Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op de Universiteit van de mediterrane Karpasia!

Opgericht in 2012, is de Universiteit van mediterrane Karpasia in Nicosia, de hoofdstad van de Turkse Republiek Noord-Cyprus (TRNC). Met zijn tweede campus opgericht in 2014, de UMK van plan om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en te tolerant, zelfverzekerd en ondernemende personen, uitgerust met wereldklasse professionele kennis, vaardigheden en competenties op te voeden. Ons doel is om onze studenten leren wetenschappelijke kennis door te experimenteren en testen en onderzoeken in aanvulling op het gebruik van die kennis in hun dagelijks leven.

De Universiteit van de mediterrane Karpasia streeft ernaar om de voordelen van het wetenschappelijk onderzoek en studies te plukken door het uitvoeren van het onderwijs binnen de productie en het in gebruik nemen van de universiteit - industrie samenwerking. Bijgevolg, om de normen van de opwarming van de universiteiten te bereiken en in staat uit studenten internationaal erkend diploma na het afstuderen, afspraken gemaakt met een aantal internationale universiteiten, waaronder BHMS Business & Hotel Management School - Zwitserland, Superior University en de Universiteit van Toerisme & Hotel Management (COTHM).

Met academici die wetenschap en praktijk te benadrukken, onze universiteit biedt in totaal 10 Associate Degree Programs in de burgerluchtvaart Vakschool, Vocational School of Management, Culinary Arts Vocational School, Amerikaanse Toerisme en Hospitality Management, Vocational School of Accountancy; 9 Bachelor's Degree Programs in de Faculteit Bedrijfskunde, Faculteit van Toerisme en Hospitality Management, en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid; en 12 masteropleidingen in het Instituut voor Sociale Wetenschappen.

ONZE MISSIE Onder gemeenschappelijke ethische waarden en in het licht van de wetenschap, is onze universiteit vastbesloten om tolerant, open minded en zelfverzekerd ondernemende mensen die zijn uitgerust met wereldklasse professionele kennis, vaardigheden en competenties en inspelen op nationale en internationale kwesties op te voeden. Onze belangrijkste doelstelling is om te onderwijzen van hoge kwaliteit beroepsbevolking in termen van kennis, vaardigheden, emotie en aandacht. Implementeren van een onderwijsmodel met moderne lesmethoden en technieken, alsook praktijken die nodig zijn voor de professionele kennis en vaardigheden, we onderwijzen goed gedisciplineerde personen die effectieve externe communicatie vaardigheden, hoge mate van verantwoordelijkheid en interne focus van controle. Met wetenschappelijk onderzoek van de wereldwijde normen, de Universiteit van mediterrane Karpasia levert waardevolle bijdragen aan het algemeen welzijn als een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. In dit verband is het programma 'Onderwijs binnen Production' geeft de studenten de mogelijkheid om een ​​hands-on werkervaring met een voornemen om leider human resources, die bevoegd zijn in toepassingen, ecologisch en sociaal bewuste en die voortdurend in zichzelf innovatie te voeden werkwijze.

ONZE VISIE Onze visie is om een ​​toonaangevende educatieve organisatie op ons vakgebied geworden. Als een baanbrekende onderwijsinstelling, willen we oplossingsgericht, self-initiatief personen met goed leiderschap en professionele vaardigheden, die zich aanpassen aan de snel veranderende wetenschappelijke en sociale omstandigheden van de 21ste eeuw met een hoog niveau en geactualiseerde kennis, goede sociale communicatie vaardigheden te onderwijzen , effectief gebruik van de technologie, en de nodige vaardigheden om succesvol te implementeren team work.stitution Administration and Inspection (Engels)

WAAROM UMK?

Noord-Cyprus, omdat het - Eenvoudige integratie in de culturele en klimatologische omstandigheden, - Een eiland bekend om zijn uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en historische rijkdom, - vriendelijke en hartelijke mensen, - Lifestyle gekenmerkt door rust en vrede (zeer lage criminaliteit) - Multiculturele omgeving met studenten uit 80 verschillende landen, - Een eiland van universiteiten en kennis, - Onderwijs aan mondiale en Europese normen - EngliAn voordeel van het onderwijs in het Engels voor een internationale carrière, - voorzieningen en de kwaliteit van het onderwijs aangeboden door de universiteit.

De UMK, want het biedt

  • Internationaal geaccepteerde prestigieuze 4-jarige undergraduate en graduate programma's, - Engels onderwijsnormen wereldwijd geaccepteerd, - Leren door te leven, te experimenteren, observeren en te onderzoeken -Avond cursussen voor professionals - Kwaliteit onderwijs tegen betaalbare kosten, - Ervaren academisch personeel en medewerkers.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

University Of Mediterranean Karpasia

Het programma biedt u de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen en voltooien van een proefschrift of plaatsing project op een gespecialiseerde onderwerp, met inbe ... [+]

Overzicht

Het programma omvat drie trajecten. De Internationale Betrekkingen pathway biedt een diep begrip van de belangrijkste kwesties in de hedendaagse internationale systeem. De tweede route, terrorisme en veiligheid, richt zich op de belangrijkste nationale en internationale veiligheid bedreigingen staten in de 21e eeuw. Tot slot, de innovatieve internationale interventie pathway stelt u in staat om te begrijpen en te evalueren hedendaagse debatten in de studie van de internationale interventie. Deze route is ook een optie voor plaatsing, zodat u om tijd te besteden werken op het gebied van de internationale politiek.

Het programma biedt u de vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerpen en voltooien van een proefschrift of plaatsing project op een gespecialiseerde onderwerp, met inbegrip van het formuleren van onderzoeksvragen, het uitvoeren van een literatuurstudie, het selecteren van geschikte methoden voor het verzamelen van gegevens, bezig met data-analyse om antwoorden op de onderzoeksvragen te bieden en presenteren van het onderzoek op basis van wetenschappelijke congressen.... [-]

Cyprus Nicosia Turkije Istanbul
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Mediterranean Karpasia

Deze cursus is ontworpen om elke student een basiskennis van het toerisme, waaronder toeristenorganisaties, gerelateerde business en service-industrie, reiziger gedrag, t ... [+]

Overzicht

Deze cursus is ontworpen om elke student een basiskennis van het toerisme, waaronder toeristenorganisaties, gerelateerde business en service-industrie, reiziger gedrag, toerisme ordening, toerisme onderzoek en marketing bieden. Bovendien zal deze cursus studenten ook helpen om de functies van het management binnen de wereld van het toerisme onderzoeken, waaruit blijkt hoe het toerisme als een bedrijf zich heeft ontwikkeld, hoe het toerisme en de reisbranche is gestructureerd, en hoe toeristische bedrijven opereren binnen hun politieke, economische en sociaal -culturele omgevingen.

Leerresultaten Voor meer informatie over toeristische ontwikkelingen en de gevolgen in de wereldgeschiedenis. Begrijp wat is het toerisme en zijn vele definities. Leer de onderdelen van het toerisme en het toerisme management. Onderzoek van de verschillende benaderingen van de studie toerisme. Beseffen hoe belangrijk deze sector is voor de economie van de wereld en van vele landen. Ken de voordelen en kosten van het toerisme. Vaardigheden ... [-]
Cyprus Nicosia Turkije Istanbul
September 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands