Lees de Officiële Beschrijving

Toegevoegde waarde creëren via merken - dit is waar het trainingsaanbod van de Brand Academy voor staat. En dat is precies wat de Brand Academy een universiteit maakt die haar afgestudeerden in staat stelt om een succesvolle carrière-intrede en een lange-termijn carrière te maken.

Op de Brand Academy leert een internationaal team van ervaren hoogleraren, docenten, experts en professionals je hoe je merken ontwerpt, communiceert, opvoert en beheert. Praktisch en in kleine seminargroepen om een intensieve en persoonlijke ondersteuning te garanderen.

geschiedenis

Het was de fascinatie van grote merken die een groep Duitse en Chinese vrienden in 2010 inspireerde om een college voor merken te stichten.

Een opleidingsplaats die samenkomt en focust op merkbewustheid met een passie voor merkgeschiedenis, in de wetenschap dat educatie en creativiteit twee delen zijn van een onafscheidelijk geheel. En het zou een plek moeten zijn die culturen verbindt in de Euraziatische ruimte. De universiteit is uit dit idee ontstaan.

De Brand Academy als hogeschool is gevestigd in Markencity Hamburg met uitzicht op de Elbe. Het is de eerste universiteit met een focus op merken - de centrale strategische succesfactor voor nationale en internationale bedrijven. Merken als aangrijpende verhalen - onze studenten als toekomstige uitvinders van deze verhalen.

De Brand Academy is een door de staat erkende privéuniversiteit met internationaal erkende bachelor- en masteropleidingen en we hechten veel waarde aan een cultuur van creativiteit, nieuwsgierigheid en kosmopolitisme. Onze universiteit is een plaats van leren die wetenschappelijk onderzoek combineert met nauwe contacten met merkbedrijven in Europa en Azië.

DE MISSIE VAN DE MERKACADEMIE:

Voor een convergerende wereld trainen we interculturele merkexperts.

Applicatiegericht, interdisciplinair en praktisch - wij geven specialistische kennis over merkbeheer, ontwerp en communicatie en bevorderen intercultureel, doelgericht netwerken - voor de persoonlijke ontwikkeling van studenten tijdens en na hun studie.

DE VISIE VAN DE MERKACADEMIE

Het college voor een betere merkcultuur in de Euraziatische regio.

DE WAARDEN VAN MERKACADEMIE

Ons dagelijks denken en handelen wordt geleid door bindende waarden:

  • achting
  • dialoog
  • verplichting
  • Professionele uitmuntendheid
  • interculturaliteit

BEOORDELING:

Onze waardering voor andere mensen en onze houding jegens hen is fundamenteel positief - respect en waardering vormen de basis voor een aangename en levendige sfeer van leren en werken.

DIALOG:

We bevorderen de interne en externe dialoog - tussen studenten, professoren, docenten, praktijkpartners, maar ook tussen afdelingen en culturen. Door te delen en te reflecteren, krijgen we nieuwe inzichten.

INZET:

We eisen toewijding, enthousiasme en discipline van onze studenten om hun leerresultaten te maximaliseren. Voor ons telt meer dan de professionele prestatie - we ondersteunen elk individu in zijn persoonlijkheidsontwikkeling.

PROFESSIONELE UITMUNTENDHEID:

We laten ons leiden door de bereidheid om het beste te geven en om innovatieve oplossingen voor problemen te vinden. We moedigen onze studenten aan om hen efficiënte, succesvolle studietijd en een veelbelovende toekomstige carrière te bieden.

interculturaliteit:

Hier werken studenten uit verschillende herkomstlanden efficiënt samen in onderwijs, onderzoek en praktische projecten. Deze geleefde interculturaliteit brengt de ervaringen en competenties van onze studenten over voor hun persoonlijkheidsontwikkeling, die een beslissend voordeel zijn in het professionele leven.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Duits

Deze school biedt ook:

MA

Brand Academy – University of Applied Sciences

In digitale tijden veranderen de spelregels voortdurend, dus innovatie staat centraal in je studie: welke processen, methoden en technieken moet ik kennen? Hoe kunnen mer ... [+]

In onze masteropleiding Brand Innovation met een focus op marketing

We leven in tijden van voortdurende verandering. Daarom is innovatie de kern van je studie. We zullen u methoden en technieken leren waarmee u innovatieve oplossingen kunt vinden, spannende producten kunt ontwikkelen en doelgroepen kunt bereiken.

In kleine groepen en een creatieve sfeer maakt u kennis met de technologieën en hulpmiddelen die u nodig hebt om betekenisvolle, sterke merken in het digitale landschap te ontwikkelen.

Nauwe links om te oefenen

Om je carrière een vliegende start te geven, werken we samen met toonaangevende merkbedrijven en gevestigde agentschappen. Tijdens je studie werk je aan echte projecten van grote internationale bedrijven en bereid je je voor op uitdagende strategische taken in de merkenindustrie. Verbeter uw creativiteit, innovatief denken en teamworkvaardigheden en breid uw professioneel netwerk uit.... [-]

Duitsland Hamburg
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Brand Academy – University of Applied Sciences

In het nieuwe masterprogramma Brand Innovation met een focus op ondernemerschap, leer je wat zinvolle en duurzame bedrijfsmodellen zijn. Je maakt ook je eigen idee marktk ... [+]

In onze masteropleiding Brand Innovation met een focus op ondernemerschap

Inzicht in digitale veranderingen en innovaties, ontwikkeling van duurzame bedrijfsstrategieën en groei op de lange termijn - deze vaardigheden zijn van onschatbare waarde. Tijdens je studie zul je leren hoe goede bedrijfsideeën eruit zien en hoe je een bedrijf uit één bedrijf kunt maken. Je ontdekt verschillende bedrijfsmodellen en manieren om een startup te financieren, leert financiële succesindicatoren te begrijpen en agile technieken voor productontwikkeling toe te passen.

Innovatie vormt de kern van je studie. Je duikt in nieuwe technologieën zoals AI, VR, AR, Blockchain of Big Data, krijgt waardevolle input in termen van groeihacking en leert alles over merkpositionering, omdat merkdenken elk bedrijf aangaat.... [-]

Duitsland Hamburg
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Brand Academy – University of Applied Sciences

In het nieuwe masterprogramma Brand Innovation met een focus op design ... [+]

In onze masteropleiding Brand Innovation met een focus op design

Creatieve geesten en digitale probleemoplossers zijn erg in trek, vooral als ze weten hoe ze nieuwe technologieën moeten toepassen om iets zinvols te creëren. We leren u methoden en technieken om u te helpen innovatieve oplossingen te ontwikkelen en de moderne digitale gebruiker te begrijpen.

Samen met professionals creëer je digitale werelden, ontwikkel gebruikersritten en prototypen, evenals je eigen applicaties voor AR en VR. Je zult met big data werken en jezelf vertrouwd maken met creatief concept, storytelling en UX-denken. In kleine groepen en een creatieve sfeer verkrijgt u de vaardigheden voor echt innovatief design.... [-]

Duitsland Hamburg
Oktober 2019
Engels
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Brand Academy - University of Applied Sciences

What is Design?

Experiences of our Master Students

Brand Academy, Hochschule für Design und Kommunikation
Address
Rainvilleterrasse 4, D-22765
Hamburg, Hamburg, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 40 380893560