Bucerius Law School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat onderscheidt Bucerius Law School ?

Bucerius Law School is de eerste particuliere rechtswetenschool zonder winstoogmerk in Duitsland. Gevestigd en gefinancierd door een van de grootste particuliere stichtingen van het land, eert Bucerius Law School zijn naamgenoot, Gerd Bucerius, door zich te concentreren op het belang van maatschappelijke dienstverlening en verantwoordelijkheid voor anderen in de samenleving. Deze visionaire instelling behoort consequent tot de topwetenscholen in Duitsland die de beste en slimste nieuwe juridische geesten van vandaag opleiden. Bucerius-studenten blinken uit in Duitse staatsexamens en gaan samenwerken met vooraanstaande nationale en internationale advocatenkantoren en bedrijven, overheidsinstanties en universiteiten.

Wat biedt Bucerius Law School ?

In het hart van Europa verbindt Bucerius Law School de wereld - het biedt de juridische opleiding, de praktische ervaring en het internationale netwerk om zijn studenten een succesvol en bevredigend carrièrepad te bieden in de steeds meer geglobaliseerde wereld van vandaag. Bucerius erkent het belang van een internationale opleiding en cultiveert een uitgebreid internationaal netwerk van bijna 100 partneruniversiteiten wereldwijd en een eigen vertegenwoordigingskantoor in de Verenigde Staten. Bucerius trekt gerenommeerde wetenschappers en docenten van de beste juridische instellingen ter wereld aan om in zijn Engelstalige zomerprogramma's, de Master in de rechten en het bedrijfsleven en zijn internationale uitwisselingsprogramma te doceren.

Welke programma's zijn beschikbaar voor internationale studenten?

De Bucerius Master of Law and Business (MLB) is een eenjarig programma dat jonge professionals een combinatie van theorie en praktijk biedt in een intieme setting met een focus op individuele aandacht en professionele begeleiding. Bucerius biedt 3 intensieve zomerprogramma's van drie weken aan gevorderde studenten en jonge professionals op de volgende gebieden: internationaal ondernemingsrecht, licentietransacties in intellectuele eigendom, juridische technologie en bedrijfsvoering. Het internationale uitwisselingsprogramma van een semester complimenteert de studies van studenten aan hun thuisuniversiteit door niet alleen overeenkomstige cursussen, maar ook culturele emersie, historische rondleidingen en reismogelijkheden.

Met innovatie als een kenmerk, blijft Bucerius Law School nieuwe programma's en diensten ontwikkelen, zoals Bucerius Executive Education en Conference and Event Management. Alle Bucerius-programma's zijn ontworpen om deelnemers te helpen hun theoretische en praktische kennis te verdiepen, te debatteren met hun internationale tegenhangers en hun professionele netwerk te ontwikkelen.

Groene campus in het centrum van Hamburg

De voorwaarden voor studenten die op zoek zijn naar de MLB of LL.M. graad aan de Bucerius Law School zijn uitstekend. De campus ligt in een parkachtige omgeving in het centrum van Hamburg. Alle gebouwen, volledig gerenoveerd of nieuw gebouwd, zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk, zodat studenten hun individuele studiegewoonten kunnen volgen. Kleine groep studeerkamers vergemakkelijken de samenwerking tussen studenten buiten de klas; een cafetaria, een koffielounge en een klein fitnesscentrum moedigen studenten aan om te ontspannen en een praatje te maken. Vanwege de locatie en de kwaliteit van de faciliteiten, is Bucerius Law School de site van een breed scala aan conferenties, externe lezingen en andere internationale evenementen. De docenten van het programma - zowel fulltime academici als leden van de advocatuur en bedrijfsgemeenschappen - zijn aanspreekbaar en bereid om hun ervaringen met studenten te delen en advies te geven wanneer dat nodig is. Zoals afgestudeerden vaak benadrukken, zijn programmamedewerkers toegewijd aan het bieden van sterke administratieve en persoonlijke ondersteuning aan de studenten.

Locaties

Hamburg

Bucerius Law School

Address
Bucerius Law School
Jungiusstraße 6

20355 Hamburg, Hamburg, Duitsland
Telefoonnr.
+49 40 307060

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: