Bauhaus-Universität Weimar

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Bauhaus-Universität Weimar is een internationaal onderzoek universiteit die zich inzet voor het idee van Bauhaus en heeft daarom een traditioneel internationale oriëntatie. Haar streven is om kunst te combineren met wetenschap en techniek, die ons leidt tot een pad dat is uniek in Duitsland lopen. Het streven naar internationalisering is geen loze kreet, maar een integrale component van ons zelfbegrip en de oriëntatie.

Met faculteiten en gebieden van de studie, zoals architectuur, kunst en design, Civiele Techniek en Media, het Bauhaus-Universität Weimar heeft een eigen identiteit.

Het Bauhaus-Universität Weimar is geworden bekend om zijn brede waaier van onderwijs en onderzoek op basis van de civiele techniek en architectuur georiënteerde disciplines. Vandaag de Universiteit biedt een uitgebreid spectrum van instructie met ongeveer 40 studierichtingen, waaronder gratis kunst, design, web design, visuele communicatie, media design, mediacultuur, architectuur, civiele techniek, materiaalkunde, processing technologie, milieu en beheer.

De term »Bauhaus« staat voor een gretigheid om te experimenteren, openheid, creativiteit, een nauwe band met de industriële praktijk en internationaliteit. Voortbouwend op de traditie van het Bauhaus, worden alle faculteiten betrokken bij de oprichting van de openbare ruimte. Het doel is om de wetenschap, kunst en technologie samen te werken analytisch, creatief en innovatief op de planning, de bouw en het ontwerp van de huidige en toekomstige ruimtes van de woning. Praktische ervaring speelt een belangrijke rol in alle wetenschapsgebieden, maar ook in artistieke ontwikkeling.

Testen, certificeren en productontwikkeling zijn net zo belangrijk voor civiel ingenieurs als ze zijn om de media ontwikkelaars en ontwerpers.

Om haar internationale imago te definiëren en zich met succes te vestigen als een i NTERNATIONALE universiteit, is de strategie van de universiteit om te internationaliseren in alle gebieden. Vooral op het gebied van onderwijs, onderzoek en creatief-artistieke ontwikkeling, moet de internationale oriëntatie te verbeteren door middel van verschillende middelen en instrumenten te bevorderen. Op die rekening, werd de internationalisering in het beheer vastgelegd door het principe van de universiteit. Bovendien is de positie van de Officer for International Strategic Samenwerkingen is gemaakt. Haar taak is om de internationalisering strategieën te werken en om diverse maatregelen te nemen.

Locaties

Weimar

Bauhaus-Universität Weimar

Address
Bauhaus-Universität Weimar
Geschwister-Scholl-Straße 8

99423 Weimar, Thüringen, Duitsland
Telefoonnr.
+49 3643 581112

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden