Lees de Officiële Beschrijving

Frederick University is een energieke en levendige particuliere universiteit bedrijfsresultaat in de Republiek Cyprus, een lidstaat van de Europese Unie. Frederick University werd opgericht na een besluit van de Raad van Ministers van de Republiek Cyprus op 12 september 2007. Hoewel de oprichting van de universiteit is relatief recent, de organisatie heeft een lange geschiedenis van meer dan 40 jaar in het hoger onderwijs. Frederick University opereert vanuit twee campussen, de belangrijkste campus in Nicosia, de hoofdstad van Cyprus en de andere campus in Limassol, de tweede grootste stad.

De universiteit, genieten van respect en erkenning, zowel nationaal als internationaal, biedt een breed scala van academische opleidingen op het gebied van Science, Engineering, Business, Kunst, Architectuur, Media, Geesteswetenschappen, gezondheid en onderwijs. De universiteit heeft een sterke focus op wetenschappelijk onderzoek, als een van de toonaangevende research organisaties in het land.

Met zijn toewijding aan academische excellentie, het verstrekken van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige opleidingen en actief onderzoek, Frederick University is een ideale bestemming voor jonge mensen die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van de kennis, vaardigheden en het vrije denken die nodig zijn om de uitdagingen van de moderne wereld aan te pakken.

Missie en Hoofddoelstellingen

De missie van Frederick University is het aanbieden van leermogelijkheden door middel van onderwijs en onderzoek op het gebied van wetenschap, technologie, literatuur en kunst, evenals een systematische bijdrage aan de bredere maatschappelijke context. Het onderwijsaanbod is van hoge kwaliteit en leidt tot erkende diploma's die ervoor zorgen dat de universiteit afgestudeerden professionele carrière en de vooruitgang in Cyprus en in het buitenland.

De belangrijkste doelstellingen van Frederick University zijn:

de bevordering van de wetenschap, kennis en onderwijs door middel van onderwijs en onderzoek gericht op de verbetering van de samenleving in het algemeen, de verspreiding, toepassing en wetenschappelijke uitwisseling van kennis en het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige, internationaal erkende undergraduate en postdoctoraal onderwijs.

Scholen en Afdelingen

De hoogste academische lichaam op Frederick University is de Senaat, die verantwoordelijk is voor alle academische werkzaamheden, waaronder:

de levering en de ontwikkeling van de academische opleidingen van de studie, de vooruitgang van fundamenteel en toegepast onderzoek, en de bevordering en versterking van de academische relaties tussen de universiteit en de externe agenten van de maatschappij (de regering, beroepsorganisaties, de industrie, ...)

De universiteit academisch wordt georganiseerd in scholen, kan elke school administratief beheerd door de School Dean. Scholen zijn zich georganiseerd in afdelingen, waarbij elke afdeling beheerd door de afdeling voorzitter. Zowel de school decanen en afdelingshoofden worden gekozen uit de Onderwijs en Onderzoek faculteit van de bijbehorende lichaam.

Afdelingen bieden opleidingen, zowel op undergraduate of op postdoctoraal niveau. In de universiteit, interdepartementale en inter-School programma's, meestal beheerd onder meer dan één Afdelingen / scholen, zijn ook aanwezig.

Momenteel, Frederick University bestaat uit zes (6) academische scholen, die een breed scala aan academische discipline, waardoor het aanbieden van aankomende studenten een echt breed scala aan mogelijkheden voor het nastreven van specifieke doelstellingen en ambities.

Programs taught in:
Engels
Grieks

Deze school biedt ook:

MA

Frederick University

De MA in het Interdisciplinair Design-programma stimuleert studenten om conventionele grenzen van verschillende kunst- en ontwerpdisciplines uit te dagen en te verkennen, ... [+]

De MA in het Interdisciplinair Design- programma stimuleert studenten om conventionele grenzen van verschillende kunst- en ontwerpdisciplines uit te dagen en te verkennen, creatief lenen en experimenteren. Interdisciplinaire methodologieën worden onderzocht en toegepast met het oog op de ontwikkeling en ontwikkeling van nieuwe en nieuwe ontwerpdiscoursen. Het programma stimuleert en respecteert zowel kritische theorie als diepgaand begrip van het materiaal en de manier van maken. Bovendien biedt het een nauwe relatie met de professionele industrie en biedt het mogelijkheden voor samenwerking bij real-life lokale en internationale projecten.

Het programma is verankerd op het gebied van design, waardoor elke individuele student de expertisegebieden kan volgen die worden geboden door twee grote streams, die de behoeften van opkomende nieuwe industrieën weerspiegelen:... [-]

Cyprus Nicosia
October 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Frederick University

Het doel van het programma is om studenten niet alleen volledig te instrueren in de theorieën van de deontologie en methodologie met betrekking tot de bescherming en rest ... [+]

Het doel van het Departement Frederick University erkent de dwingende noodzaak om wetenschappers te specialiseren in het op verantwoordelijke en methodische wijze beschermen, beschermen en promoten van de unieke monumentale rijkdom van Cyprus. Het biedt een Postgraduate Program dat gericht is op het opleiden van wetenschappers van verschillende specialisaties op dit gebied. Dit is een zeer beknopt en praktisch programma gericht op het bieden van de state-of-the-art vaardigheden die nodig zijn voor het onmiddellijk betreden of opnieuw betreden van de praktijk op het hoogste niveau.

Het doel van het programma is om studenten niet alleen volledig te instrueren in de theorieën van de deontologie en methodologie met betrekking tot de bescherming en restauratie van historische gebouwen, maar ook in de praktijken met betrekking tot materialen en technologieën, die tegenwoordig internationaal worden toegepast in restauratieprojecten. Het programma beoogt ook verdere technische kennis te bieden op het gebied van conservering en restauratie van historische structuren en monumenten en het is bedoeld om het educatieve platform te bieden om de ontwikkeling van bekwame, zelfverzekerde en nieuwsgierige postgraduaten aan te moedigen die in staat zijn restauratie en behoudstheorie aan elkaar te koppelen. met oefenen.... [-]

Cyprus Nicosia Limasol
October 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Frederick University

Het Joint Master-diploma, aangeboden door de Open University of Cyprus en de Frederick University in Sustainable Energy Systems, is een onderwezen multidisciplinair inter ... [+]

Of je nu een student bent of een kandidaat, een faculteitslid aan de Frederick University en Open University Cyprus of elders, of alumni, we hopen dat je alle informatie vindt die je nodig hebt over een studieprogramma dat onze huidige en toekomstige energiebehoeften erkent, een te grote afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en een bijdrage aan de klimaatverandering, en streeft ernaar de wereld te voorzien van de volgende generatie wetenschappers om deze energie- en milieu-uitdagingen aan te pakken. We zijn trots op ons curriculum en op de traditie van uitmuntendheid hier en zijn ervan overtuigd dat we u een uitstekende academische ervaring kunnen bieden.

Het afstudeerprogramma op afstand van Sustainable Energy Systems is voornamelijk gericht op jonge ingenieurs en afgestudeerden van wetenschappelijke faculteiten die zich met de energiesector willen bezighouden. In een tijdperk waarin de energiesector in opkomst is als de nieuwe pijler van de financiële ontwikkeling van Cyprus, kan zeker kiezen voor geavanceerd onderwijs op het gebied van energiesystemen en de gebouwde omgeving de afgestudeerden van het programma voorzien van tal van kansen op werk. Het programma, dat wordt beheerd door ervaren en vooraanstaande geleerden uit Cyprus en Griekenland, is geëvalueerd en goedgekeurd door het evaluatiecomité van particuliere universiteiten (ECPU), dat de professionele erkenning van zijn afgestudeerden van de bevoegde beroepsorganisatie van Cyprus, ETEK, garandeert.... [-]

Cyprus Nicosia Cyprus Online
October 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Frederick University

Het programma richt zich op vier specialisaties van de discipline elektrotechniek. De vier specialisaties zijn communicatiesystemen, energiesystemen, besturingssystemen e ... [+]

specialisatie

Het programma richt zich op vier specialisaties van de discipline elektrotechniek. De vier specialisaties zijn:

Communicatie systemenPower SystemsControlesystemenComputertechniek

Elke specialisatie vereist een andere reeks verplichte en technische keuzevakken.

De instructietaal is Engels.

Belangrijkste leerresultatenPas de juiste wiskundige, wetenschappelijke en technische methoden toe en gebruik computersoftware om engineering met betrekking tot hun specialisatie op te lossen.Gebruik de modernste ontwerpautomatiseringssoftware en hardwaretools, evenals laboratoriumapparatuur om elektrische systemen met betrekking tot hun specialisatie te ontwerpen en te evalueren.Gebruik van analytische methoden en modelleringstechnieken om elektrische systemen en componenten te evalueren in termen van algemene kwaliteitsattributen en mogelijke compromissen die binnen het gegeven probleem worden gepresenteerd.Toepassen van kennis en oplossen van problemen gerelateerd aan de voorhoede van kennis op het gebied van hun specialisatie en op de opkomende technologieën.Ophalen en analyseren van informatie uit verschillende bronnen, waaronder het ophalen van informatie via databases en online computeronderzoeken.Blijk geven van competentie in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, evenals in het gebruik van relevante computertechnologieën en hulpmiddelen.Beroepsprofielen van de afgestudeerden... [-]
Cyprus Nicosia
October 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Frederick University

De Master of Science in Engineering Management (MEM) programma is gericht op het produceren van afgestudeerden die zijn uitgerust met een diep begrip van de nieuwste tech ... [+]

De Master of Science in Engineering Management (MEM) programma is gericht op het produceren van afgestudeerden die zijn uitgerust met een diep begrip van de nieuwste technologieën en praktijken op het gebied van Engineering Management , in combinatie met essentiële managementkennis.

Het MEM-programma wil de kloof overbruggen tussen technische, technisch gefocuste masteropleidingen en de bedrijfsgerichte MBA-programma's. Engineering en Business Management bestaan ​​niet op zichzelf, maar versmelten in de industrie. Het voorgestelde programma, het realiseren van deze relatie, is specifiek ontworpen om de technische aspecten en de managementkwesties die betrekking hebben op technologische organisaties aan te pakken.... [-]

Cyprus Nicosia Limasol
October 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Frederick University

De cursus biedt een uitgebreid geïntegreerd overzicht van de kernonderwerpen die essentieel zijn voor een grondig begrip van internationale handel en transport. ... [+]

Al eeuwenlang is de internationale scheepvaart van cruciaal belang geweest voor de ontwikkeling van de wereldhandel. De onderlinge relaties tussen dalende transportkosten, economische groei en globalisering zijn voortdurend in beweging, omdat supply chain-netwerken onophoudelijk evolueren. Deze elementen: scheepvaart, handelspatronen en organisatie zijn de fundamenten van het programma, terwijl de juridische, financiële en bestuurlijke aspecten van handel en transport de bovenbouw vormen.

De cursus biedt een uitgebreid geïntegreerd overzicht van de kernonderwerpen die essentieel zijn voor een grondig begrip van internationale handel en transport. Concreet wil de cursus de generieke zakelijke vaardigheden ontwikkelen die managers van internationale handel en maritieme zaken nodig hebben; ontwikkel kritische analytische vaardigheden en pas ze toe op de uitdagingen die ze voortdurend aangaan.... [-]

Cyprus Nicosia Limasol
October 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Frederick University

Het voorgestelde MSc-programma legt speciale nadruk op wetenschappelijk onderzoek. Het streeft naar het koesteren en omarmen van geheel nieuwe ideeën en nieuwe benadering ... [+]

Het voorgestelde MSc-programma legt speciale nadruk op wetenschappelijk onderzoek. Het streeft naar het koesteren en omarmen van geheel nieuwe ideeën en nieuwe benaderingen van wetenschappelijke ontdekkingen op het gebied van onderzoek naar fossiele brandstoffen en offshore-constructies.

Verder richten de verschillende aandachtspunten van het programma zich op het begeleiden van studenten naar studierichtingen die als nieuw worden beschouwd in het oostelijke Middellandse Zeegebied en die significante mogelijkheden bieden om deel te nemen aan innovatieve onderzoeksactiviteiten en -leeractiviteiten. Meer specifiek, problemen opgenomen in cursussen zoals "Computationele Mechanica en Toepassingen", "Systeemdynamica en Controle", "Procesmodellering en Simulatie", "Analyse en Ontwerp van Offshore Mooring Structuren", bieden belangrijke kansen voor MSc-studenten om betrokken te zijn bij de verschillende onderzoeksactiviteiten die plaatsvinden in Frederick University , maar ook in andere instellingen wereldwijd. Door dergelijke cursus-interacties, zullen studenten ook waardevolle ervaring opdoen door hun eigen onderzoeksprojecten te ontwikkelen en te implementeren.... [-]

Cyprus Nicosia Limasol
October 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Frederick University

In het afgelopen decennium zijn de ontwikkelingen die worden ervaren door de vooruitgang van het internet en het World Wide Web enorm groot geweest voor het informaticado ... [+]

In het afgelopen decennium zijn de ontwikkelingen die worden ervaren door de vooruitgang van het internet en het World Wide Web enorm groot geweest voor het informaticadomein, maar ook voor de maatschappij in het algemeen. Bovendien hebben we de afgelopen jaren een explosie van computationele capaciteiten ervaren, niet alleen van traditionele computers (dwz computers) maar ook van een grote verscheidenheid aan andere apparaten zoals mobiele smartphones, tablets en verschillende andere "internet-enabled" apparaten.

Al deze ontwikkelingen vragen om het bestaan ​​van wetenschappers en ingenieurs die voldoende zijn opgeleid in de relevante technologieën en een grondige kennis hebben van hun onderlinge relaties en de uitdagingen die voor ons liggen.... [-]

Cyprus Nicosia Limasol
October 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Master

Frederick University

Het Postgraduate-programma in het speciaal onderwijs is bedoeld om zowel theoretische als praktische kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om studenten met spec ... [+]

Basis doeleinden

Het Postgraduate-programma in het speciaal onderwijs is bedoeld om zowel theoretische als praktische kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om studenten met speciale onderwijsbehoeften in algemene en speciale scholen te onderwijzen en te ondersteunen. Het is gericht op het verstrekken van kennis, bewustwording en het opleiden van afgestudeerden van pedagogische en andere universitaire afdelingen in het buitengewoon onderwijs. Dit programma biedt wetenschappelijke informatie over het identificeren, beoordelen en aanpakken van kinderen met speciale behoeften binnen de algemene school (algemene klasse, speciale eenheid of geïndividualiseerd speciaal onderwijs), maar ook in andere instellingen voor speciaal onderwijs. Dit programma biedt ook de gelegenheid onderzoeksprojecten uit te voeren in een gebied waar tot dusverre nog geen onderzoek is verricht, althans niet in het Cypriotische gebied.... [-]

Cyprus Cyprus Online Nicosia
October 2019
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands

Frederick University

Frederick University - Nicosia Campus
Address
7, Y. Frederickou Str. Pallouriotisa,
1036 Nicosia, Nicosia, Cyprus
Website
Telefoonnr.
+357 22394394
Frederick University - Limassol Campus
Address
18, Mariou Agathagelou Str. Agios Georgios Havouzas,
3080 Limasol, Limassol, Cyprus
Website
Telefoonnr.
+357 25730975