Lees de Officiële Beschrijving

Friedensau is een plaats van het onderwijs sinds 1899. Op 19 november 1899 het instituut dat de universiteit, de "Industrie en Mission School" voorafging, startte haar activiteiten met slechts zeven leerlingen in zeer eenvoudige omstandigheden. De school is gehuisvest in een oude molen aan de rivier Ihle, genoemd voor het eerst in 1306.

De komende tien jaar zag de bouw van een ensemble van de grote onderwijs en residentiële gebouwen die nog steeds de uitstraling van de campus vandaag definiëren. Een sanatorium, workshops en een voedsel-fabriek werden gebouwd, in lijn met de holistische pedagogisch model van de school, die zowel praktisch onderwijs en mogelijkheden om geld te verdienen. Voor de Eerste Wereldoorlog tot 250 mensen per jaar gebruik gemaakt van de opleidingsmogelijkheden geboden.

Tijdens de Eerste Wereldoorlog zet de Ministerie van Oorlog een militair ziekenhuis in de gebouwen. Het was pas in 1919 dat de opleiding kan worden hervat, en uitgebreid in de daaropvolgende jaren met nieuwe cursussen (huishoudkunde school voorbereidende school voor verpleegkunde, middelbaar niveau cursussen in wetenschap en technologie, business en kinderopvang gangen). In 1923 de naam van de instelling werd veranderd in de "Friedensau Missie Seminarie". In 1930 ontving het seminarie staat accreditatie van het administratieve district officier van Magdeburg voor zijn huishoudkunde en business courses.

De nazi-periode bracht veel beperkingen, culminerend in de afsluiting van het seminarie in de Tweede Wereldoorlog. Weer het onderwijs gebouwen werden gebruikt voor de verzorging van zieke en gewonde soldaten, eerst van de Wehrmacht, en vanaf 1945 uit de Sovjet-leger.

Op voorspraak van de minister-president van de deelstaat Saksen-Anhalt, Erhard Hübener, de Sovjet-militair bestuur liet de school te heropenen in 1947. Dit maakte de Friedensau Seminary de eerste en enige kerk trainingsfaciliteit te mogen het onderwijs activiteiten in de Sovjet bezettingszone hervatten.

Tijdens de DDR periode, de SED (communistische partij) overheid toegestaan ​​training van slechts medewerkers kerk. Evenals de opleiding van predikanten, waren er een jaar cursussen voor diakenen. In 1981 werd de hoge normen en kwaliteit van de opleiding heeft geleid tot de nieuwe naam "Friedensau Theological Seminary". Twee jaar later de Algemene Conferentie van de Zevende-dags Adventisten geaccrediteerd het seminarie als Senior College. Uit de jaren 1980 studenten uit andere socialistische landen van Oost-Europa en Afrika zou kunnen worden opgeleid als voorgangers in Friedensau.

Op 15 september 1990 werd de Theological Seminary een door de staat erkende universiteit na een besluit van de Raad van Ministers van de DDR. Later werd een School of Social Sciences werd opgericht samen met de School of Theology, die Diplom en mastervakken had aangeboden in de theologie sinds 1992.

Vandaag de Friedensau Adventist University, als een academisch gerichte, kerk-run universiteit, awards universitair diploma. Friedensau is een gevestigde plaats van de wetenschap en heeft onderzoek samenwerkingen te koppelen met instellingen in verschillende werelddelen.

Campus Hij Friedensau campus verschilt van andere universitaire locaties in vele gebieden.

De campus is dicht bij de natuur, en de faciliteiten zijn op korte afstand van elkaar, bespaart tijd en het verminderen van stress. De nabijheid tussen studenten en docenten kan een ruimte voor wederzijds vertrouwen en een ontspannen samenleven. Naast de programma's van de studie zijn er tal van spirituele, culturele, artistieke en sportieve mogelijkheden voor een actieve extra-curriculaire leven in Friedensau.

