Lees de Officiële Beschrijving

Neapolis University in Cyprus is een jong maar dynamisch, snel groeiende universiteit bedrijfsresultaat sinds 2010 in het hart van de charmante stad van Paphos, aan de westkust van het eiland Cyprus, het aanbieden van bachelor-, master en PhD-programma's, zowel in het Grieks en Engels. Inschrijven bij Neapolis University in Cyprus komt leerlingen in een hoge standaard, stimulerende en plezierige omgeving. Het grootste voordeel van Neapolis is de kwaliteit en de toewijding van de faculteit, van wie de meesten hebben ruime ervaring in het lesgeven en het doen van onderzoek in de Europese en Amerikaanse universiteiten. Op basis van deze faculteit en een ambitieuze strategie, wordt het in snel tempo een van de beste particuliere universiteiten in Cyprus.

Wat je verwacht te doen

Tijdens uw tijd in Neapolis University in Cyprus, of op een bachelor-, master- of Doctoral (PhD), wordt u verwacht dat zij lezingen en andere programma-activiteiten bij te wonen en om zelfstandig te werken, hetzij individueel of in groepen, aan opdrachten. Het Neapolis University in Cyprus legt grote nadruk op de ontwikkeling van de intellectuele autonomie van de studenten en heeft op zijn plaats een tutorial-systeem om studenten te helpen dat te bereiken.

Academische kalender

Het academisch jaar van Neapolis University in Cyprus is verdeeld in twee semesters van 13 lesweken per stuk. Aan het einde van elk semester is er een evaluatie periode waarin studenten zitten schriftelijke tentamens. Sommige cursussen hebben aanvullende eisen in de zomer.

Evaluatie en Erkenning

Neapolis University in Cyprus opereert onder de relevante wetgeving van particuliere universiteiten in Cyprus. De definitieve vergunning heeft ontvangen van de evaluatiecommissie van particuliere universiteiten in Cyprus (eAIP) en de Neapolis University in Cyprus werkt als een volwaardige universiteit, met de onafhankelijkheid van de actie.

In oktober 2007 werd de universiteit ingeschreven in het register van de universiteiten van het ministerie van Onderwijs naar aanleiding van een beslissing van het kabinet. In juni 2010 nam de universiteit de eerste licentie van de exploitatie. De beslissing werd genomen na een positief advies van eAIP Sinds 2015 Neapolis University in Cyprus de definitieve vergunning heeft ontvangen en kan functioneren als een autonome universiteit.

Alle programma's van de universiteit worden volledig erkend door de Republiek Cyprus en alle EU-landen.

Het Neapolis University in Cyprus, na de indiening van het verzoek, na een grondige evaluatie werd door de National Academic Recognition and Information Centre (NARIC) van Griekenland als gelijkwaardig erkende instelling aan de Griekse universiteiten in juli 2012.

Houd er rekening mee dat de programma's van de Architectuur en Real Estate worden erkend door de Professional en Technische Kamer van Cyprus (ETEK). De postdoctorale opleiding van de Real Estate heeft beveiligd, bovendien een certificering door de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Overeenkomstige erkenningen bestaan ​​voor andere cursussen met betrekking tot de beroepsorganisaties.

De visie

De visie van Neapolis University in Cyprus is de ontwikkeling van mensgerichte onderwijsorganisatie met de Europese normen, waarvan de leden werken samen voor de ontwikkeling van de samenleving door middel van onderwijs, onderzoek en sociale actie.

De missie

Neapolis University in Cyprus missie is om het verstrekken van de studenten met een hoge kwaliteit van het onderwijs, te creëren en kennis te verspreiden door middel van onderzoek, bijdragen aan de ontwikkeling van de economische en culturele leven van onze samenleving

De waarden

Integriteit Excellence Samenwerking Innovatie Respect Solidariteit

Programs taught in:
Engels
Grieks

Deze school biedt ook:

Master

Neapolis University Pafos

De Master of Banking, Investment and Finance levert gespecialiseerde en een hoog niveau van kennis in de wetenschappen van Banking, Investment and Finance in mensen die w ... [+]

De Master of Banking, Investment and Finance levert gespecialiseerde en een hoog niveau van kennis in de wetenschappen van Banking, Investment and Finance in mensen die werken of die een carrière in de financiële dienstverlening, banken, investeringen en brokerage bedrijven of bedrijven volgen in de publieke en private sector.

De Master of Banking, Investment and Finance combineert theoretische opleidingen, zodat studenten in staat zijn om hun wetenschappelijke ontwikkelingen in het vakgebied te verdiepen, met praktische training aanpak voor de analyse van reële situaties. Praktische oefeningen omvatten het analyseren van de financiële prestaties van bedrijven, het formuleren en implementeren van beleggingsstrategieën, meting en het beheer van markt- en kredietrisico, het meten van de waarde van de aandelen en bedrijven, training strategie en financiële evaluatie van alternatieve financiële middelen en investeringen. Alle studenten zijn verplicht om een ​​proefschrift voor te bereiden.... [-]

Cyprus Cyprus Online Paphos
September 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Neapolis University Pafos

De Master of Construction Management is uniek in zowel Cyprus en Griekenland. De bouwsector was jarenlang de locomotief van de economie, en de behoefte aan gekwalificeerd ... [+]

De Master of Construction Management is uniek in zowel Cyprus en Griekenland. De bouwsector was jarenlang de locomotief van de economie, en de behoefte aan gekwalificeerde wetenschappers is hoog. De Master of Construction Management biedt aanzienlijke voordelen voor leidinggevende managers, project engineers, de relevante toezicht personeel en andere professionals die zich bezighouden met de bouw en ruimtelijke ontwikkeling, die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun kennis op het beheer van bouwprojecten zijn, het verbeteren van hun managementvaardigheden en voor te bereiden vooruitgang en mogelijkheden voor leidinggevende posities in de bouw. De Construction Management Degree is gericht op kwaliteit van het onderwijs te bieden in alle aspecten die betrekking hebben op de succesvolle beheer van bouwprojecten.... [-]

Cyprus Paphos Cyprus Online
September 2019
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Neapolis University Pafos