University of Central Lancashire - Cyprus

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het beste van beide werelden

De universiteit van Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), is opgericht sinds 2012, in Larnaka. Het bevindt zich in Pyla, Larnaka, en het is nu in zijn zevende jaar van exploitatie. UCLan Cyprus is de eerste Branch Campus van de University of Central Lancashire en tegelijkertijd een universiteit met volledige vergunning in Cyprus. Een uniek en innovatief model van een Cypriotische en British University Educational Experience, goedgekeurd en gevalideerd door zowel het ministerie van Onderwijs en Cultuur van Cyprus en het Britse Quality Assurance Agency (QAA), voor het hoger onderwijs.

118400_Keystone_1600x900px_MScDatacopy.jpg

De University of Central Lancashire, onze moederuniversiteit, gebouwd op een sterke academische basis, telt meer dan 191 jaar geschiedenis en wordt door het Center for World University Rankings (CWUR) tot de top 3.3% van alle universiteiten wereldwijd gerekend. UCLan Cyprus opereert onder de academische paraplu van UCLan UK, terwijl haar academische en functionele operaties op geen enkele manier worden beïnvloed door de laatste politieke veranderingen in de exit van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie (BREXIT).

De afronding van de studies aan UCLan Cyprus zal resulteren in een Double Degree (twee certificaten) van de twee universiteiten, UCLan Cyprus en UCLan UK , die niet alleen op Cyprus maar in heel Europa en daarbuiten worden erkend. Onze studenten hebben ook het voordeel van de uitzonderlijke studentenervaring in elk aspect van hun universitaire leven, of het nu gaat om leren, persoonlijke ondersteuning, faciliteiten, accommodatie, inzetbaarheid en sociaal leven, evenals persoonlijke ontwikkeling.

Door een reputatie van wereldklasse op het gebied van academische excellentie en innovatief denken naar Cyprus te brengen, willen we toekomstige bedrijfsleiders en internationale ondernemers ontwikkelen, met de vaardigheden en zakelijk inzicht voor succes in de moderne wereldeconomie. Dit betekent dat we een unieke combinatie van kennis, praktische ervaring en moderne relevantie kunnen bieden om studenten uit te rusten met de kwalificaties en vaardigheden voor de internationale arbeidsmarkt. Veel van onze cursussen zijn ook geaccrediteerd door professionele en statutaire instanties, zodat alle studenten van UCLan Cyprus de standaarden hebben die door de bedrijven van vandaag worden verwacht.

Onze toewijding aan dit ethos vormt de kern van alles wat we doen.118439_UCLAN001.JPG

Onze visie

De strategische visie van UCLan Cyprus is om een toonaangevende, moderne universiteit te bouwen met een wereldwijd bereik op het kruispunt van drie continenten (Europa, Azië en Afrika), die Undergraduate en Postgraduate Higher Education bieden. UCLan Cyprus wordt een universiteit die wordt erkend voor zijn toewijding aan de beste universitaire studentenervaring, uitstekend onderzoek, innovatief leren en waardevolle contacten met de industrie en gemeenschappen in Cyprus, het oostelijke Middellandse Zeegebied, het Midden-Oosten en daarbuiten.

Onze missie

  • Promoot de toegang tot excellentie, zodat u uw potentieel kunt ontwikkelen
  • Waarde en oefen gelijkheid van kansen, transparantie en tolerantie
  • Streef naar uitmuntendheid bij alles wat we doen: lokaal, regionaal en internationaal
  • Werk samen met bedrijven, de gemeenschap en andere opvoeders118440_UCLAN1051.JPG

Locaties

Larnaca

Address
12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus
7080 Larnaca, Larnaca, Cyprus

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden