Aarhus University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

72735_AUcollage.jpg

De universiteit werd gesticht in 1928 en heeft tegenwoordig verschillende onderzoeksvelden van wereldklasse.

De universiteit werd gesticht in 1928 en heeft tegenwoordig verschillende onderzoeksvelden van wereldklasse.

Aarhus University ( AU ) is een universiteit van de top tien van universiteiten die in de afgelopen 100 jaar is opgericht. Het heeft een lange traditie van partnerschappen met enkele van 's werelds beste onderzoeksinstellingen en universiteitsnetwerken.

AU heeft een sterke betrokkenheid bij de ontwikkeling van een samenleving die wordt gerealiseerd door samenwerking met overheidsinstellingen en instellingen en het bedrijfsleven.

Het doel van de universiteit is om bij te dragen aan het oplossen van de complexe mondiale uitdagingen waarmee de wereld wordt geconfronteerd. De universiteit streeft er daarom naar om het hoge niveau van academische normen van haar onderzoekers te combineren met samenwerking over disciplinaire grenzen heen om onderzoek op nieuwe manieren te combineren.

Dit gebeurt in nauw contact met de wereld om ons heen en vormt de basis voor de universiteit om internationaal concurrerend te zijn op het gebied van onderzoek, onderwijs, talentontwikkeling en kennisuitwisseling.

Belangrijkste redenen om voor Aarhus University te kiezen

Aarhus University is een jonge, moderne universiteit opgericht in 1928. Ze is uitgegroeid tot een vooraanstaande openbare onderzoeksuniversiteit met een internationaal bereik dat het hele onderzoeksspectrum beslaat.

Top 100 universiteit

AU wordt consequent gerangschikt als een van 's werelds beste universiteiten. Het stond op nummer 60 in de nieuwste Shanghai-ranglijst en bij 's werelds 100 beste universiteiten in 15 van de 48 vakken in de nieuwste QS World University Rankings by Subject. Lees meer over AU in de ranglijst .

Op onderzoek gebaseerd onderwijs

Bij AU zijn docenten actieve onderzoekers en vindt het onderwijs plaats in een informele context. Alle programma's zijn diep geworteld in onderzoek en worden voortdurend herzien om te voldoen aan de hoogste nationale en wereldwijde kwaliteitsnormen.

Gunstig collegegeld

Collegegeld is gratis voor EU-, EER- en Zwitserse staatsburgers. Voor andere studenten varieert het collegegeld van € 8.000 tot € 14.500 per jaar.

Studie in het Engels

AU biedt meer dan 50 complete programma's in het Engels op bachelor- en masterniveau. Alle PhD-programma's zijn in het Engels.

Een internationale universiteit

Ongeveer 12 procent van de 40.000 studenten van de AU is internationaal en vertegenwoordigt meer dan 120 nationaliteiten.

Service en begeleiding

Voor studenten biedt het International Center een volledig introductie- en introductieprogramma, evenals professionele ondersteuning en begeleiding gedurende je hele tijd bij AU .

Voor onderzoekers en PhD-studenten biedt Aarhus University een volledig scala aan diensten om uw overgang naar de universiteit zo soepel mogelijk te laten verlopen. IAS staat onderzoekers en promovendi uit het buitenland bij in alle praktische zaken, inclusief visa, verblijfs- en werkvergunning, huisvestingsdiensten , kinderopvang, enz.

Een systeem voor hoger onderwijs van wereldklasse

Volgens Universitas 21 Ranking 2019 staat Denemarken op de vijfde plaats van de beste ter wereld in het bewijzen van hoger onderwijs.

Het groene kaartschema

De Green Card-verblijfsvergunning voor het voltooien van een hogeronderwijsprogramma in Denemarken is nog zes maanden geldig na voltooiing van het diploma, dus afgestudeerden hebben tijd om werk te zoeken in Denemarken.

Unieke onderzoeksfaciliteiten

Aarhus University biedt state-of-the-art faciliteiten en laboratoria. We hebben een sterke traditie van multidisciplinair onderzoek, bijvoorbeeld in een van onze 42 grote onderzoekscentra.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Internationale medewerkers bij AU benadrukken gunstige arbeidsomstandigheden als een belangrijke motivatie om aan Aarhus University van Aarhus University te werken. Deze omvatten een aantrekkelijk salaris, pensioen en ouderschapsverlofuitkeringen.

Bovendien kunnen internationale academische stafleden, onder bepaalde voorwaarden, profiteren van een speciale belastingregeling om de arbeidsomstandigheden verder te verbeteren.

Geweldige balans tussen werk en privé

Denemarken gaat er prat op een gezonde balans tussen werk en privé te hebben. Onderzoekers zullen genieten van flexibele arbeidsomstandigheden en sociale ondersteuningsnetwerken, waaronder zwangerschaps- / vaderschapsverlof en kinderopvang tegen redelijke prijzen. Bovendien wordt Denemarken alom genoemd als een van 's werelds meest leefbare plaatsen. Volgens de OESO heeft het een van 's werelds hoogste niveaus van inkomensgelijkheid .

Veilig, zeker, gelijk

Denemarken wordt alom genoemd als een van 's werelds meest leefbare plaatsen. Volgens de OESO heeft het 's werelds hoogste niveau van inkomensgelijkheid.

Op basis van de Corruption Transparency Index is Denemarken het minst corrupte land ter wereld.

Engels - geen probleem

Denen werden onlangs gerangschikt als een van de beste niet-moedertaalsprekers Engels ter wereld , dus het is gemakkelijk voor internationale studenten om met elkaar om te gaan in Denemarken, zelfs als ze geen Deens spreken.

Locaties

Aarhus

Address
Aarhus University
Nordre Ringgade 1

8000 Aarhus, Denemarken

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden