University Of Mediterranean Karpasia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op de Universiteit van de mediterrane Karpasia!

Opgericht in 2012, is de Universiteit van mediterrane Karpasia in Nicosia, de hoofdstad van de Turkse Republiek Noord-Cyprus (TRNC). Met zijn tweede campus opgericht in 2014, de UMK van plan om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren en te tolerant, zelfverzekerd en ondernemende personen, uitgerust met wereldklasse professionele kennis, vaardigheden en competenties op te voeden. Ons doel is om onze studenten leren wetenschappelijke kennis door te experimenteren en testen en onderzoeken in aanvulling op het gebruik van die kennis in hun dagelijks leven.

De Universiteit van de mediterrane Karpasia streeft ernaar om de voordelen van het wetenschappelijk onderzoek en studies te plukken door het uitvoeren van het onderwijs binnen de productie en het in gebruik nemen van de universiteit - industrie samenwerking. Bijgevolg, om de normen van de opwarming van de universiteiten te bereiken en in staat uit studenten internationaal erkend diploma na het afstuderen, afspraken gemaakt met een aantal internationale universiteiten, waaronder BHMS Business & Hotel Management School - Zwitserland, Superior University en de Universiteit van Toerisme & Hotel Management (COTHM).

Met academici die wetenschap en praktijk te benadrukken, onze universiteit biedt in totaal 10 Associate Degree Programs in de burgerluchtvaart Vakschool, Vocational School of Management, Culinary Arts Vocational School, Amerikaanse Toerisme en Hospitality Management, Vocational School of Accountancy; 9 Bachelor's Degree Programs in de Faculteit Bedrijfskunde, Faculteit van Toerisme en Hospitality Management, en de Faculteit der Rechtsgeleerdheid; en 12 masteropleidingen in het Instituut voor Sociale Wetenschappen.

ONZE MISSIE Onder gemeenschappelijke ethische waarden en in het licht van de wetenschap, is onze universiteit vastbesloten om tolerant, open minded en zelfverzekerd ondernemende mensen die zijn uitgerust met wereldklasse professionele kennis, vaardigheden en competenties en inspelen op nationale en internationale kwesties op te voeden. Onze belangrijkste doelstelling is om te onderwijzen van hoge kwaliteit beroepsbevolking in termen van kennis, vaardigheden, emotie en aandacht. Implementeren van een onderwijsmodel met moderne lesmethoden en technieken, alsook praktijken die nodig zijn voor de professionele kennis en vaardigheden, we onderwijzen goed gedisciplineerde personen die effectieve externe communicatie vaardigheden, hoge mate van verantwoordelijkheid en interne focus van controle. Met wetenschappelijk onderzoek van de wereldwijde normen, de Universiteit van mediterrane Karpasia levert waardevolle bijdragen aan het algemeen welzijn als een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum. In dit verband is het programma 'Onderwijs binnen Production' geeft de studenten de mogelijkheid om een ​​hands-on werkervaring met een voornemen om leider human resources, die bevoegd zijn in toepassingen, ecologisch en sociaal bewuste en die voortdurend in zichzelf innovatie te voeden werkwijze.

ONZE VISIE Onze visie is om een ​​toonaangevende educatieve organisatie op ons vakgebied geworden. Als een baanbrekende onderwijsinstelling, willen we oplossingsgericht, self-initiatief personen met goed leiderschap en professionele vaardigheden, die zich aanpassen aan de snel veranderende wetenschappelijke en sociale omstandigheden van de 21ste eeuw met een hoog niveau en geactualiseerde kennis, goede sociale communicatie vaardigheden te onderwijzen , effectief gebruik van de technologie, en de nodige vaardigheden om succesvol te implementeren team work.stitution Administration and Inspection (Engels)

WAAROM UMK?

Noord-Cyprus, omdat het - Eenvoudige integratie in de culturele en klimatologische omstandigheden, - Een eiland bekend om zijn uitzonderlijke natuurlijke schoonheid en historische rijkdom, - vriendelijke en hartelijke mensen, - Lifestyle gekenmerkt door rust en vrede (zeer lage criminaliteit) - Multiculturele omgeving met studenten uit 80 verschillende landen, - Een eiland van universiteiten en kennis, - Onderwijs aan mondiale en Europese normen - EngliAn voordeel van het onderwijs in het Engels voor een internationale carrière, - voorzieningen en de kwaliteit van het onderwijs aangeboden door de universiteit.

De UMK, want het biedt

  • Internationaal geaccepteerde prestigieuze 4-jarige undergraduate en graduate programma's, - Engels onderwijsnormen wereldwijd geaccepteerd, - Leren door te leven, te experimenteren, observeren en te onderzoeken -Avond cursussen voor professionals - Kwaliteit onderwijs tegen betaalbare kosten, - Ervaren academisch personeel en medewerkers.

Locaties

Nicosia

Address
University Of Mediterranean Karpasia
Şht. M.Ruso Cad. No:79 Küçükkaymaklı

Nicosia, Nicosia, Cyprus

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden