The Cyprus Institute of Marketing (REG BVI)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1997, het Cyprus Instituut voor Marketing (BVI) is een pionier in het aanbieden van afstandsonderwijs graden.

CIM (BVI) heeft zich gevestigd als een echte wereldwijde speler in International Business Education door het aanbieden van programma's met de hoogste academische normen die door de internationale bedrijfsleven en vele Europese en Amerikaanse universiteiten worden erkend.

'Een succesvolle carrière is recht evenredig met een individuele vaardigheden, hun wil tot actie, de capaciteit voor de visie, kennis verzameld door middel van ervaringen uit het verleden en, bovenal, onderwijs en opleiding, een hoge standaard die we geloven dat ons instituut kan bieden. Werken onder de systematische begeleiding en arbeidsethos opgelegd door programma's van het Instituut, zal je je effectiviteit vele malen vermenigvuldigen als business manager. Uw persoonlijke waarde met betrekking tot uw bedrijf en de bredere markt aanzienlijk zal stijgen. We zijn steeds eisen op het gebied van normen werk en academische prestaties. Sterker nog, alle cursussen vereisen toewijding en consistente inspanning. Onze docenten en docenten streven ernaar om geesten van studenten te stimuleren en voortdurend richten ze naar praktische oplossingen door voortdurend te wijzen op de beperkingen van de theorie dan praktijk.

Wij nodigen u uit om CIM (BVI) te delen 's enthousiasme, ambitie, een sterke inzet voor uitmuntendheid, die de essentiële ingrediënten in het streven naar wereldwijde leiderschap zijn.'

Afstandsonderwijs op het Cyprus Instituut voor Marketing (BVI)

Accreditatie

Als gevolg van de CIM (BVI) 's-status, is het voor het lidmaatschap aanvaard door vooraanstaande Europese organen, zoals de Europees Distance Education Network (EDEN), European Association for International Education (EAIE), Network of International Business Schools (NIBS) en vele anderen. CIM (BVI) geniet ook accreditatie van het wereldberoemde accrediteren organen zoals de Confederatie van de International Accreditation Commissie. CIM (BVI) is a Distance-Learning Business Universiteit vermeld in UNESCO's 'World University Handbook' en het geniet erkenning in veel landen in Afrika en Europa. De hoogste opname afkomstig van de industrie zelf. CIM (BVI) wordt beschouwd als de toonaangevende afstandsonderwijs school in de regio, zodat de afgestudeerden zijn zeer gewild.

Toelating & Studie

De studenten zijn van harte welkom om alle programma's van de studie in het prospectus van Cyprus Instituut voor Marketing Ltd (BVI) beschreven op elk moment van het jaar in te voeren, zolang de student voldoet aan de toelatingseisen van elk programma.

Studenten die zijn toegelaten zal worden geleverd met een set van dictaten / boeken en lijsten van opdrachten. Alle programma's omvatten opdrachten en examens. - EXAMENS CARRY 100% gewicht van de totale cijfer.

CIM studenten krijgen een persoonlijke tutor die hun studie bewaakt. Twee keer per week contact tussen de student en docent wordt aangemoedigd, maar is naar het oordeel van de student. Daarnaast krijgen de studenten hebben toegang tot docenten in het Cyprus Instituut van de overzeese centrum Marketing in hun land van herkomst (indien van toepassing).

Examens bij CIM Studenten in alle opleidingen in het Cyprus Instituut voor Marketing Ltd (BVI) worden beoordeeld door een gesloten-boek schriftelijk examen.

Examens worden twee keer per jaar uitgevoerd, elk jaar in januari en juni. Geen student kan voor examens in een periode eerder dan zes maanden vanaf de datum van inschrijving te zitten. Examens worden lokaal uitgevoerd in het land van verblijf van de student bij één van de partnerinstellingen, een overzeese midden of de plaatselijke British Council.

Studenten moeten registreren voor de examens ten minste 2 maanden voorafgaand aan het schrijven van de examens. De resultaten worden uitgebracht in begin september voor de examens van juni, en in maart voor januari examens.

Het leven na CIM - Business Success

CIM (BVI) heeft het respect en de erkenning van de business managers over de hele wereld, dat is de reden waarom onze afgestudeerden zijn gewild door bedrijven won. Het is met grote voldoening dat we zien dat veel van onze alumni houden van de belangrijkste posities in de industrie. We nemen onze marktpositie zeer serieus, en we zijn volledig toegewijd aan de uitdagingen die voor ons liggen aan onze rol als wereldleiders handhaven in het hoger onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA »

Programma's

Deze school biedt ook: