ESCP Business School - Berlin campus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Berlijn

Een symbool voor zowel het Europese leven als de internationale vooruitzichten.

ESCP - Berlijn

Als door de staat erkende universiteit behoort ESCP tot de meest prestigieuze en toonaangevende business schools in Duitsland. ESCP bekleedt regelmatig topposities in zowel nationale als internationale ranglijsten (# 1 European Business School in Duitsland, # 1 Master in Management, # 1 Executive MBA en # 1 in Custom Executive Education in Duitsland).

In Berlijn heeft ESCP bijzondere expertise op 3 academische sleutelgebieden, namelijk duurzaamheid, ondernemerschap en digitalisering met een basis van internationaal management.

Bedrijven als Accenture, Bain, Bayer, Coca-Cola en P&G werken nauw met ons samen en blijven continu in contact vanwege de kwaliteit van onze faculteit, hun onderzoek en de topkwaliteit van onze studenten en alumni.

Leer de meest Europese business school in Duitsland zelf kennen met zijn unieke interculturele geest bij ESCP Berlijn. Neem contact met ons op of breng ons gewoon een bezoekje. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Professor Dr. Andreas Kaplan, MPA
Rector ESCP Berlijn

127954_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Studeer in een van de meest innovatieve en creatieve steden

Met zijn unieke geschiedenis en cultuur is de Duitse hoofdstad een symbool geworden voor zowel het Europese leven als de internationale kijk - en is natuurlijk beroemd om zijn gevarieerde economie.

Met zijn 3,5 miljoen inwoners en ongeveer 40.000 meer per jaar, is Berlijn een snelgroeiende stad die een hoge levenskwaliteit biedt tegen een relatief lage kosten van levensonderhoud in vergelijking met andere Europese hoofdsteden.

Culturele verscheidenheid

Berlijn is een multiculturele stad met een vertegenwoordiging van meer dan 180 verschillende nationaliteiten.

Culturele diversiteit vormt het karakter van de stad en geeft het een culturele flair en verscheidenheid. Veel internationale spelers hebben ook een dochteronderneming in Berlijn, bijvoorbeeld Amazon, Bain, Bombardier Transportation, EY, Google, PwC, Siemens en Total SA

De economische factor

Berlijn wordt gekenmerkt door een rijke, veelzijdige economische structuur.

Het varieert van industriële bedrijven met een lange traditie en sterke middelgrote bedrijven tot een zeer dynamische dienstensector, evenals innovatieve IT- en hightechbedrijven. Tegenwoordig staat Berlijn vooral bekend om zijn levendige start-up cultuur en om zijn creatieve industrie; het is een belangrijk mediacentrum geworden.

Lifestyle

Mensen waarderen Berlijn vanwege de pulserende scène en het nachtleven, evenals vanwege de ruime parken en Boheemse wijken.

De stad biedt talloze "biertuinen", een breed scala aan restaurants, coffeeshops, markten, groene zones, meren en culturele evenementen.

Berlijn Campus

Studeer in een van de meest innovatieve en creatieve steden.

Locaties

Berlijn

Address
ESCP,
Heubnerweg 8-10

D-14059 Berlijn, Berlijn, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden