Lees de Officiële Beschrijving

De business school opgericht door het bedrijfsleven.

ESMT - European School of Management and Technology, gelegen in het hart van Berlijn, Duitsland, is een particuliere business school opgericht door 25 multinationals. De expertise van de scholen richt zich op de ontwikkeling van ondernemende leiders met een wereldwijde focus op sociale verantwoordelijkheid en het beheer van de technologie. ESMT is een van de top gerangschikt business schools in Duitsland met een wereldwijd netwerk van alumni in meer dan 50 landen.

ESMT biedt drie opleidingen:

  • Master in Management
  • Full-time MBA
  • Executive MBA (EMBA) alsook executive education

Alle ESMT programma's profiteren van de nauwe relaties met ESMT het bedrijfsnetwerk en founders.The business school biedt een interdisciplinair platform voor discussie onder beleidsmakers, academici en bedrijfsleiders.

ESMT is de meest internationale business school in Duitsland, meer dan 80% van de faculteit leden ESMT hebben een niet-Duitse achtergrond en in elk programma de lessen zijn 70% tot 90% international.

De School onlangs ingevoerde verschillende rankings. ESMT's EMBA programma is gerangschikt 30e in de Financial Times wereldwijde ranking van Executive MBA 2015. Het EMBA programma is gerangschikt op nummer een in de afgelopen vijf opeenvolgende jaren voor carrière vooruitgang. In The Economist "Welke MBA? 'Ranglijst van de top 100 wereldwijde full-time MBA-programma's, ESMT is gerangschikt 49, het plaatsen van 2 in Duitsland en 13 in Europa.

ESMT is een door de staat erkende particuliere business school, waarvan de programma's worden ook geaccrediteerd door AACSB, AMBA, EQUIS en FIBAA.

Missie School

ESMT ontwikkelt ondernemende leiders die globaal denken, verantwoordelijk te handelen, en respecteren het individu. Met een erfenis geworteld in de Europese waarden en het potentieel van de technologie, ESMT ontwikkelt en verleent nieuwe kennis om duurzame economische groei te bevorderen.

Er is een aanzienlijke overlapping tussen deze gebieden van onderzoek, en veel van de faculteit leden werken aan verschillende onderzoeksgebieden of hun interfaces. Bovendien, het gedrag-theoretisch onderzoek geschikt is om verder te koppelen van de drie gebieden van bevoegdheden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

ESMT Berlin

ESMT 's Master's in Management (MIM) bereidt getalenteerde geesten voor op loopbanen in internationale zaken. ... [+]

ESMT 's Master's in Management (MIM) bereidt getalenteerde geesten voor op loopbanen in internationale zaken.

De ESMT Master's in Management combineert veldwerk in internationale bedrijven met toegepaste cursussen en onderzoek naar de nieuwste zakelijke en managementtheorieën. Toegelaten studenten hebben verschillende academische achtergronden en gebruiken de tijd bij ESMT om waardevolle kennis en interdisciplinaire ervaring op te doen om hun eerdere expertise toe te passen op economische en managementproblemen.

Het programma is verdeeld in twee streams met een focus op internationaal management. Eén stroom ( kwantitatieve business ) is bedoeld voor kwantitatieve beslissingsanalisten en één stroom voor creatieve en strategische denkers ( innovatief management ).... [-]

Duitsland Berlijn
Oktober 2019
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
ESMT European School of Management and Technology GmbH
Address
European School of Management and Technology Schlossplatz 1
10178 Berlijn, Berlijn, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 30 212310