The Royal Academy of Music - Det Jyske Musikkonservatorium

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Royal Academy of Music zoals het nu wordt gevormd werd tot stand gebracht in 2010 door de fusie van de Royal Academy of Music in Aarhus, opgericht in 1927, en de Academie voor Muziek, Aalborg, opgericht in 1930. Maar als je een duik nemen in de annalen van de geschiedenis, zult u merken dat het niet zozeer een fusie als een terugkeer naar de oorspronkelijke vorm van de instelling. De Academie in Aalborg werd opgericht als een noordelijke afdeling van de Academie in Aarhus drie jaar later, en beiden werden opgericht door Johan Nilsson en zijn vrouw Magda. Dit betekent dat na 80 jaar van de scheiding van de twee instellingen werden herenigd in 2010 tot twee afdelingen van dezelfde Academy geworden. De Royal Academy of Music, Aarhus / Aalborg is een instelling staat onder de auspiciën van het Deense ministerie van Cultuur, belast met de verantwoordelijkheid voor de verdere opleidingen in de muziek, en anders bij te dragen aan de promotie van de muzikale cultuur in Denemarken.

Programma's De programma's hebben gekregen van de hoogste status, zowel nationaal als internationaal. Dit betekent dat ze meten met de beste vergelijkbare cursussen aangeboden in het buitenland. We leiden studenten voor een loopbaan als professionele musici, en, afhankelijk van het verloop, studenten afstuderen hetzij als solo-artiesten of muziekdocenten.

Onderwijs De nadruk van het onderwijs is op solowerk met een instrument of de stem, maar er is ook samenspel en een aantal aanvullende onderwerpen. Voor degenen die studeren aan muziekdocenten geworden, is vooral van belang om muziek te pedagogie en communicatieve onderwerpen bevestigd. Ons korps van docenten is actief en betrokken, en we verwachten dat onze studenten om dezelfde kwaliteiten vertonen. Wij zijn flexibel, maar we belang hechten aan discipline en samenwerking als belangrijke elementen in de opleiding van professionele musici en muziekleraren.

Locaties

Aarhus

Address
The Royal Academy of Music
Skovgaardsgade 2C

DK-8000 Aarhus, Denemarken