University of Nicosia Medical School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van Nicosia is een onafhankelijke, co-educatieve, gelijke kansen tertiair onderwijs instelling, het combineren van de beste elementen in het westen van het onderwijs, kwaliteitsnormen en een internationale filosofie.

Gelegen in Nicosia, de hoofdstad van Cyprus, een eiland dat op het kruispunt van drie continenten ligt, is de universiteit al snel uitgegroeid tot een wereldwijd educatief centrum. International in de filosofie, de universiteit organiseert studenten van over de hele wereld, in een multiculturele leeromgeving, het bevorderen van vriendschap, samenwerking en begrip.

De universiteit streeft naar excellentie in het onderwijs door middel van hoge kwaliteit van het onderwijs, in een continue verbetering van academische omgeving. Naast de klassikale instructie, de Universiteit biedt studenten mogelijkheden om betrokken te raken in een hele reeks van activiteiten, waaronder studenten clubs, sport, openbare lezingen en seminars worden.

De universiteit is actief betrokken bij Europese en lokale onderzoeksprojecten als partner en als een coördinerende instelling. Bovendien, de Universiteit van Nicosia goedkeuring ontvangen voor een Erasmus University Charter en is een officiële deelnemer aan het European Credit Transfer System (ECTS). De Universiteit van Nicosia is ook actief betrokken bij de gemeenschap met campagnes voor diverse oorzaken, waaronder bescherming van het milieu. In erkenning van dit werk kreeg de instelling de prestigieuze 'Global 500' onderscheiding van de Verenigde Naties. Andere voorbeelden van een taakstraf omvatten campagnes voor de bestrijding van honger in de wereld en het werven van fondsen voor goede doelen. In een lopend project, professoren hulp gevangenis gevangenen verwerven van kennis en vaardigheden in Computing, kunst en psychologie.

Academische traditie moedigt de meerderheid van de universiteiten van de wereld om de naam van de stad die hen herbergt nemen. Inderdaad, dit gebeurt bijna als een regel bij de stad in kwestie gebeurt er met de hoofdstad zijn. De Universiteit van Nicosia is trots op de banden en de status die zijn naam brengt. Hiertoe wordt de universiteit zet zich in voor het behoud van haar positie in de voorhoede van onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening; in lijn met de blijvende motto van de instelling: "Excellence in het onderwijs".

Onze Geschiedenis

De universiteit van de wortels Nicosia's dateren uit 1980 en zijn voorganger instelling Intercollege. Begonnen kleine, in Nicosia, de hoofdstad van Cyprus, Intercollege aanvankelijk bereid zijn studenten op externe examens van beroepsopleidingen lichamen met succes doorstaan, terwijl spoedig daarna begon het aanbieden van haar eigen programma's van de studie. In een kwestie van een paar jaar, had het college sterk uitgebreid haar activiteiten, het toevoegen van twee campussen in de twee andere grote steden, ontwikkelt zich tot "de grootste en meest gerenommeerde universiteit in Cyprus" (volgens herhaalde opiniepeilingen door onafhankelijk onderzoek bedrijven).

University Status

De Universiteit van Nicosia ontstaan ​​in 2007, naar aanleiding van wijzigingen in de relevante lokale regelgeving en een uitgebreid accreditatieproces. Door zijn vier scholen, de Universiteit biedt een breed scala van academische opleidingen, zowel op undergraduate en postgraduate niveaus (bachelor, master en PhD graden). InterCollege blijft een universitair instituut, als aanvulling op het aanbod studie van de universiteit door middel van haar beroeps- en kortere duur programma's en door een verscheidenheid van gezamenlijke programma's in samenwerking met de Britse universiteiten.

De toonaangevende private universiteit in Cyprus

Vandaag de dag, de Universiteit van Nicosia is de grootste onafhankelijke universiteit in Cyprus; het resultaat van een solide en systematische werk van alle, administratie, docenten en personeel, evenals de totale bijdrage van de instelling voor hoger onderwijs, niet alleen in Cyprus, maar ook in de regio. Het is het hoogtepunt van een voortdurende reis, die meer dan 30 jaar geleden begon, en heeft de universiteit gevestigd als een toonaangevende tertiair onderwijs aanbieder in Cyprus - in lijn met de blijvende motto van de instelling: "Excellence in het onderwijs".

De Eerste Medical School in Cyprus

In 2011, de Universiteit van Nicosia stelt de eerste Medical School in Cyprus, en lanceert de Graduate Entry 4-jaar MBBS programma (Bachelor of Medicine en Bachelor of Surgery), de eerste medische programma in Cyprus, in samenwerking met St. George's University Londen, een van de toonaangevende medische scholen in het Verenigd Koninkrijk.

De Universiteit van Nicosia Medical School biedt nu de volgende programma's van de studie: 1. Een doctor in de geneeskunde (MD) 6-jaar undergraduateentry diploma uitgereikt door de Universiteit van Nicosia 2. Een MSc in Family Medicine mate voor artsen uitgereikt door de Universiteit van Nicosia 3. Het St George's, Universiteit van Londen Bachelor in de geneeskunde en de Bachelor in de Chirurgie (MBBS), een 4-jarig graduate-entry Britse medische graad, dat is kwaliteit verzekerd door de Medische Raad Britse generaal. Deze graad wordt aangeboden via een franchiseovereenkomst.

Locaties

Nicosia

St George's University of London - University of Nicosia

Address
93 Agiou Nikolaou Street
Engomi,

Nicosia, Nicosia, Cyprus
Telefoonnr.
+357 22 471945

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden