Frederick University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Frederick University is een energieke en levendige particuliere universiteit bedrijfsresultaat in de Republiek Cyprus, een lidstaat van de Europese Unie. Frederick University werd opgericht na een besluit van de Raad van Ministers van de Republiek Cyprus op 12 september 2007. Hoewel de oprichting van de universiteit is relatief recent, de organisatie heeft een lange geschiedenis van meer dan 40 jaar in het hoger onderwijs. Frederick University opereert vanuit twee campussen, de belangrijkste campus in Nicosia, de hoofdstad van Cyprus en de andere campus in Limassol, de tweede grootste stad.

De universiteit, genieten van respect en erkenning, zowel nationaal als internationaal, biedt een breed scala van academische opleidingen op het gebied van Science, Engineering, Business, Kunst, Architectuur, Media, Geesteswetenschappen, gezondheid en onderwijs. De universiteit heeft een sterke focus op wetenschappelijk onderzoek, als een van de toonaangevende research organisaties in het land.

Met zijn toewijding aan academische excellentie, het verstrekken van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige opleidingen en actief onderzoek, Frederick University is een ideale bestemming voor jonge mensen die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van de kennis, vaardigheden en het vrije denken die nodig zijn om de uitdagingen van de moderne wereld aan te pakken.

Missie en Hoofddoelstellingen

De missie van Frederick University is het aanbieden van leermogelijkheden door middel van onderwijs en onderzoek op het gebied van wetenschap, technologie, literatuur en kunst, evenals een systematische bijdrage aan de bredere maatschappelijke context. Het onderwijsaanbod is van hoge kwaliteit en leidt tot erkende diploma's die ervoor zorgen dat de universiteit afgestudeerden professionele carrière en de vooruitgang in Cyprus en in het buitenland.

De belangrijkste doelstellingen van Frederick University zijn:

de bevordering van de wetenschap, kennis en onderwijs door middel van onderwijs en onderzoek gericht op de verbetering van de samenleving in het algemeen, de verspreiding, toepassing en wetenschappelijke uitwisseling van kennis en het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige, internationaal erkende undergraduate en postdoctoraal onderwijs.

Scholen en Afdelingen

De hoogste academische lichaam op Frederick University is de Senaat, die verantwoordelijk is voor alle academische werkzaamheden, waaronder:

de levering en de ontwikkeling van de academische opleidingen van de studie, de vooruitgang van fundamenteel en toegepast onderzoek, en de bevordering en versterking van de academische relaties tussen de universiteit en de externe agenten van de maatschappij (de regering, beroepsorganisaties, de industrie, ...)

De universiteit academisch wordt georganiseerd in scholen, kan elke school administratief beheerd door de School Dean. Scholen zijn zich georganiseerd in afdelingen, waarbij elke afdeling beheerd door de afdeling voorzitter. Zowel de school decanen en afdelingshoofden worden gekozen uit de Onderwijs en Onderzoek faculteit van de bijbehorende lichaam.

Afdelingen bieden opleidingen, zowel op undergraduate of op postdoctoraal niveau. In de universiteit, interdepartementale en inter-School programma's, meestal beheerd onder meer dan één Afdelingen / scholen, zijn ook aanwezig.

Momenteel, Frederick University bestaat uit zes (6) academische scholen, die een breed scala aan academische discipline, waardoor het aanbieden van aankomende studenten een echt breed scala aan mogelijkheden voor het nastreven van specifieke doelstellingen en ambities.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Grieks

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Postgraduate Diploma's » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Ma In Interdisciplinair Ontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters September 2018 Cyprus Nicosia +1 more

De MA in Interdisciplinair Design programma stimuleert studenten uit te dagen en te verkennen conventionele grenzen van verschillende kunst en design disciplines, lenen en experimenteren creatief. Interdisciplinaire methoden worden onderzocht en toegepast als doel in de vooruitgang en ontwikkeling van nieuwe en nieuwe design discours. [+]

De ma in interdisciplinair ontwerp programma stimuleert studenten uit te dagen en te verkennen conventionele grenzen van verschillende kunst en design disciplines, lenen en experimenteren creatief. Interdisciplinaire methoden worden onderzocht en toegepast als doel in de vooruitgang en ontwikkeling van nieuwe en nieuwe design discours. Het programma stimuleert en respecteert kritische theorie als in diepgaande kennis van materiaal en de praktijk van het maken. Verder biedt het een nauwe relatie met de professionele industrie en biedt mogelijkheden voor samenwerking op het echte leven lokale en internationale projecten. Het programma is verankerd op het gebied van ontwerp, zodat elke individuele student aan de gebieden van de expertise van twee grote stromen, waarin de behoeften van de komende nieuwe industrieën afspiegeling te volgen: Creatieve Praktijk voor Toegepaste Ontwerp Creatieve Praktijk voor Communication Design In de stoom van Creative Practice for Applied Ontwerp studenten zal worden ingevoerd om de ruimte en de vorm alternatieven, curatoren en het tonen van praktijken, object en materialiteit kwesties, installatie en kunst esthetiek. In de stroom van Creative Practice voor Communication Design studenten zal worden ingevoerd om de nieuwe media, bewegend beeld, animatie en webdesign, alternatieve methoden visualiseren, interactiviteit en materialiteit kwesties. In beide gevallen zullen de studenten ook kennis met de technologieën die deze onderwerpen voorafgaan. Studenten die beide stromen krijgen de kans om te werken aan real life projecten, werk hebben en samen te werken met actieve professionals uit het ontwerp-industrie, leveren projecten voor klanten uit de publieke of private sector, evenals onderzoeken hun professionele mogelijkheden... [-]

MSc

MSc In Conservatie En Restauratie Van Historische Structuren En Monumenten

Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters September 2018 Cyprus Nicosia Limasol +2 more

Het doel van het programma is om volledig te instrueren de studenten niet alleen in de theorieën van de deontologie en de methodologie met betrekking tot de bescherming en restauratie van historische gebouwen, maar ook in de praktijk ten aanzien van materialen en technologieën, die tegenwoordig internationaal in de restauratie projecten worden toegepast. [+]

Het doel van de afdeling het besef dat het absoluut noodzakelijk is gespecialiseerd wetenschappers onderneming op verantwoorde wijze en methodisch het behoud, de bescherming en bevordering van de unieke monumentale rijkdom van Cyprus, Frederick University biedt een postgraduaat programma dat is gericht op het opleiden van wetenschappers van verschillende specialisaties op dit gebied. Dit is een zeer beknopt en praktisch programma gericht op het verstrekken van de state-of-the-art vaardigheden die nodig zijn voor onmiddellijke binnenkomen of opnieuw invoeren van de praktijk op het hoogste niveau. Het doel van het programma is om volledig te instrueren de studenten niet alleen in de theorieën van de deontologie en de methodologie met betrekking tot de bescherming en restauratie van historische gebouwen, maar ook in de praktijk ten aanzien van materialen en technologieën, die tegenwoordig internationaal in de restauratie projecten worden toegepast. Het programma beoogt ook om verdere technische kennis verschaffen op het gebied van conservering en restauratie van historische bouwwerken en monumenten en het is de bedoeling om de educatieve platform voor de ontwikkeling van competent, zelfverzekerd en nieuwsgierige promovendi die in staat zijn om te linken restauratie en conservering theorie aan te moedigen te voorzien met de praktijk. Door het proces van nauwgezet onderzoek en de identificatie van het onderwerp, verwerven de studenten de nodige middelen zodat ze compatibel zijn voorstellen voor het repareren, versterken, te herstellen of zelfs het veranderen van het gebruik van een historisch gebouw te formuleren. De succesvolle afronding van het programma vereist ook het indienen van een... [-]

MSc In De Internationale Handel En Shipping Management

Campus of Online Voltijd Deeltijd 3 semesters September 2018 Cyprus Nicosia Limasol +2 more

De cursus biedt een uitgebreide geïntegreerd overzicht van de kernvakken van essentieel belang om een ​​grondige kennis van de internationale handel en transport. [+]

Al eeuwenlang heeft de internationale scheepvaart cruciaal belang voor de ontwikkeling van de wereldhandel geweest. De onderlinge relaties tussen dalende transportkosten, de economische groei en globalisering zijn voortdurend in beweging als supply chain netwerken onophoudelijk evolueren. Deze elementen: het verschepen, handelspatronen en de organisatie zijn de fundamenten van het programma, terwijl de juridische, financiële en bestuurlijke aspecten van de handel en het vervoer vormen de bovenbouw. De cursus biedt een uitgebreide geïntegreerd overzicht van de kernvakken van essentieel belang om een ​​grondige kennis van de internationale handel en transport. Met name de cursus is gericht op de algemene zakelijke vaardigheden vereist door managers die werkzaam zijn op het gebied van internationale handel en maritieme activiteiten te ontwikkelen; het ontwikkelen van kritische analytische vaardigheden en toe te passen op de uitdagingen die ze voortdurend te voldoen. Het interdisciplinaire karakter van het programma bereidt studenten als toekomstige professionals die effectief werken in de complexe zakelijke omgeving van de wereldmarkt kan functioneren. De diversiteit van de ondersteunende activiteiten binnen de zeer dynamische handel en maritieme industrie en de verschillende sectoren, bestaande uit vele honderden grote, middelgrote en kleine bedrijven, maakt deze keuze mogelijk. Afgestudeerden van dit programma zal een verscheidenheid aan carrière mogelijkheden, met inbegrip van import en export bedrijf, het beheer van schepen, commercieel management, verzekering, expeditie, transport en logistiek, de haven agentschap, handel en financiën schip, maritieme regelgeving, alsmede een aantal andere hebben administratieve posten in de private en publieke sector. De specifieke doelstellingen van het MSc in de internationale handel... [-]

Msc In Duurzame Energiesystemen

Campus of Online Voltijd Deeltijd 3 semesters September 2018 Cyprus Nicosia Limasol +2 more

De Joint Master graad, aangeboden door de Open Universiteit van Cyprus en de Frederick University in Sustainable Energy Systems is een geleerd multidisciplinair internationaal programma geschikt voor aanvragers van engineering, architectuur, planning en andere relevante achtergronden, bedoeld om niet alleen de nieuwste ontwikkelingen op te nemen in de internationale wetenschappelijke veld, maar ook in de Europese en de nationale regelgevende en wettelijke kader. [+]

Of u nu een stroom of een aspirant-student, een lid van de faculteit aan Frederick University en de Open Universiteit Cyprus of elders, of alumni, we hopen dat u alle informatie die u nodig heeft over een programma van de studie die onze huidige en toekomstige vraag naar energie erkent vinden, over-afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en de bijdrage aan de klimaatverandering, en de ambitie om de wereld te voorzien van de volgende generatie van wetenschappers om deze energie- en milieu-uitdagingen aan te pakken. We zijn trots op ons curriculum en de traditie van uitmuntendheid hier en zijn ervan overtuigd dat we u een uitstekende academische ervaring kan bieden. Het afstandsonderwijs graduate programma van Sustainable Energy Systems is voornamelijk gericht op jonge ingenieurs en afgestudeerden van de wetenschap faculteiten die zich willen bezighouden met de energiesector. In een tijdperk waarin de energiesector is in opkomst als de nieuwe pijler van de financiële ontwikkeling van Cyprus, zeker kiezen voor voortgezet onderwijs op het gebied van energiesystemen en de gebouwde omgeving kan de afgestudeerden van het programma te voorzien van tal van kansen op werk. Het programma, dat wordt beheerd door ervaren en gerenommeerde wetenschappers uit Cyprus en Griekenland, is geëvalueerd en door de Evaluatiecommissie van Private Universities (ECPU), die de professionele erkenning van haar afgestudeerden van de bevoegde beroepsorganisatie van Cyprus, ETEK garandeert goedgekeurd. Het programma Sustainable Energy Systems zorgt voor de afgestudeerden van de nodige wetenschappelijke basis voor het vaststellen van arbeidsplaatsen, die in de komende jaren zal worden gecreëerd op... [-]

MSc In Electrical Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters September 2018 Cyprus Nicosia +1 more

Het programma richt zich op vier specialisaties van de Electrical Engineering discipline. De vier specialisaties zijn Communication Systems, Power Systems, Control Systems en Computer Engineering. Elke specialisatie vereist een andere reeks verplichte en technische keuzevakken. [+]

Specialisatie Het programma richt zich op vier specialisaties van de Electrical Engineering discipline. De vier specialisaties zijn: Communication Systems Power Systems Controle systeem computertechniek Elke specialisatie vereist een andere reeks verplichte en technische keuzevakken. De voertaal is Engels. Key Learning Outcomes Pas geschikte wiskundige, wetenschap en techniek methoden en het gebruik van computer software engineering in verband met hun specialisme op te lossen. Gebruik state-of-the-art design automation software en hardware gereedschappen, en laboratoriumapparatuur voor het ontwerpen en evalueren van elektrische systemen voor hun specialisatie. Het gebruik van analytische methoden en modellen van elektrische systemen en componenten te evalueren in termen van algemene kwaliteit attributen en mogelijke trade-offs gepresenteerd binnen de gegeven probleem. Toepassen kennis en problemen met betrekking tot de voorhoede van de kennis op het gebied van hun specialisatie en op de opkomende technologieën op te lossen. Ophalen en informatie uit verschillende bronnen, waaronder informatie terugvinden door middel van databases en on-line computer zoekopdrachten te analyseren. Aantonen competentie in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, evenals in het gebruik van relevante computertechnologieën en gereedschappen. Beroepsprofielen van de afgestudeerden De afgestudeerden van het programma hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerp, de implementatie, het onderhoud en het beheer van elektrische systemen in verband met hun specialisatie. Communication Systems afgestudeerden kunnen worden gebruikt in de publieke of private sector op internet en mobiele communicatie providers, of ontwerp communicatie-infrastructuur en onderhoud. Power Systems afgestudeerden kunnen de werkgelegenheid in sector industrie publieke of private met betrekking tot de opwekking van... [-]

Msc In Engineering Management

Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters September 2018 Cyprus Nicosia Limasol +2 more

De Master of Science in Engineering Management (MEM) programma is gericht op het produceren van afgestudeerden die zijn uitgerust met een diep inzicht in de nieuwste technologieën en praktijken op het gebied van Engineering Management, in combinatie met essentiële management kennis. [+]

De Master of Science in Engineering Management (MEM) Program richt zich op het produceren van afgestudeerden die zijn uitgerust met een diep inzicht in de nieuwste technologieën en praktijken op het gebied van Engineering management, In combinatie met essentiële management kennis. De MEM-programma heeft tot doel de kloof tussen engineering, technisch gerichte masteropleidingen en de business-georiënteerde MBA-programma's te overbruggen. Engineering and Business Management bestaan ​​niet op zichzelf, maar samen te voegen in de industrie. Het voorgestelde programma, het realiseren van deze relatie, is speciaal ontworpen om de technische aspecten en het beheer kwesties die technologische organisaties betrekking hebben aan te pakken. Centraal in het voorgestelde MEM-programma is de nadruk op engineering management uitdagingen in kleine tot middelgrote ondernemingen (KMO's), de dominante sector van techniek en technologische organisaties in Cyprus en de grotere regio. Specialisatie in Oil & Gas Management and Energy Management Gezien de steeds toenemende belang van energie-gerelateerde vraagstukken in Europa en daarbuiten, en in het bijzonder de monumentale ontwikkelingen die zich met de ontdekking van aanzienlijke reserves van aardgas en mogelijk olie als goed, in de exclusieve economische zone van Cyprus, het programma van de faculteit Ingenieurswetenschappen het management besloten om een ​​specialisatie stroom vast te stellen, die van de Oil & Gas management and Energy management. Het doel van het programma is om voor te bereiden jonge ingenieurs en jonge managers met het management uitdagingen op deze gebieden. Deze zullen onder meer elementen met betrekking tot het project en supply chain management, de vraag naar energie en... [-]

Msc In Olie & Gas En Offshore Engineering

Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters September 2018 Cyprus Nicosia Limasol +2 more

De voorgestelde MSc-programma legt de nadruk op wetenschappelijk onderzoek. Het beoogt te bevorderen en te omhelzen geheel nieuwe ideeën en nieuwe benaderingen van wetenschappelijke ontdekking op het gebied van fossiele brandstoffen exploratie en offshore constructies. [+]

De voorgestelde MSc-programma legt de nadruk op wetenschappelijk onderzoek. Het beoogt te bevorderen en te omhelzen geheel nieuwe ideeën en nieuwe benaderingen van wetenschappelijke ontdekking op het gebied van fossiele brandstoffen exploratie en offshore constructies. Verder zijn de verschillende gebieden van de nadruk in het programma tot doel om studenten te begeleiden in vakgebieden die worden beschouwd als nieuw in de oostelijke mediterrane regio te zijn en bieden significante mogelijkheden voor de uitoefening van innovatief onderzoek en het leren. In het bijzonder, kwesties opgenomen in cursussen zoals 'Computational Mechanics and Applications "," System Dynamics and Control "," Process Modeling and Simulation "," Analyse en Ontwerp van Offshore Mooring Structures ", bieden belangrijke kansen voor MSc-studenten worden betrokken bij de diverse onderzoeks- activiteiten die plaatsvinden in Frederick University, evenals in andere instellingen wereldwijd. Door middel van deze cursus-interacties, zullen de studenten ook het verwerven van waardevolle ervaring door het ontwikkelen en uitvoeren van hun eigen onderzoeksprojecten. Het feit dat de problemen in verband met fossiele brandstoffen exploratie nog steeds niet zijn onderzocht in Cyprus biedt een unieke gelegenheid om studenten om onderzoek dat kan leiden tot bruikbare deliverables met betrekking tot de promotie en de oprichting van energie in alle educatieve en sociale niveaus uit te voeren. Ook de uitvoering van het MSc-programma zal naar verwachting de bestaande mogelijkheden voor onderzoek naar, duurzaam bouwen, fossiele energiebronnen exploitatie, maar ook sociale, politieke, ecologische en economische dimensies van energie-exploratie en offshore constructie te versterken. Het interdisciplinaire benadering van het programma zal ook tot... [-]

Msc In Web En Mobiele Systemen

Campus Voltijd Deeltijd 3 semesters September 2018 Cyprus Nicosia Limasol +2 more

In de afgelopen tien jaar hebben de ontwikkelingen ervaren door de ontwikkelingen van het internet en het World Wide Web monumentale voor de Information Technology domein, evenals de samenleving in het algemeen geweest. [+]

