Cologne University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Keulen University of Applied Sciences OVER Zijn ruwweg 22.500 studenten en vier campussen in drie steden maken Keulen University of Applied Sciences (Cuas) de grootste in zijn soort in Duitsland.

Echter, de grootte is niet de enige factor die Cuas onderscheidt van de meeste andere Duitse hogescholen: Academic diversiteit, brede onderzoeksactiviteiten en een internationale focus zijn onze sterkste kant. Keulen University of Applied Sciences is een modern type instelling voor hoger onderwijs, want het is in staat de ondersteuning doctorale studies in stellaire programma. Tegelijkertijd leggen wij sterk de nadruk op praktische ervaring voor onze studenten in alle disciplines.

Keulen University of Applied Sciences is een lid van UAS7 - de strategische alliantie van zeven uitstekende hogescholen in Duitsland - en een charter lid van de Noord-Rijnland-Westfalen University Innovation Alliance. Bovendien, het is een volwaardig lid van de European University Association (EUA).

Cuas is geen onbekende voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): Het is als een familie-vriendelijke universiteit en een instelling met een sterke focus op het milieu in overeenstemming met de Europese Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) evenals ISO gecertificeerd 14001.

International banden Keulen Hogeschool cultiveert nauwe relaties, niet alleen binnen de Duitse academische landschap, maar ook op internationaal niveau. Wij beschikken momenteel samenwerkingsverbanden met ongeveer 290 universiteiten in het buitenland en het bevorderen van studentenmobiliteit via een breed scala aan studie / verblijf in het buitenland-programma's en financieringsmogelijkheden.

Keulen Hogeschool biedt verschillende masteropleidingen volledig in het Engels. Een derde van onze internationale studenten komen uit het buitenland: Afrika, Amerika, Azië of Australië.

Facts & Figures

Totaal aantal studenten (winter semester 2013/2014) - 22624 Personeel - 1500 Hoogleraren - 414 Eerstejaars studenten - 5387 Graden - 80 Bacheloropleidingen - 39 Carrière-geïntegreerde programma's - 4 Masteropleidingen - 37 Budget (2013) - € 160.000.000 Externe financiering - meer dan € 17.000.000

Locaties

Keulen

Address
Institute for Technology and Resources Management
in the Tropics and Subtropics (ITT)
Cologne University of Applied Sciences
Betzdorfer Straße 2
50679 Cologne
Germany

50679 Keulen, Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden