EBS Universität

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De EBS is de oudste particuliere bedrijfsleven universiteit in Duitsland, onze afgestudeerden succesvol zijn over de hele wereld al meer dan 40 jaar. De reden hiervoor is het concept: Onder de paraplu van de EBS University, combineren we bij EBS Law School en EBS Business School op onderzoek gebaseerde onderwijs met innovatieve concepten en in het bijzonder intensieve zorg en ondersteuning van elke student. Economie en Recht Faculteit daardoor synergetisch samen te werken en vormen een sterke basis voor vernieuwend onderzoek evenals uw praktijkgericht onderwijs en opleiding.

Bij EBS University om de professionele en persoonlijke expertise te verwerven om te gaan met professionele uitdagingen. Van al onze cursussen weg staan ​​we voor:

  • academische uitmuntendheid
  • Internationaliteit
  • praktisch
  • persoonlijkheidsontwikkeling
  • interdisciplinair denken
  • maatschappelijke verantwoordelijkheid
  • een leven lang leren

Vanwege hun begrip van uitmuntendheid EBS spreekt tot University studenten en professoren die begaafd en enthousiast, efficiënt en creatief.

Onze visie

Wij zijn wereldwijd toonaangevende private bedrijf universiteit in Duitsland en een van de meest prestigieuze universiteiten door het aanbieden van een verfijnde training concept en het opleiden van onze studenten aan de bevoegde en verantwoordelijke beleidsmakers die zullen profiteren van een speciaal netwerk van alumni en zakelijke partners en actief bijdragen aan de voortdurende expansie geworden.

Onze missie

We zijn een internationaal georiënteerde universiteit die traint haar studenten om open-minded, kritisch reflectief en hooggekwalificeerde beleidsmakers, managers en ondernemers. We stellen onze afgestudeerden om te gaan met de uitdagingen van de toekomst en om de juiste beslissingen te nemen in een wereld van onzekerheid en voortdurende verandering in de wereld te maken.

Locaties

Oestrich-Winkel

Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Duitsland