Unicaf University (ZM)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UNICAF University in een oogopslag

Unicaf University is een pan-Afrikaanse onafhankelijke, erkende universiteit die de beste elementen van het internationale onderwijs combineert en hoogwaardige, internationaal erkende kwalificaties biedt.

De universiteit heeft filiaalcampussen en / of leercentra in 9 verschillende landen in Afrika en is geregistreerd en goedgekeurd door de Nationale Raad voor het hoger onderwijs (NCHE) in Malawi en de Hoger Onderwijs Autoriteit van Zambia (HEA).

Unicaf University streeft naar excellentie op het gebied van lesgeven, prestaties en tevredenheid van studenten in een voortdurend verbeterende academische omgeving. De universiteit wil de leidende universiteit worden in Afrika bezuiden de Sahara, erkend vanwege zijn uitstekende bijdrage aan onderwijs, leren en onderzoek.

De campussen van Unicaf University bieden studenten de mogelijkheid om internationaal erkende kwalificaties van hoge kwaliteit te verdienen voor een zeer lage prijs. Unicaf University streeft ernaar studenten de kans te bieden hun kennis en persoonlijke vaardigheden te vergroten, hun carrière te bevorderen en de levens te bouwen waarvan ze dromen.

Unicaf University biedt volledig online programma's en programma's die worden aangeboden via blended learning op een van zijn campussen en leercentra. Bovendien hebben studenten op hun filiaalcampussen de mogelijkheid om een ​​persoonlijke sessie te houden en te profiteren van een aantal diensten zoals toegang tot digitale bibliotheken, openbare lezingen, seminars en een aantal sociale activiteiten.

De universiteit maakt gebruik van de samenwerkingsverbanden van UNICAF met internationaal geaccrediteerde universiteiten, zoals de University of South Wales, de University of Nicosia en de Marymount California University, om concurrerende, internationaal geaccrediteerde online graden te bieden tegen betaalbare prijzen. Studenten profiteren ook van de cursussen op de campus, aangeboden door Unicaf University zelf.

UNICAF is een van de meest genereuze studiebeursprogramma's die beschikbaar zijn. Het programma ondersteunt studenten die zijn gevestigd in Afrika en biedt mogelijkheden voor studies naar verschillende afstandsonderwijs programma's uitgereikt door Europese, Britse en Amerikaanse universiteiten. Momenteel verstrekt UNICAF studiebeurzen voor de online programma's die worden aangeboden door de University of South Wales in het Verenigd Koninkrijk, de Universiteit van Nicosia in de EU en de Marymount California University in de VS.

De laatste twee decennia hebben onze aangesloten instellingen studiebeurzen aangeboden aan internationale studenten. Succesvolle studenten konden op het hoogste niveau een belangrijke bijdrage leveren aan hun thuisland.

Het UNICAF Scholarship Programme werd opgericht om hoogbegaafde kansarme studenten de mogelijkheid te bieden hun opleiding te bevorderen door naar internationaal erkende kwalificaties te studeren tegen veel lagere kosten.

Onze visie

Unicaf University ambieert een vooraanstaande bijdrage te leveren aan excellentie in tertiair onderwijs en onderzoek in Afrikaanse landen.

Onze missie

De studenten helpen om opgeleide individuen te worden, hun academische en professionele doelen te bereiken en verantwoorde rollen op zich te nemen in een veranderende wereld van wereldwijde onderlinge afhankelijkheid; om onderzoek en het genereren van kennis te bevorderen; om de samenleving van dienst te zijn door de verspreiding en toepassing van kennis, alsook door innovatieve partnerschappen met bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Locaties

Larnaca

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Larnaca, Larnaca, Cyprus

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Verenigde Staten

Athene

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athene, Centraal Athene, Griekenland

Boekarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Boekarest, Boekarest, Roemenië

Londen

Address
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk

Cairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Gouvernement Caïro, Egypte

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Groot-Accra-regio, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Centrale regio, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobi County, Kenia

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalië

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Provincie Lusaka, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbide gouvernement, Jordanië

Cyprus Online

Address
Cyprus Online, Cyprus