Deggendorf Institute of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De keuzes

We zijn toegewijd aan het produceren van wereldwijde afgestudeerden met internationale graden: 190 partneruniversiteiten over de hele wereld bieden studenten veel mogelijkheden om ervaring op te doen en credits te behalen voor hun diploma door middel van buitenlandse semesters, stages en double-degree studies in het buitenland. In feite bevatten alle niet-gegradueerde graden een verplicht stage-semester, dat zowel lokaal als in het buitenland kan worden gevolgd.

Onze studentenpopulatie van 7.200 inclusief 20% internationale studenten, bestudeert een reeks cursussen die in het Engels of Duits worden gegeven. Al onze cursussen zijn officieel geaccrediteerd door FIBAA en ASIIN volgens internationale normen.

We werken samen met meer dan 500 regionale en multinationale bedrijven, waaronder wereldspelers zoals BMW, MAN, Continental, ZF en Siemens, waar studenten waardevolle werkervaring kunnen opdoen. Daarnaast organiseert de Career Service van de universiteit een mentorprogramma, waarin studenten samenwerken met een professionele mentor om hen te helpen hun professionele doelen te bereiken. Deze actieve promotie kalmeert de overgang van academische naar professionele carrière, wat betekent dat onze afgestudeerden bijzonder succesvol zijn op de arbeidsmarkt.

Campussen onderwijzen

Studenten worden verdeeld over acht faculteiten op twee campussen. De hoofdcampus in Deggendorf heeft een breed scala aan opleidingen in het Engels of Duits. Op de European Campus Rottal-Inn worden alle studenten uitsluitend in het Engels gedoceerd (internationale studenten volgen Duitse lessen). Deze twee campussen liggen op een uur rijden van elkaar en beide bevinden zich in Beieren, Zuid-Duitsland.

We beschouwen een goede levensstijl als een belangrijke factor voor het welzijn van onze studenten. Studenten worden ondersteund met vele faciliteiten, zoals een scala aan studentenclubs, een uitgebreid sportprogramma (we zijn momenteel de Duitse universiteitskampioenen), een groot internationaal kantoor, talencentrum en carrière. We organiseren elke zomer een open dag evenement op de campus en een muziekfestival.

Alle faculteiten, workshops en servicecentra voor onze studenten zijn gevestigd in, op en rond onze campus, waardoor een open, vriendelijke en communicatieve omgeving wordt gecreëerd voor medewerkers, studenten en docenten.

  • Bekijk onze lescampussen:
    https://www.th-deg.de/en/university/campus-locations

Afbeeldingen van Deggendorf campus:

121525_Degcampus.jpg 121526_Degaudiolab.jpg 121527_Degcampushallway.jpg 121528_Degcampus2.jpg 121529_Degcampussnow.jpg 121530_Degcampussummer.jpg

Afbeeldingen van de Europese campus:

121531_ECcafe.jpg 121532_ECcampus2.jpg 121533_ECcampus1.jpg 121534_ECcarpark.jpg 121535_EClibrary.jpg

Locaties

Pfarrkirchen

Address
European Campus Rottal-Inn
Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen
Germany

84347 Pfarrkirchen, Beieren, Duitsland

Deggendorf

Address
Deggendorf Institute of Technology
Dieter-Görlitz-Platz 1
94469 Deggendorf
Germany

94469 Deggendorf, Beieren, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden