Niels Brock Copenhagen Business College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Maak kennis met Copenhagen Business College, onderdeel van Niels Brock. De geschiedenis van Niels Brock dateert al meer dan 130 jaar. Leer meer over het verhaal, de waarden, de organisatie en de opleidingen aangeboden door de grootste onderwijsinstelling in Denemarken.

115397_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_204.jpg

Over Copenhagen Business College

Om een lang verhaal kort te maken…

Niels Brock bestaat al vele jaren, maar dat weerhoudt ons er niet van om de businessschool te verbeteren en te vernieuwen. We weigeren simpelweg om te stoppen en rennen op routine. In plaats daarvan streven we ernaar door te gaan met de ontwikkeling en integratie van de nieuwste kennis en technologieën in onze onderwijsmethoden. Het combineren van tradities die tientallen jaren met nieuwe methoden zijn opgebouwd, resulteert in een degelijk en eigentijds onderwijs dat studenten voorbereidt op de volgende stap in hun loopbaan en hen voorziet van de juiste competenties voor het bedrijfsleven.

Kernwaarden

Bij Niels Brock willen we een klimaat scheppen voor intellectuele en wetenschappelijke groei. Diversiteit en inclusie zijn sleutels om ervoor te zorgen dat we een zakelijke opleiding van het hoogste niveau bieden. Niels Brock streeft naar diversiteit in al zijn dimensies, waaronder een diverse vertegenwoordiging aan de universiteit, een diverse gemeenschap van standpunten en achtergronden, en een acceptatie van de complexe identiteiten binnen alle personen die bij de universiteit zijn aangesloten. Niels Brock is van mening dat de instelling sterker zal zijn als gevolg van een diverse populatie van studenten, faculteiten, personeel en bestuursleden. Niels Brock hecht veel waarde aan alle individuen die willen deelnemen en zich willen verbeteren in onze gemeenschap van hoger onderwijs, ongeacht hun nationale afkomst, geslacht, leeftijd, sociaaleconomische klasse, etniciteit, religieus geloof, seksuele geaardheid en handicap.

Missie en visie

Niels Brock streeft ernaar om relevante onderwijskansen aan te bieden, die de Deense bedrijfswereld voorzien van competenties die nodig zijn om te concurreren.

Missie

Bij Niels Brock verbinden we ons ertoe ambitieus en volhardend te zijn bij het ontwikkelen en aanbieden van relevante onderwijskansen, die:

  • Geef de Deense bedrijfswereld de juiste competenties
  • Optimaliseert de kansen voor individuele studenten.

Dit is de bijdrage van Niels Brock aan de Deense concurrentiekracht.

115401_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_146.jpg

Visie

De ambitie van Niels Brock is om de meest internationale en innovatieve businessuniversiteit in Denemarken te zijn - erkend voor onze medewerkers die het leerproces van studenten optimaliseren en faciliteren.

Juridische status en accreditaties

Niels Brock Copenhagen Business College is een officieel erkende Deense beroepsuniversiteit die hoger opgeleide beroepsopleidingen en trainingsprogramma's aanbiedt die zijn geaccrediteerd door de staat volgens de Consolidatiewet op beroepsonderwijs en -training 1269 van 29 november 2017.

Niels Brock werkt als een internationale school die postsecundaire programma's aanbiedt op basis van

  • Een franchiseovereenkomst met De Montfort University, Leicester, Verenigd Koninkrijk
  • Een franchiseovereenkomst met Middlesex University, Londen, VK
  • Accreditatie door de Amerikaanse Raad voor Accreditatie van onafhankelijke hogescholen en scholen (ACICS)

Het Amerikaanse bachelorprogramma; BSc in Business Administration, wordt erkend vergelijkbaar te zijn met een Deense Bachelor Degree binnen Bedrijfskunde. Bijgevolg komen afgestudeerden van de BSc in Business Administration in aanmerking voor het aanvragen van postdoctorale programma's bij Deense instellingen. Lees hier meer:

Let op: het toekennen van credits bij het Niels Brock's BSc-programma (geaccrediteerd door ACICS) voor toelating tot een andere instelling is een beslissing die uitsluitend wordt genomen door de universiteit of hogeschool waarop de student van toepassing is. Niels Brock doet geen enkele uitspraak over de overdraagbaarheid van credits die in het BSc-programma zijn verdiend.

Niels Brock - Copenhagen Business College biedt elk jaar een aantal evaluaties en accreditatiedocumenten. We willen ervoor zorgen dat studenten de best mogelijke opleiding en training krijgen. Lees meer over onze accreditaties.

Geaccrediteerd lid, ACICS

Niels Brock Copenhagen Business College is geaccrediteerd door de Accrediterende Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en Scholen om het Amerikaanse Bachelor of Science diploma in Business Administration te verlenen. De Accrediterende Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en Scholen (ACICS) is door de American Council for Higher Education Accreditation en het American Department of Education * als nationaal (Amerikaans) erkend accreditatieagentschap vermeld *. Hier vindt u onze evaluaties, catalogus en CAR voor de ACICS geaccrediteerde programma's.

* Department of Education heeft de erkenning van ACICS van december 2016 tot april 2018 onderbroken.

115400_NielsBrock_SunnyCopenhagen035.jpg

De faculteit

Copenhagen Business College ligt in het hart van Kopenhagen, op een steenworp afstand van het centraal station Nørreport, de belangrijkste winkelstraten en de beroemde haven "Nyhavn". Het faculteitsgebouw bevindt zich in een onlangs gerenoveerd klassiek universiteitsgebouw.

Naast het feit dat ze leiders zijn in hun wetenschapsgebieden, hebben veel van onze faculteitsleden ook praktische ervaring als analisten, managers, consultants, ondernemers, investeerders, adviseurs, bestuursleden, auteurs en leidinggevenden.

Vergaderzalen

Als u een vergaderruimte wilt reserveren voor groepswerk, neemt u contact op met de receptie.

Bibliotheek en Open leercentrum

De bibliotheek en het open leercentrum voor internationale studenten zijn gevestigd op Bispetorvet, 1-3 op de begane grond van het gebouw.

De bibliotheek is gespecialiseerd in materialen die worden gebruikt in of verband houden met cursussen die worden gegeven aan de Copenhagen Business College. De collectie bevat verschillende handboeken, kranten, wetenschappelijke literatuur, tijdschriften en databases. Alle studenten, personeel en faculteit zijn van harte welkom om de bibliotheek te gebruiken.

De bibliotheek heeft computers en toegang tot internet, evenals plaatsen om te studeren en in groepen te werken.

Internet- en printkopiefaciliteiten

Draadloze internetverbindingen worden aangeboden op de faculteit, zodat studenten vanaf hun laptops en smartphones toegang hebben tot internet.

Kopieerapparaten en printers bevinden zich in de kelder, zodat studenten documenten kunnen afdrukken, kopiëren en scannen.

115399_NielsBrock_SunnyCopenhagen096.jpg

Locaties

Kopenhagen

Address
Bispetorvet 1-3
1167 Kopenhagen, Denemarken