International Business Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De International Business Academy (Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en Denemarken) heeft een focus op het terrein, evenals de afstand en blended learning programma's die de nieuwste trainingsmethoden om onze doelgroep brengt. Onze focus is vooral internationaal.

IBAS voert opleiding aan de BBA, MBA en DBA niveaus. De wens van de IBA werkt aan het veiligstellen van onderwijs van hoge kwaliteit tegen betaalbare kosten, terwijl het verstrekken van internationaal onderwijs met flexibele, hoge kwaliteit graden. We hebben een grote externe faculteit met academische begeleiders uit alle delen van de wereld. We proberen om de best mogelijke opstelling voor onze internationale programma's veilig te stellen.

De mondiale zakelijke omgeving is meer veranderd in de afgelopen vijf jaar dan in het voorgaande 50. Om vooruit te komen en te concurreren, een graad die past bij de internationale vaardigheden die u nodig heeft is nodig.

IBA biedt al deze mogelijkheden in hoogontwikkelde-module op basis van programma's met opties die kunnen worden aangepast. IBA is gewijd aan het leveren van hoogwaardige kennis en state of the art vaardigheden, zodat studenten van vandaag om deel te nemen in business management problemen met de benodigde theoretisch niveau en zelfvertrouwen. Het materiaal is zowel theoretisch als praktisch.

Onze faculteit is internationaal met uitgebreide branche-specifieke ervaring.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BA's » Bekijk MBA's »

Programma's