Neapolis University Pafos

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Neapolis University in Cyprus is een jonge maar dynamische, snelgroeiende universiteit die sinds 2010 actief is in het hart van de charmante stad Pafos, aan de westkust van het eiland Cyprus, en biedt undergraduate, graduate en Ph.D. programma's in zowel Grieks als Engels. Door je in te schrijven aan de Neapolis University in Cyprus, komen studenten in een hoogwaardige, stimulerende en plezierige omgeving terecht. Het grootste voordeel van Neapolis is de kwaliteit en toewijding van de faculteit, van wie de meesten veel ervaring hebben met lesgeven en onderzoek doen aan Europese en Amerikaanse universiteiten. Gebaseerd op zo'n faculteit en op een ambitieuze strategie, wordt het snel een van de beste particuliere universiteiten in Cyprus.

Wat wordt er van je verwacht?

Tijdens je studie aan de Neapolis University in Cyprus, of je nu op bachelor-, master- of doctoraal niveau bent, wordt van je verwacht dat je colleges en andere programma-gerelateerde activiteiten bijwoont en dat je onafhankelijk werkt, individueel of in groepen op opdrachten. De Neapolis University in Cyprus legt grote nadruk op de ontwikkeling van de intellectuele autonomie van de studenten en heeft een tutorialsysteem om studenten te helpen dat te bereiken.

128651_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Evaluatie en erkenning

Neapolis University in Cyprus werkt onder de relevante wetgeving van particuliere universiteiten in Cyprus. De definitieve licentie is ontvangen van het Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education (DI.PAE) en de Neapolis University op Cyprus functioneert als een volwaardige universiteit met onafhankelijke onafhankelijkheid.

In oktober 2007 werd de universiteit ingeschreven in het Universitair Register van het ministerie van Onderwijs na een beslissing van het kabinet. In juni 2010 nam de universiteit de initiële exploitatievergunning. De beslissing werd genomen na een positieve aanbeveling van DI.PAE Sinds 2015 heeft de Neapolis University in Cyprus de definitieve licentie ontvangen en kan deze als een autonome universiteit werken.

Alle programma's van de universiteit worden volledig erkend door de Republiek Cyprus en alle EU-landen.

De Neapolis-universiteit op Cyprus, na het indienen van het verzoek, werd na de grondige evaluatie door het Nationale Academische Erkennings- en Informatiecentrum (NARIC) van Griekenland erkend als een gelijkwaardige instelling voor de Griekse universiteiten in juli 2012.

Visie

De visie van de Neapolis University op Cyprus is de ontwikkeling van een mensgerichte onderwijsorganisatie met Europese normen, waarvan de leden samenwerken voor de ontwikkeling van de samenleving door middel van onderwijs, onderzoek en sociale actie.

Missie

De missie van Neapolis University in Cyprus is om haar studenten kwalitatief hoogstaand onderwijs te bieden, kennis te creëren en te verspreiden door onderzoek, bij te dragen aan de ontwikkeling van het economische en culturele leven van onze samenleving

waarden

  • Integriteit
  • Uitmuntendheid
  • Samenwerking
  • Innovatie
  • eerbied
  • Solidariteit

128652_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Leven op de universiteitscampus

Het leven op de universiteitscampus van Neapolis is een unieke ervaring waar studenten veel van genoten tijdens hun studie. Het leidt tot een opbouw van waardevolle momenten en herinneringen die een leven lang meegaan terwijl studenten zich academisch en sociaal ontwikkelen. Neapolis University zet zich in voor het creëren van een handige en veilige omgeving en heeft een diverse, meertalige, multiculturele universitaire gemeenschap opgezet die de vrije uitwisseling van ideeën en levensstijlen respecteert en verbetert.

De locatie van de universiteitscampus, de verschillende faciliteiten en diensten creëren de ideale omgeving om kennis, werk en het studentenleven aan te moedigen, zodat elke student zijn ervaringen tijdens zijn studie kan verrijken.

De campus is gunstig gelegen in het hart van de stad met vele voorzieningen op loopafstand, zoals bushaltes, banken, stranden, bars en restaurants, een winkelcentrum en cafés.
Er zijn dagelijkse busroutes die de stad met elkaar verbinden en verbindingen bieden naar alle andere steden en luchthavens.

Waarom Paphos

De combinatie van het historische verleden met de moderne wereld, het milde mediterrane klimaat, stranden, natuurlijke schoonheid, het uitstekende transport naar buiten en het aantal diensten dat het biedt, maken van Paphos een ideale plek om te studeren .

Een van de grootste voordelen van studeren aan Neapolis University Paphos is dat het onderwijsinstituut zich in het hart van een van de meest opwindende kuststeden van Europa bevindt. Paphos heeft een permanente bevolking van ongeveer 77.800 inwoners.

  • Paphos een stad vol jeugd, met een van de hoogste percentages jongeren van 18-35 jaar oud in vergelijking met andere Cypriotische steden.
  • Paphos een moderne Europese multiculturele stad die mensen van over de hele wereld verwelkomt, ongeacht etnische, sociale of religieuze afkomst.
  • Paphos een UNESCO-werelderfgoed, als een kruispunt van mensen en ideeën met archeologische vindplaatsen om een niet aflatende mars van 9000 jaar geschiedenis en cultuur te getuigen.
  • Paphos is een internationale toeristische bestemming dankzij de unieke combinatie van natuur, geschiedenis en milde mediterrane klimaat. Directe vluchten tussen Paphos met grote Griekse steden zoals Athene, Patra, Thessaloniki en Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

Locaties

Paphos

Address
2 Danais Avenue
8042 Paphos
Cyprus

Paphos, Paphos, Cyprus

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden