University for Peace

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het hoofdkantoor is gevestigd in Costa Rica, de Verenigde Naties gemandateerde University for Peace werd opgericht in december 1980 als een Verdragsorganisatie door de Algemene Vergadering van de VN. Zoals bepaald in het Handvest van de universiteit, de missie van de University for Peace is: "om de mensheid te voorzien van een internationale instelling van hoger onderwijs voor vrede met als doel het bevorderen van alle mensen de geest van begrip, tolerantie en vreedzaam samenleven, om de samenwerking te stimuleren tussen volkeren en te helpen bij het ​​verminderen van obstakels en bedreigingen voor de wereldvrede en vooruitgang, in overeenstemming met de nobele ambities vastgelegd in het Handvest van de Verenigde Naties. "

Academische vrijheid te garanderen, werd de universiteit opgericht onder zijn eigen Handvest, door de Algemene Vergadering goedgekeurd. UPEACE is niet onderworpen aan de VN regelgeving en wordt geleid door een eigen Raad van gerenommeerde persoonlijkheden met expertise op het gebied van vrede en veiligheid. Dit heeft de universiteit om snel te bewegen en te innoveren, de nieuwe, strenge academische programma gericht op de fundamentele oorzaken van het conflict door middel van een multidisciplinaire, multiculturele aanpak.

De bredere missie van de universiteit moet worden gezien in de context van de wereldwijde vrede en veiligheid doelstellingen van de Verenigde Naties. Het centrale belang van onderwijs, opleiding en onderzoek in alle aspecten van de fundamenten van vrede en vooruitgang te bouwen en om de vooroordelen en haat op waarin geweld, conflicten en terrorisme zijn gebaseerd wordt steeds meer erkend te verminderen. Het Handvest van de Universiteit vraagt ​​om UPEACE "bij te dragen aan de grote universele taak van het opleiden voor de vrede door zich in onderwijs, onderzoek, post-graduate opleiding en verspreiding van kennis van fundamenteel belang voor de volledige ontplooiing van de menselijke persoon en de samenleving door middel van de interdisciplinaire studie van alle zaken die verband houden met de vrede ".

Financiering van UPEACE programma komt van de steun van een aantal van donor regeringen, stichtingen en instellingen die in de missie van de universiteit geloven. Fondsenwerving voor een schenking fonds is in volle gang.

De visie van UPEACE is om een netwerk van samenwerkende UPEACE centra en activiteiten in de verschillende regio's, geleid vanuit het hoofdkantoor in Costa Rica en de samenwerking met een groot aantal universiteiten, NGO's en andere partners op onderwijs en onderzoek voor de vrede geworden.

Stelt dan Handvest van de universiteit in haar appendix de volgende algemene beginselen:

  1. Het voortbestaan ​​van de oorlog in de geschiedenis van de mensheid en de groeiende bedreigingen tegen de vrede in de afgelopen decennia in gevaar brengen het voortbestaan ​​van het menselijk ras en maken het noodzakelijk dat de vrede niet langer moet worden beschouwd als een negatief concept, als het einde van een conflict of als een eenvoudige diplomatiek compromis, maar dat het moet worden bereikt en gewaarborgd door de meest waardevolle en meest effectieve middel dat de mens bezit: onderwijs.
  2. Vrede is de primaire en onherroepelijke verplichting van een natie en de fundamentele doelstelling van de Verenigde Naties; Het is de reden van zijn bestaan. Echter, de beste tool voor het bereiken van dit hoogste goed voor de mensheid, namelijk onderwijs, niet is gebruikt.
  3. Veel landen en internationale organisaties hebben geprobeerd om vrede te bereiken door middel van ontwapening. Deze inspanning moet worden voortgezet; nog feiten tonen aan dat de mens niet te optimistisch zo lang moet zijn als de menselijke geest niet is doordrongen van het besef van de vrede van een vroege leeftijd. Het is noodzakelijk om de vicieuze cirkel van vechten voor vrede zonder een educatieve stichting breken.
  4. Dit is de uitdaging die nu geconfronteerd met alle naties en alle mensen als de eenentwintigste eeuw benaderingen. De beslissing moet worden gedaan om de mensheid, die wordt bedreigd door de oorlog, door middel van onderwijs voor de vrede te bewaren. Als het onderwijs het instrument van wetenschap en technologie is geweest, is er des te meer reden om het te gebruiken om dit primaire recht van de mens te bereiken.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk Master programma's » Bekijk Online MA »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Internationale vrede studies met een specialisatie in de media, polemologie

Campus Voltijd 1 week February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Deze Master of Arts Degree-programma in Media, Vrede en Conflict Studies is bedoeld voor studenten van diverse culturele, professionele en academische achtergrond die proberen om te gaan met en te begrijpen de hedendaagse trends in de media en communicatie, vooral omdat zij betrekking hebben op sociale processen van vrede en conflict. [+]

