven. Dus de nieuwste inzichten uit de wetenschap en onderzoek zijn direct betrokken bij alle aanbiedingen in het onderwijs inhoud met één - een echte Pact voor onderzoek en innovatie.

Ons aanbod is onderverdeeld in vijf thema's:

  • Technologie en Innovatie
  • Energie en Duurzaamheid
  • Logistiek en productie
  • Produceren en testen
  • Informatie en Communicatie

Partner universiteiten en andere onderwijsinstellingen medewerking van de Fraunhofer Academy

Educatieve medewerking van de Fraunhofer Academy

Het Fraunhofer Academy werkt samen met gerenommeerde onderwijsinstellingen alsmede initiatieven van de overheid en het bedrijfsleven, die het hun doel om onderwijs en opleiding te bevorderen in Duitsland en rijden hebben gemaakt.

Partner universiteiten en partner instituten van het Fraunhofer Academy

Het Fraunhofer Academy biedt specialisten en managers uitstekende training op basis van het onderzoek van het Fraunhofer-instituut in samenwerking met geselecteerde en gerenommeerde partner universiteiten en partnerinstellingen.

Locaties

München

Address
Hansastraße 27c
80686 München, Beieren, Duitsland

Kassel

Address
Kassel, Hesse, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden