Lees de Officiële Beschrijving

Met ongeveer 11.000 studenten is de Berlijnse School voor Economie en Recht een van de grootste academische opleidingscentra voor junior managers in Duitsland. Het overtuigt met een sterke praktische relevantie, hoge kwaliteitsnormen en een sterke internationale oriëntatie.

De Berlin Professional School - het voortgezet onderwijsinstituut van HWR Berlin - vult de portfolio van de universiteit aan met internationale en praktische managementcursussen voor voortgezet onderwijs.


Meer dan 25 jaar ervaring in managementonderwijs

Al in 1992 begon de Berlijnse School voor Economie en Recht, samen met Britse partneruniversiteiten, met het trainen van leidinggevenden op internationaal niveau. Ze was een van de eerste MBA-providers in Duitsland. Naast de internationaal erkende Berlijnse MBA biedt de Berlijnse professionele school tegenwoordig ook andere Duitse en Engelstalige masterprogramma's. Met zijn aanbod is het gericht op specialisten en leidinggevenden uit het bedrijfsleven en de administratie.

97991_97893_HWRBerlinCampus.jpg


Gevarieerde aanbiedingen en individuele ondersteuning

Met zijn gevarieerde aanbod aan studie-inhoud en formats voldoet de Berlin Professional School aan de individuele behoeften van zijn ervaren en werkende studenten. Elk programma heeft een eigen studieteam, dat persoonlijk zorgt voor de studenten, hen adviseert en adviseert, zowel professioneel als organisatorisch. Met uitgebreide activiteiten op het gebied van "Carrière


Internationaal genetwerkt

Meer dan 3.000 afgestudeerden uit meer dan 70 landen hebben met succes hun studie aan de Berlijnse Professionele School afgerond. Geïntegreerde studiereizen naar internationale partneruniversiteiten in Europa, Amerika en Azië maken het mogelijk om de internationaliteit van de Berlijnse professionele school buiten de campus te ervaren.


Dichtbij de praktijk

Tegelijkertijd bieden alle programma's voldoende gelegenheid voor uitwisseling met beoefenaars. Het netwerk van gerenommeerde partners uit industrie en wetenschap is geografisch en industriebreed. Of het nu bedrijfsbezoeken, excursies, gastcolleges of projectwerk zijn, de interfaces naar de professionele praktijk zijn talrijk.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Berlin School of Economics & Law

De MA Chinees-Europese economie en bedrijfskunde is een intercultureel studieprogramma waarin studenten basisinzichten krijgen over de economische en economische relaties ... [+]

De MA Chinees-Europese economie en bedrijfskunde is een intercultureel studieprogramma waarin studenten basisinzichten krijgen over de economische en economische relaties van China en Europa. Dit omvat onder meer aandacht voor specifieke aspecten van de binnenlandse handel en financiële stromen en inzicht in de sociaal-economische omstandigheden van de twee geopolitieke regio's.

Berlijnse professionele school (foto: Katy Otto, 2017)

[-]
Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Berlin School of Economics & Law

The M. Sc. International Business Management is een internationaal georiënteerd managementprogramma. Voortbouwend op de kennis van basisconcepten, theorieën en toepassing ... [+]

De M.Sc. International Business Management is een internationaal georiënteerd managementprogramma. Voortbouwend op de kennis van basisconcepten, theorieën en toepassingen van bedrijfsadministratie, wordt een dieper inzicht in management in internationale bedrijfscontexten ontwikkeld. Zowel strategische als operationele aspecten worden overwogen - en zo praktisch mogelijk.

Het doel van de masteropleiding is om kennis en vaardigheden te verwerven die studenten in staat stellen een leidende rol op zich te nemen in een internationaal georiënteerd bedrijf.

Studenten kunnen kiezen tussen twee specialisaties: International Management of Digital Business Management

Berlijnse professionele school (foto: Katy Otto, 2017)... [-]

Duitsland Berlijn
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Berlin School of Economics and Law IMB Institute of Management Berlin
Address
Berlin School of Economics & Law Badensche Strasse 52
10825 Berlijn, Berlijn, Duitsland
Website
Telefoonnr.
+49 30 308771262