De IPS specialisatie in Media, Vrede en Conflict Studies onderzoekt de informatieve context waarin gewapend geweld plaatsvindt en leidt studenten met een up-to-date instrumenten en strategieën om gepleit voor vrede, rechtvaardigheid en duurzaamheid door ethische media productie, en raken op de hoogte en actieve wereldburgers van een steeds meer met elkaar verbonden en onderling afhankelijke wereld. Aan de grond in een goed begrip van vrede en conflict theorie, dit programma beschouwt de vele manieren waarop de media is gebruikt om zich te verspreiden vijandige houding en vijand te beelden, evenals de lange traditie van journalisten, kunstenaars en andere die hebben geprobeerd om media te gebruiken de krachtige ter verantwoording te roepen, uitdagen van de status-quo, en het wederzijds begrip en samenleven te bevorderen. Deze specialisatie complimenten bestaande vakken uit de IPS-programma met een grondige en kritische beschouwing van de huidige media theorieën en praktijken met betrekking tot de hedendaagse problemen met inbegrip van privacy, veiligheid, en manipulatie van informatie, 1/21 eeuw debat over media-ethiek en vrede journalistiek, en een pleidooi gerichte verkenning van geslacht en andere identiteiten, representatie, en gelijkheid. Gedurende het academisch jaar, zal MPCS studenten worden uitgenodigd om hun begrip van de communicatie theorieën verdiepen en aan te scherpen hun praktische vaardigheden al-media gerelateerde projecten en workshops, met inbegrip van deelname aan de media team van de simulatie conferentie van de Verenigde Naties en vrijwilligerswerk met onze online magazine, vrede en Conflict Monitor.... [-]


Ma in de internationale vrede studies

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

De Master of Arts Degree-programma in International Peace Studies biedt een interdisciplinair en kritisch inzicht en de analyse van de oorzaken en gevolgen van een breed scala van hedendaagse conflicten en geweld die van invloed zijn op de mondiale, internationale en menselijke veiligheid. [+]

De Master of Arts Degree-programma in International Peace Studies biedt een interdisciplinair en kritisch inzicht en de analyse van de oorzaken en gevolgen van een breed scala van hedendaagse conflicten en geweld die van invloed zijn op de mondiale, internationale en menselijke veiligheid. Meerdere bronnen en categorieën van het geweld om ontdekt te worden onder meer militarisering, gewapende conflicten, "terrorisme", economische, sociale en gender onrechtvaardigheden, culturele en religieuze identiteit, grensoverschrijdende georganiseerde misdaad en de concurrentie op natuurlijke hulpbronnen. Aan de hand van case-studies en voorbeelden uit diverse regio's en gemeenschappen, het programma onderzoekt ook de strategieën en organisatorische / institutionele kaders en mechanismen, met inbegrip van initiatieven van de VN, andere internationale / regionale instanties en maatschappelijke organisaties en bewegingen, voor het oplossen van en het omzetten van dergelijke conflicten en de opbouw van vrede op lokaal, nationaal, internationaal en mondiaal niveau. ... [-]


Ma in een verantwoord beheer en duurzame economische ontwikkeling

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Het is niet een Master's degree in het bedrijfsleven, noch de economie, het is iets dat verwerkt en gaat verder dan beide. De mate biedt alternatieve methoden voor het beheer van de steeds veranderende politieke, economische en sociale problemen waarmee veel samenlevingen. Wij zullen u uitdagen om te analyseren, debat en vinden van creatieve oplossingen voor het bouwen van een betere wereld. We hebben je nodig om de uitdagingen van vandaag te overwinnen met je ervaringen, expertise en innovatieve ideeën [+]

Onze Master of Arts (MA) diploma in een verantwoord beheer en duurzame economische ontwikkeling benadrukt economische en beheer perspectieven van vrede, terwijl de nadruk op de concepten van duurzaamheid en verantwoordelijkheid. De oprichting was gebaseerd op de overtuiging dat beter bij te dragen aan de bevordering van een duurzame vrede, is het noodzakelijk om te onderzoeken wat de rol van de economie speelt in de wereld van vandaag en de impact ervan op het milieu en het welzijn van de samenleving '. Kwesties van landelijke en stedelijke armoede, groeiende ongelijkheid en ongelijkheid, aantasting van het milieu, de financiële crisis en de globalisering zijn uitdagende politieke, economische stabiliteit en sociale samenhang in alle samenlevingen. De moderne samenleving wordt geconfronteerd met de groeiende uitdaging van duurzaamheid; het vinden van oplossingen die zal handhaven en te beschermen sociale systemen voor toekomstige generaties. Studenten van de RMSED Program zal verantwoordelijk zijn managers met een sterke nadruk op duurzaamheid die in staat zijn om te werken in het bedrijfsleven, de publieke sector en de sociale sector, zowel in de geïndustrialiseerde als ontwikkelingslanden zal zijn geworden.... [-]


Ma in gender en vredesopbouw

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

De Master of Arts Degree-programma in Gender en Vredesopbouw biedt kritische kennis en training in genderstudies, dat is een cruciaal aspect van elke en alle vredesinspanningen. [+]

De Master of Arts Degree-programma in Gender en Vredesopbouw biedt kritische kennis en training in genderstudies, dat is een cruciaal aspect van elke en alle vredesinspanningen. Het programma gaat in de diepte met de diverse en internationale aspecten van gender als zij betrekking hebben op geweld, vredesonderhandelingen, vredesopbouw en vredeshandhaving op verschillende locaties op de planeet. Het programma omvat ook de vele kennisgebieden waarin mannen een cruciale rol. De behoeften en belangen van studenten en professionals worden zorgvuldig overwogen in het ontwerp en de uitvoering van het programma.

[-]

Ma in milieu, ontwikkeling en vrede

Campus Voltijd 10 - 15 maanden February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

De MA in Milieu, Ontwikkeling en Vrede (EDP) biedt uitgebreide opleiding op het gebied van duurzame ontwikkeling, milieu-governance, beheer van natuurlijke hulpbronnen en milieu-conflict beheer van zowel ecologische en sociale perspectieven. [+]

De MA in Milieu, Ontwikkeling en Vrede biedt uitgebreide opleiding op het gebied van duurzame ontwikkeling, milieu-governance, beheer van natuurlijke hulpbronnen en milieu-conflict beheer van zowel ecologische en sociale perspectieven. Het omvat een breed scala aan onderwerpen en thema's, waaronder The MA in Milieu, Ontwikkeling en Vrede (EDP) biedt uitgebreide opleiding op het gebied van duurzame ontwikkeling, milieu-governance, beheer van natuurlijke hulpbronnen en milieu-conflict beheer van zowel ecologische en sociale perspectieven. Het omvat een breed scala aan onderwerpen en thema's, met inbegrip van Food Systems, Waterbeheer, Bosbouw, Coastal Resources, klimaatverandering, stedelijke ecologie en sociale bewegingen. Het programma richt zich op de menselijke dimensies van de milieu-ontwikkeling nexus, aandacht voor de verbindingen tussen lokale perspectieven en bredere processen op nationaal, regionaal en mondiaal niveau en het benadrukken van het belang van de politieke, economische structuren en de ongelijkheid in de toegang tot middelen als belangrijkste drivers in milieu conflict en wereldwijde veranderingen in het milieu. De opleiding bereidt studenten voor op een breed scala van loopbanen in zowel het milieu en de ontwikkeling van beleid en de programmering in de publieke, private en non-profit sectoren .. Het programma richt zich op de menselijke dimensies van de milieu-ontwikkeling nexus, aandacht voor de verbindingen tussen lokale perspectieven en bredere processen op nationaal, regionaal en mondiaal niveau en het benadrukken van het belang van de politieke, economische structuren en de ongelijkheid in de toegang tot middelen als belangrijkste drivers in milieu conflict en wereldwijde veranderingen in het milieu. De opleiding bereidt studenten voor op... [-]


Ma in milieu, ontwikkeling en vrede - milieuveiligheid en governance

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Cursussen in deze specialisatie zich te verdiepen in de wijze waarop milieukwesties zijn ingelijst als veiligheid en de mogelijke gevolgen van deze aanpak voor milieu-governance. [+]

Onze specialisatie in Environmental Beveiliging en Governance is ontworpen voor diegenen die kritisch bezighouden met kwesties met betrekking tot Global Environmental Change and Security. Gevolgen van de Global Environmental Change op verschillende niveaus van beveiliging worden geanalyseerd, namelijk de nationale, menselijke en ecologische veiligheid, evenals verbanden tussen milieu-governance en vrede en conflict. Binnen dit kader deze specialisatie wordt ingegaan op de mogelijke rol van de natuurlijke hulpbronnen in zowel bijdragen aan conflicten en het faciliteren van vredesopbouw. Deze specialisatie analyseert ook verschillende bestuur reacties op de wereldwijde veranderingen in het milieu, bezig met de lopende debatten over de onderliggende oorzaken van de achteruitgang van het milieu. Cursussen in deze specialisatie zich te verdiepen in de wijze waarop milieukwesties zijn ingelijst als veiligheid en de mogelijke gevolgen van deze aanpak voor milieu-governance. Studenten krijgen inzicht in verschillende institutionele praktische instrumenten en technieken met betrekking tot water, voedsel, en andere milieu-conflict scenario's te krijgen. Andere onderwerpen zijn ramp risicobeperking en milieubeheer conflict.... [-]


