Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Maak kennis met de PUCMM

Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra (PUCMM) Het is een non-state, katholieke instelling van de dienstverlening aan de gemeenschap. Het werd gemaakt door de Dominicaanse bisschoppenconferentie, op 9 september 1962. Het is een instelling voor hoger onderwijs dat academische excellentie benadrukt en staat open voor iedereen, ongeacht ras, sociale klasse, ideologie of religieuze overtuigingen. Het richt zich op de wetenschappelijke zoektocht naar oplossingen voor maatschappelijke problemen en eisen van het algemeen welzijn te pakken.

school

Het Misio n

"Zoeken wetenschappelijke oplossingen voor de uitdagingen van de Dominicaanse mensen en het mondiale milieu, en het voorbereiden van de leiders, begiftigd met ethische, humanistische en christelijke principes die nodig zijn voor de materiële en spirituele ontwikkeling van de samenleving, behoud van het karakter van de open ruimte voor de vrije discussie van ideeën".

uitzicht

"Als een instelling voor hoger onderwijs verbonden aan het christelijk humanisme, nationale en regionale referentie voor de kwaliteit en de relevantie van hun werk en de internationaal erkende programma's."

school

Campus de Santiago

Santiago Campus is gelegen op de Duarte snelweg, 1 1/2 km van de stad Santiago de los Caballeros. Deze campus, die op 26 januari 1967 geopend, is een icoon van de stad. Het beslaat een oppervlakte van 950.000 vierkante meter en is een echte ecologische long van de regio en een prachtige tuin die campus studie en onderzoek uitnodigt. Met deze visie, heeft de architect Francisco Camarena geleid het ontwerp werk van zijn gebouwen. Door dit idee is bedoeld om de topografie en de originele schoonheid van het landschap te behouden en tegelijkertijd zorgen voor een geschikte omgeving voor de ontwikkeling van academische en geestelijke leven van studenten, docenten en andere leden van de universitaire gemeenschap.

Campus St. Tomás de Aquino

De St. Tomás de Aquino campus is gelegen in het centrale punt van Santo Domingo, de oudste stad in Amerika. Het bestaat uit een complex van moderne gebouwen gelegen aan de rand en het gebied rondom de oude Pauselijke Seminary St. Tomás de Aquino, een integraal onderdeel van de Campus. Hij begon te werken in de stad van Santo Domingo in 1981.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk Master programma's » Bekijk Health M.D. » Bekijk Health Master » Bekijk Health Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

MA in hoog financieel beheer (double degree)

Campus Voltijd 20 maanden January 2019 Dominicaanse Republiek Santiago de los Caballeros Santo Domingo +1 more

De masteropleiding in Upper Financieel Management is gericht op financiële professionals in de industrie, handel, dienstensector en de financiële brokers titels. [+]

Double Degree met Université Montesquieu Bordeaux IV (eigen graden) ​

Presentación

Het programma Masters in High Financial Management Het is gericht op financiële professionals in de industrie, handel, dienstensector en de financiële brokers titels.

Expertise omvat het verdiepen van het inzicht in de processen van registratie, productie rapporten en vergelijk verschillende boekhoudsystemen.

Bovendien, strategisch management, fusies en overnames zijn ook onderwerpen opgenomen in het curriculum, ook de regúlatenos elementen van financiële transacties en fiscale oorsprong zijn overwogen in het programma.

Net als in andere masteropleidingen PUCMM, zijn empirische elementen zijn opgenomen. Kwantitatieve methoden voor de besluitvorming in het bedrijfsleven uit te breiden het arsenaal van analytische instrumenten voor de studie van de financiële markten.... [-]


Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Campus Voltijd 20 maanden January 2019 Dominicaanse Republiek Santiago de los Caballeros Santo Domingo +1 more

[+]

Daarom, de

[-]

MBA verzekeringsprogramma's

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Dominicaanse Republiek Santiago de los Caballeros Santo Domingo +1 more

In de afgelopen jaren, heeft de verzekeringssector Dominicaanse significante veranderingen zijn en bewonderenswaardige groei doorgemaakt. Dit heeft betrekking op de deelname van grote bedrijven, internationale makelaars en schade-experts nastreven in ons land bieden service van wereldklasse. [+]

Presentación

In de afgelopen jaren, heeft de verzekeringssector Dominicaanse significante veranderingen zijn en bewonderenswaardige groei doorgemaakt. Dit heeft betrekking op de deelname van grote bedrijven, internationale makelaars en schade-experts nastreven in ons land bieden service van wereldklasse. Dat is de reden waarom gespecialiseerde academische opleiding van personeel op het gebied van verzekeringen is vereist; professionals met vaardigheden die hen in staat om effectief de uitdagingen van de sector.

Om de opleiding van deskundigen op het gebied, heeft de Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra ontwierp de MBA Insurance Program. Het doel is om de menselijke middelen die nodig zijn voor de analyse, ontwerp, implementatie en efficiënt beheer van het programma eigendom en persoonlijke verzekering, voor de financiële, bedrijven en de huishoudens te leiden; specialisten kan aanpakken en oplossen van een multidisciplinaire aanpak van de betrokken zijn bij het ontwerpen en beheren verzekeringsprogramma's problemen.... [-]


Videos

Documental Institucional PUCMM 2016

Contact
Bezoekadres
Autopista Duarte Km 1 1/2
Santiago De Los Caballeros, Santiago, DO
Social Media
Bezoekadres
Abraham Lincoln esq. Simón Bolívar
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO