Lees de Officiële Beschrijving

Een onderzoeksuniversiteit van wereldklasse

Gedreven door intellectuele creativiteit en kritisch denken sinds 1479, hebben onderzoekers en studenten aan de University of Copenhagen hun horizon verruimd en bijgedragen aan het vooruit helpen van de wereld. Met zijn 5.000 onderzoekers en 39.000 studenten heeft de universiteit een internationale onderzoeks- en studieomgeving en staat ze hoog aangeschreven op de leidende ranglijsten van 's werelds beste universiteiten.

De universiteit biedt onderzoekers en studenten de mogelijkheid om hun talent te ontwikkelen en lanceert ambitieuze interdisciplinaire initiatieven om de sterke academische gemeenschap te ondersteunen. Door op onderzoek gebaseerd onderwijs - en hen te betrekken bij onderzoek - zijn studenten uitgerust om de uitdagingen en behoeften van de samenleving aan te pakken.

De University of Copenhagen werkt eraan om een van 's werelds groenste campusgebieden te worden, waardoor er zo weinig mogelijk ecologische en klimaatvoetafdruk overblijft. De universiteit faciliteert samenwerking tussen verschillende organisaties, onderhoudt contacten met het bedrijfsleven en helpt studenten bij het vinden van relevante programma's en projecten op het gebied van duurzaamheid.

De universiteit richt zich ook op gendergelijkheid en ziet diversiteit als een kracht.

109623_clinic-doctor-health-hospital.jpg

In het kort

De University of Copenhagen werd gesticht in 1479 door de Deense koning Christian 1 en heeft vandaag ongeveer. 39.000 studenten en 9.000 werknemers - van wie ongeveer 5000 onderzoekers - en opbrengsten van 8,6 miljard DKK.

Negen Nobelprijzen zijn toegekend aan onderzoekers van de universiteit.

allianties

De University of Copenhagen is lid van twee internationale allianties van vooraanstaande universiteiten:

  • Internationale Alliantie van Onderzoek Universiteiten (IARU)

en

  • League of European Research Universities (LERU)

alumni

De universiteit wil levenslange relaties met haar alumni ondersteunen. Als je bent afgestudeerd aan de University of Copenhagen , ben je meer dan welkom om deel te nemen aan het alumni-netwerk. Het lidmaatschap is gratis.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

University of Copenhagen

Master of Companion Animal Clinical Science is een universitaire permanente opleiding in toegepaste en geavanceerde diergeneeskundige methodologie, paraklinische vaardigh ... [+]

Op bewijsmateriaal gebaseerde beste praktijken

Ontwikkel uw vaardigheden binnen evidence-based klinische besluitvorming, planning en uitvoering van gespecialiseerde diagnostische opwerking, procedures en therapeutische strategieën.

Master of Companion Animal Clinical Science is een universitaire permanente opleiding in toegepaste en geavanceerde diergeneeskundige methodologie, paraklinische vaardigheden en klinische besluitvorming.

Je krijgt een grondige en bijgewerkte kennis over onze verplichte vakken waar je op verder bouwt als je je specialiseert in een van onze specialisatiesporen.

Het masterprogramma is nauw verbonden met de realiteit en de uitdagingen van kleine dierpraktijken en daarom zijn praktische workshops en in vivo-operaties een belangrijk onderdeel van het programma.... [-]

Denemarken Kopenhagen
October 2019
Deeltijd
3 - 6 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Copenhagen

De Master of Disaster Management biedt humanitaire professionals solide interdisciplinaire kennis en vaardigheden die voldoen aan de behoeften van modern noodbeheer en ra ... [+]

Word een professionele rampenrisicobeheerspecialist

De Master of Disaster Management biedt humanitaire professionals solide interdisciplinaire kennis en vaardigheden die voldoen aan de behoeften van modern noodbeheer en rampenbestrijding.

Ervaringen van recente grote rampen, veranderingen in het humanitaire veld, de veranderende aard van een conflict en de impact van de klimaatverandering hebben allemaal duidelijk gemaakt dat een holistische benadering van rampen en crisisbeheer nodig is om verliezen aanzienlijk te verminderen en om te gaan met nieuwe uitdagingen van de huidige systeem lijkt niet toegerust om op te reageren.

Een coherente en holistische benadering van rampenrisicobeheer is niet zonder uitdagingen. De beslissing moet gebaseerd zijn op een politiek, economisch, sociaal, cultureel en ecologisch duurzame basis en geworteld in een degelijk ontwikkelingsbeleid. Risicovermindering moet de beslissingen in de planning van paraatheid, respons en herstel en programma's ondersteunen en begeleiden. Professionals met een adequate kennisbasis en de juiste vaardigheden zijn van onschatbare waarde als aan deze uitdagingen moet worden voldaan.... [-]

Denemarken Kopenhagen
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands