Scandinavian Executive Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wat doet Scandinavische Executive Institute doen?

Scandinavian Executive Institute A / S onderwijst topmanagers en bestuursleden in heel Scandinavië en doet dit al sinds 2007. Onze educatieve activiteiten zijn gebaseerd op een nauwe samenwerking met INSEAD en IMD, twee internationaal erkende graduate business schools. Een groot deel van onze educatieve programma's vindt plaats bij INSEAD in Fontainebleau in Frankrijk en bij IMD in Lausanne, Schwitzerland.

Visie

Wij willen alle kaderleden en high potential managers in de Scandinavische kleine en middelgrote organisaties relevant zijn.

Wij bieden toegang tot: relevante content in een formaat dat speciaal op maat gemaakt voor uw zakelijke uitdaging profiel. We creëren een geplande leren reis die uw behoeften aan te pakken.

Wij vertalen: zorg ervoor dat het is verpakt en landde op een manier die het zinvol en uitvoerbare in de echte wereld van uw bedrijf maakt. Theorie komt altijd neer op een duidelijke set van "zo What's".

We zijn een slimme en eenvoudige toegang bedrijf: brengen om u de beste kennis uit de hele wereld, bewerkt en verpakt in het bijzonder voor de uitdagingen die u en uw bedrijf worden geconfronteerd.

Onze educatieve programma's

In samenwerking met INSEAD, heeft Scandinavian Business Institute een aantal uitzonderlijke educatieve programma's voor leiders die hun vaardigheden willen verbeteren, maar die hebben niet de tijd om een ​​volledige MBA concurreren ontwikkeld:

Het Uitvoerend Management Programme is voor managers die hun vaardigheden op het uitvoerend niveau te ontwikkelen zonder een volledige MBA te nemen.

De Raad van Bestuur Programme is een lidmaatschap trainingsprogramma board voor de huidige en toekomstige professionele bestuursleden en leidinggevenden die werken met professionele boards.

De Executive Forum slaat een brug tussen de twee executive programma's en creëert internationale netwerkmogelijkheden voor managers over de hele wereld.

Leadership Acceleration Programme IMD - Een high-impact programma voor ervaren leiders die bereid zijn om hun prestaties te nemen naar het volgende niveau.

In aanvulling op onze samenwerking met INSEAD en IMD, werken wij ook samen met de bekroonde wereldwijde design en innovatie adviesbureau IDEO.

kantoren

We hebben kantoren in Kolding, Kopenhagen en Oslo.

CONTACT

www.se-institute.dk Tlf: +45 3120 5550 Mail: info@se-institute.dk

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MSc\'s »

Programma's

Deze school biedt ook:

MSc

Executive Board Programma

Campus Voltijd October 2018 Denemarken Kolding Frankrijk Fontainebleau Noorwegen Tjøme Zwitserland Lausanne +5 more

Het brandpunt van de Raad van Bestuur Programme is het verband tussen strategie, ontwikkeling en waardecreatie in de board room. U vindt er een theoretisch platform en praktische hulpmiddelen te krijgen voor het maken van de juiste beslissingen en steeds een nog waardevoller bestuurslid. [+]

Executive Programme in samenwerking met INSEAD

Excelleren in de bestuurskamer Verbeter uw vaardigheden en krijgen gevorderd begrip van de meest kritische aspecten van boardroom werk.

Het brandpunt van de Raad van Bestuur Programme is het verband tussen strategie, ontwikkeling en waardecreatie in de board room. U vindt er een theoretisch platform en praktische hulpmiddelen te krijgen voor het maken van de juiste beslissingen en steeds een nog waardevoller bestuurslid.

Maak deel uit van een unieke leer- en netwerkomgeving, waar u zal worden uitgedaagd en geïnspireerd door geselecteerde Noorse en buitenlandse docenten en professoren van INSEAD, een van 's werelds top business schools.... [-]


Executive Management Programma

Campus Voltijd September 2018 Denemarken Kolding Frankrijk Fontainebleau Noorwegen Tjøme Zwitserland Lausanne +5 more

Het zwaartepunt van dit programma is het verband tussen strategie, innovatie en modern leiderschap. Door middel van case-based onderwijs op MBA-niveau, worden de deelnemers voorzien van praktische methoden aan de stichting van de uitvoerende besluitvorming in hun eigen bedrijf te versterken. [+]

Executive Programme in samenwerking met INSEAD Maak deel uit van een unieke leer- en netwerkomgeving, waar u zal worden uitgedaagd en geïnspireerd door geselecteerde Deense en buitenlandse hoogleraren en professoren van INSEAD, een van 's werelds top business schools.

Het programma is een intense leerervaring speciaal ontworpen voor top executives met een strak schema.

Het zwaartepunt van dit programma is het verband tussen strategie, innovatie en modern leiderschap. Door middel van case-based onderwijs op MBA-niveau, worden de deelnemers voorzien van praktische methoden aan de stichting van de uitvoerende besluitvorming in hun eigen bedrijf te versterken.

Het programma is verdeeld in 3 modules - Een module in Denemarken en twee modules bij INSEAD in Fontainebleau, Frankrijk. Tussen Module II en III, is een groepsopdracht, gebaseerd op kennis die uit de eerste twee modules. Elke module duurt vier dagen en na voltooiing, ontvangen de deelnemers een certificaat van INSEAD.... [-]


Leadership Versnelling Programma

Online en Campus gecombineerd Voltijd September 2018 Denemarken Kolding Zwitserland Lausanne Frankrijk Fontainebleau Noorwegen Tjøme +5 more

De Leadership Acceleration Programme biedt het inzicht en vaardigheden die je nodig hebt om vragen als deze aan te pakken - en vind uw eigen antwoorden. Het programma zal verbeteren van uw prestaties op uw huidige niveau en bereidt je voor de volgende fase van je carrière als senior manager. [+]

NEEM UW LEIDERSCHAP EN PRESTATIES naar het volgende niveau Wat is de sleutel tot effectief leiderschap? Hoe ontwikkel je de juiste strategie voor uw bedrijf - en het te laten gebeuren? Wat is er nodig om effectief te communiceren over de organisatie - met het topmanagement, uw collega's en de mensen die je leiden?

De Leadership Acceleration Programme biedt het inzicht en vaardigheden die je nodig hebt om vragen als deze aan te pakken - en vind uw eigen antwoorden.

Het programma zal verbeteren van uw prestaties op uw huidige niveau en bereidt je voor de volgende fase van je carrière als senior manager.

KEY ONDERWERPEN In nauwe samenwerking met vooraanstaande business school IMD en deskundigen uit het bedrijfsleven, het programma is ontworpen om de real-world uitdagingen van Scandinavische professionals die werkzaam zijn in kleine en middelgrote bedrijven aan te pakken. ... [-]