EBS Universität

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

MOGELIJKHEID OM DE TOEKOMST TE VORMEN

EBS Universität für Wirtschaft und Recht is een van de toonaangevende particuliere business schools in Duitsland, zowel in Wiesbaden als in Oestrich-Winkel.

Momenteel studeren ongeveer 2.000 studenten en promovendi aan drie faculteiten en profiteren ze met name van een uitgebreid netwerk van internationale partneruniversiteiten, bedrijven en alumni.

De EBS Business School, de oudste particuliere universiteit voor bedrijfskunde in Duitsland, geeft sinds 1971 les aan toekomstige leiders met een internationaal perspectief. De EBS Law School, de meest recent opgerichte rechtenfaculteit van Duitsland, biedt sinds 2011 een compleet, klassiek rechtenstudieprogramma aan. leidend tot de staatsexamens met een speciale focus op het ondernemingsrecht, evenals een geïntegreerde Master in Business (MA). Met haar professionele trainingsprogramma's biedt de EBS Executive School bijscholing voor specialisten en leidinggevenden.

Sinds juli 2016 maakt de EBS Universität deel uit van de non-profit stichting SRH, een toonaangevende aanbieder van onderwijs- en gezondheidsdiensten. Ons gemeenschappelijke doel is om de EBS Universität als excellente onderwijsinstelling te versterken en de universiteit verder te ontwikkelen op basis van onafhankelijk onderzoek en onderwijs.

ONZE MISSIE

We leiden getalenteerde studenten en professionals op om hun persoonlijkheden en competenties te ontwikkelen, waardoor ze zeer bekwame, kritisch denkende en wereldwijd gerichte experts, managers en ondernemers worden die het voortouw nemen in tijden van onzekerheid en verandering. We bieden hen internationale onderwijservaring in Duitsland, gezamenlijk gecreëerd door onze faculteit en onze professionele staf, die zich inzetten voor excellentie in academisch onderzoek, op de deelnemer gericht leren en zakelijke praktijken, ondersteund door ons netwerk van alumni en zakelijke partners.

Locaties

Oestrich-Winkel

Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Duitsland

Wiesbaden

Address
Gustav-Stresemann-Ring,3
65189 Wiesbaden, Hesse, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden