Lees de Officiële Beschrijving

WELKOM IN DE BRAND ACADEMY

  • De internationale universiteit voor merken creëren van toegevoegde waarde door middel van merken - dat is wat de Brand Academy opleidingen zijn bedoeld om te bereiken. En het is precies dat wat de Brand Academy een universiteit die het mogelijk maakt de afgestudeerden om succesvol te starten in hun loopbaan en gaan ver in hen maakt.

Bij de Brand Academy je leert van een internationaal team van ervaren professoren, docenten, experts en professionals hoe het ontwerpen, communiceren, presenteren en beheren van merken. U leert in praktische situaties en in kleine seminar groepen, het garanderen van een intensieve persoonlijke begeleiding.

geschiedenis

Geïnspireerd door hun fascinatie voor grote merken, een groep van Duitse en Chinese vrienden besloten om een ​​universiteit voor branding in 2010 gevonden.

Ze overwogen een plaats van onderwijs dat verenigt en richt zich op het merk kennis met een passie voor het merk verhalen - maar niet te vergeten dat onderwijs en creativiteit zijn twee delen van een onlosmakelijk geheel. Een plek die culturen uit de Euraziatische regio bij elkaar brengt. Het was vanuit deze manier van denken die de universiteit was geboren.

Gecategoriseerd als een hogeschool, de Brand Academy kijkt uit over de rivier de Elbe in Hamburg - zichzelf een stad van de merken. Het is de eerste universiteit om zich te concentreren op de merken - de centrale strategisch succes-factor in nationale en internationale bedrijven. Merken zijn spannende verhalen - en onze studenten zijn de toekomst auteurs van die verhalen.

De Brand Academy is een door de overheid erkende particuliere universiteit met internationaal erkende bachelor- en masteropleidingen.

Wij leggen veel nadruk op een cultuur van creativiteit, nieuwsgierigheid en openheid. Onze universiteit is een plaats van leren die het wetenschappelijk onderzoek en nauwe samenwerking met merknaam bedrijven in Europa en Azië combineert.

De missie van het MERK ACADEMY:

We onderzoeken, ontwikkelen en te onderwijzen merken.

Applicatie-georiënteerd, interdisciplinair en praktisch-gebaseerde - we leren van de kennis van brand management, ontwerp en communicatie, en we bevorderen interculturele, gerichte netwerken te helpen onze studenten persoonlijk te ontwikkelen tijdens en na hun studie.

De visie van de MERK ACADEMY

International competentiecentrum op het gebied van merken met de nadruk op Eurasia.

De waarden van de MERK ACADEMY

De manier waarop we denken en handelen wordt geleid door een set van bindende waarden:

Waardering Dialoog Inzet professionele excellentie interculturaliteit

WAARDERING:

We hebben een positieve houding tegenover en de waarde van andere mensen nemen altijd; respect en erkenning zijn de basis voor een aangename en levendige sfeer van leren en werken.

DIALOOG:

Wij bevorderen de interne en externe dialoog tussen studenten, professoren, docenten en praktische partners, en tussen de verschillende afdelingen en verschillende culturen. We krijgen nieuwe kennis door middel van uitwisseling en door samen te reflecteren.

INZET:

Wij eisen toewijding, enthousiasme en discipline van onze studenten, zodat ze de optimale leerervaring te bereiken. Wij geven om meer dan alleen technische prestaties - steunen we ieder individu in hun persoonlijke ontwikkeling.

Professionele excellentie:

We laten ons leiden door de bereidheid om ons best te geven en nieuwe manieren van aanpak van problemen te vinden. Wij moedigen onze studenten om te vergemakkelijken voor hen een efficiënte, succesvolle verloop van de studies en een veelbelovende professionele toekomst.

interculturaliteit:

Studenten uit verschillende landen werken efficiënt met ons in hun opleiding, hun onderzoek en hun praktische projecten. Deze interculturele omgeving waarin wij hebben vastgesteld biedt onze studenten met ervaring en expertise die hen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en een beslissend voordeel geven in hun professionele leven.

Programs taught in:
Engels
Duits

Deze school biedt ook:

MA

Brand Academy – University of Applied Sciences

In het programma van onze Master in International Brand Management leert u alles succesfactoren van de grensoverschrijdende en cross-culturele marketing en brand manageme ... [+]

in onze Masteropleiding International Brand Management leer alles succesfactoren van de grensoverschrijdende en cross-culturele marketing en brand management kennen in verschillende economische, culturele en juridische systemen. De cursus wordt dan ook in het Engels gevoerd. Om deze reden, we bieden ook de volgende informatie in het Engels.

[-]
Duitsland Hamburg
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Brand Academy – University of Applied Sciences

Op onze masteropleiding in International Brand Communication leert u over alle van de succesfactoren die grensoverschrijdende en cross-culturele merkcommunicatie te rijde ... [+]

Op onze Masteropleiding in International Brand Communication U zult leren over alle succesfactoren die grensoverschrijdende en crosscultuur merkcommunicatie runnen en die u voor een carrière in de merk- en creatieve industrie moet behalen. De cursus zal daarom worden in het Engels gegeven.

Als een recent afgestudeerde ben je klaar om je carrière te beginnen op het wereldtoneel en in de reclame-industrie, waar merken contact met de harten van de consument.

Je hebt een levendige belangstelling voor creatieve merk communicatiecampagnes als Apple, Coca Cola, de Mont Blanc, Nike en Nivea en zijn nieuwsgierig om nieuwe culturen te ontdekken. Neem de eerste stap van uw wereldwijde carrière bij ons.... [-]

Duitsland Hamburg
October 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Brand Academy - University of Applied Sciences

What is Design?

Experiences of our Master Students

Brand Academy, Hochschule für Design und Kommunikation
Address
Rainvilleterrasse 4, D-22765
Hamburg, Hamburg, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 40 380893560