Mission Statement De missie van onze universiteit is om een ​​bijdrage op het gebied van onderwijs en wetenschap te maken, voor de kerk en samenleving. Als free-kerk, Adventist instelling we zijn afgestemd op reformatorische traditie en innovatief denken. Ons onderzoek en onderwijs zijn dus gebaseerd op wetenschappelijke methoden, een fundamentele openheid onverwachte resultaten, en de verantwoordelijkheid tegenover God en de mensheid.

Profiel

Als een universiteit met een speciaal profiel concentreren we ons op die disciplines die zich bezighouden met dienstverlening aan mensen zijn. Onze aandachtsgebieden zijn theologie, sociale wetenschappen, ontwikkelingssamenwerking en gezondheidswetenschappen. We zien onszelf als een internationale universiteit, toegewijd aan interculturaliteit en gelijke kansen, en de uitoefening van een geschiedenis van langdurige relaties met landen in alle continenten.

Gemeenschap

Wij zijn een campus van de universiteit. Dit betekent dat onze docenten, medewerkers en studenten vormen een vertrouwensrelatie, tolerante, multiculturele en coöperatieve gemeenschap. We willen holistische steun te geven aan alle leden van deze gemeenschap. Hier gelijkheid tussen mannen en vrouwen is een fundamenteel feit, zoals respect voor andere religies, wereldbeelden en culturen. Als een familie-vriendelijke universiteit, willen wij de voorwaarden die het gemakkelijker maken om te studeren, beroep en gezin met elkaar te verzoenen creëren. De ruime opzet van de campus met zijn natuurlijke omgeving draagt ​​ook bij aan dit.

Wij verbinden ons ertoe om studenten te leren van de fundamenten van het betreffende gebied van wetenschap, en het omgaan met de huidige bijdragen aan het onderzoek. Het doel van ons onderwijs is om vaardigheden te combineren in onderzoek en toepassing, ervoor te zorgen dat onze afgestudeerden altijd werken aan hoge normen en voldoen aan de eisen van hun verantwoordelijkheden. Wij bieden ook verdere opleiding en professionele ontwikkeling, volgens het principe van een leven lang leren. Universitaire docenten en studenten te dragen aan de wetenschappelijke verhandeling met publicaties. Ons onderwijs en onderzoek, waarbij een enkele eenheid te vormen, zijn gebaseerd op de christelijke ethiek en hebben een holistische, interdisciplinaire focus.

Samenleving en spiritualiteit

Wij zijn ervan overtuigd dat geloof, onderwijs en levensstijl zijn onafscheidelijk. Wij streven ernaar om na te denken, in onze acties, een spiritualiteit gebaseerd op het Evangelie van Jezus Christus. We stimuleren dan ook de persoonlijke ontwikkeling van de identiteit door het stimuleren en mogelijk zelfreflectie. Ons doel is ook om een ​​constructieve en kritische commentaar op de ontwikkeling van de Kerk en de samenleving. Dit is onze uitgebreide kennis van onze missie, en de manier waarop we als een universitaire gemeenschap proberen te vervullen.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MA

Friedensau Adventist University

De Master of Arts in International Social Sciences (MA ISS) is een interdisciplinaire opleiding die de studenten voorbereidt op een carrière in het internationale sociaal ... [+]

Master of Arts in International Social Sciences

De Master of Arts in International Social Sciences (MA ISS) is een interdisciplinaire opleiding die de studenten voorbereidt op een carrière in het internationale sociaal beheer. Het geeft studenten de mogelijkheid zich te specialiseren in de professionele carrière opties zoals professionele werkgelegenheid als experts in de internationale sociaal beheer, ontwikkelingssamenwerking, ramp respons en humanitaire hulp, de planning, het beheer en de evaluatie van projecten voor duurzame ontwikkeling, het werken met de rechten gebaseerde aanpak in de mens van de Verenigde Naties rechten systeem, beheren armoedebestrijdingsprogramma's met maatschappelijke organisaties, betrokkenheid bij de geweldloze conflictoplossing, vrede en verzoening, en de actieve deelname aan verschillende gebieden van Global Governance.... [-]

Duitsland Möckern
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 - 6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Friedensau Adventist University An der Ihle 19
D-39291 Möckern, Saksen-Anhalt, Duitsland