In de afgelopen tien jaar hebben de ontwikkelingen ervaren door de ontwikkelingen van het internet en het World Wide Web monumentale voor de Information Technology domein, evenals de samenleving in het algemeen geweest. Bovendien, in de afgelopen jaren hebben we een explosie van computationele mogelijkheden, niet alleen van de traditionele rekenmachines (dwz computers), maar ook van een breed scala van andere apparaten ervaren zoals mobiele smart phones, tablets en verschillende andere "internet-enabled" apparaten. Al deze ontwikkelingen pleiten voor het bestaan ​​van wetenschappers en ingenieurs die adequaat zijn opgeleid in de relevante technologieën en hebben een grondige kennis van hun onderlinge relaties en de uitdagingen die voor ons liggen. De bovenstaande realisatie vormt de kern motivatie en vormt de rationale achter het ontwerp en de ontwikkeling van het voorgestelde programma. Algemene doelstellingen Het doel van het voorgestelde MSc programma is om afgestudeerden die diepgaande kennis en geavanceerde vaardigheden van de technologieën om webapplicaties en mobile computing relevante vertonen ontwikkelen. Tegen het einde van dit programma zal afgestudeerden de kennis die nodig is om een ​​efficiënte en effectieve oplossingen gebruik te maken van bestaande en nieuwe web en / of mobiele systemen te ontwerpen en uit te voeren onder de knie. Een even belangrijk doel is dat, door middel van het programma, zal de universiteit in staat om zijn onderzoeksactiviteiten in deze snel ontwikkelende gebied te versterken en uitgegroeid tot een toonaangevende onderzoeksinstelling op het gebied. Specifieke doelen De specifieke doelstellingen van het programma zijn de afgestudeerden met de kennis en vaardigheden... [-]

Master

Master's Degree In Het Speciaal Onderwijs

Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden September 2018 Cyprus Cyprus Online Nicosia +2 more

De Graduate Program in het speciaal onderwijs is bedoeld om kennis en vaardigheden, zowel theoretisch als praktisch niveau, die noodzakelijk zijn voor de opleiding en ondersteuning voor studenten met specifieke onderwijsbehoeften in het regulier en speciaal onderwijs zijn voorzien. Het doel is om kennis, bewustzijn en onderwijs Pedagogische Universiteit afgestudeerden en andere afdelingen te bieden in de Special Inclusief onderwijs kwesties. [+]

belangrijkste doelstellingen De Graduate Program in het speciaal onderwijs is bedoeld om kennis en vaardigheden, zowel theoretisch als praktisch niveau, die noodzakelijk zijn voor de opleiding en ondersteuning voor studenten met specifieke onderwijsbehoeften in het regulier en speciaal onderwijs zijn voorzien. Het doel is om kennis, bewustzijn en onderwijs Pedagogische Universiteit afgestudeerden en andere afdelingen te bieden in de Special Inclusief onderwijs kwesties. Dit programma zal de wetenschappelijke informatie met betrekking tot de identificatie, de evaluatie en het omgaan met kinderen met speciale behoeften in het reguliere onderwijs (algemene klasse, een speciale eenheid of geïndividualiseerde speciaal onderwijs), maar bieden ook in andere speciaal onderwijs instelling niveau. Dit programma zal ook de gelegenheid bieden om onderzoeksprojecten uit te voeren in een gebied waar er zijn veel studies zijn uitgevoerd tot op heden, in ieder geval in de kwestie-Cyprus omgeving. Elke student heeft andere kenmerken dan de psychofysische ontwikkeling, cognitieve en taalkundige vaardigheden, socialisatie en emotionele ontwikkeling, in de meeste gevallen de verschillen tussen kinderen zijn niet zo groot dat het een andere aanpak zou nemen, maar in andere gevallen kinderen vertonen dergelijke verschillen met de andere kinderen van dezelfde chronologische leeftijd die speciale onderwijsbehoeften hulp nodig hebben om het kind in staat te stellen het meeste uit de training te krijgen. Het programma is bedoeld om leerkrachten op te leiden, paidagogisei, ondersteuning, en in het algemeen te nemen kind naar school met consistentie en een betere integratie in de maatschappij voor te bereiden. De cursussen omvatten theoretische cursussen omgaan met algemene,... [-]

Videos

Frederick University

Contact

Frederick University - Nicosia Campus

Adres 7, Y. Frederickou Str. Pallouriotisa,
1036 Nicosia, Nicosia, Cyprus
Website http://www.frederick.ac.cy/
Telefoon +357 22394394

Frederick University - Limassol Campus

Adres 18, Mariou Agathagelou Str. Agios Georgios Havouzas,
3080 Limasol, Limasol, Cyprus
Website http://www.frederick.ac.cy//
Telefoon +357 25730975