Ma in milieu, ontwikkeling en vrede - specialisatie in duurzaam beheer van natuurlijke hulpbronnen

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Deze specialisatie benadrukt de verbetering van de biodiversiteit voor de wereldwijde life support systemen en de beperking van de conflicten die voortvloeien uit initiatieven voor de ontwikkeling, natuurlijke hulpbronnen geschillen, en aantasting van het milieu. [+]

De specialisatie in duurzaam beheer van natuurlijke hulpbronnen is primair bedoeld voor degenen die van plan deel te nemen aan buurtgerichte werk in beheer van natuurlijke hulpbronnen, het behoud van biodiversiteit, of duurzame ontwikkeling. Hij benadrukt de verbetering van de biodiversiteit voor de wereldwijde life support systemen en de beperking van de conflicten die voortvloeien uit initiatieven voor de ontwikkeling, natuurlijke hulpbronnen geschillen, en aantasting van het milieu. Afgestudeerden beschikken over de benodigde vaardigheden en kennis om te werken met de overheid, het maatschappelijk middenveld en particuliere organisaties die zich bezighouden met het behoud en de ontwikkeling van de programmering, evenals geavanceerde academische studie voort te zetten in de sociale wetenschap van management.The programma milieu bestaat uit twee semesters van graduate cursussen gevolgd door de voltooiing van een scriptie of stage afgestemd op de specifieke belangen van de student.... [-]


Ma in milieu, ontwikkeling en vrede - specialisatie in duurzame voedselsystemen

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Cursussen in deze specialisatie opleiden voor zowel de sociale en natuurwetenschappelijke aspecten van voeding te evalueren. [+]

Onze specialisatie in Sustainable Food Systems (SFS) komt voort uit het inzicht dat we dringend onze relatie tot voedselproductie en-consumptie moeten veranderen om te komen tot meer duurzaamheid. Hij benadrukt dat voedsel systemen bestaan ​​uit vele delen en werken in complexe sociale en agro-ecologische context. Cursussen in deze specialisatie opleiden voor zowel de sociale en natuurwetenschappelijke aspecten van voeding te evalueren. De specialisatie maakt gebruik van de unieke ligging van Costa Rica door het bestuderen van alle facetten van de landbouw en voedselconsumptie, van plantage stijl productie van exportgewassen aan lokale, biologische en permacultuur productiesystemen. De UPEACE tuin dient ook als een fundamenteel onderdeel van het curriculum, het is geïntegreerd in bestaande cursussen, en dient als een ruimte voor informeel leren gedurende het schooljaar. Deze specialisatie bereidt studenten om te werken als professionals in opkomende voedsel-systemen gerelateerde banen in maatschappelijke organisaties, overheidsinstellingen en internationale organisaties. ... [-]


Ma in milieu, ontwikkeling en vrede - specialisatie in het klimaatbeleid

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

De specialisatie bereidt studenten om te werken met organisaties, zowel internationale en community-based, in het tegengaan van klimaatverandering en aanpassing aan de formulering van beleid en uitvoering van het project, ramp risicobeperking, evenals bij de identificatie en het beheer van conflicten die voortvloeien uit de klimaatverandering factoren. [+]

Onze specialisatie in Climate Change Policy richt zich op de complexe relatie tussen klimaatverandering en veiligheid op internationaal, nationaal en lokaal niveau. We werken met dien verstande dat milieuproblemen nauw verband houden met veiligheid, dat de klimaatverandering is een van de belangrijkste milieuproblemen in de wereld van vandaag, en dat de internationale gemeenschap speelt een essentiële rol in het bestuur van het tegengaan van klimaatverandering en aanpassingsmaatregelen. De specialisatie bereidt studenten om te werken met organisaties, zowel internationale en community-based, in het tegengaan van klimaatverandering en aanpassing aan de formulering van beleid en uitvoering van het project, ramp risicobeperking, evenals bij de identificatie en het beheer van conflicten die voortvloeien uit de klimaatverandering factoren.... [-]


Ma in vredesopvoeding

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

De Master of Arts Degree-programma in Education Programme Vrede wil ontwikkelen en versterken van de capaciteit van de opvoeders om een ​​vreedzame wereld te bouwen in alle niveaus en dimensies van het leven. [+]

De Master of Arts Degree-programma in Vredeseducatie wil ontwikkelen en versterken van de kennis, waarden en capaciteiten van opvoeders om een ​​vreedzame wereld te bouwen in alle niveaus en dimensies van het leven. Door middel van cursussen, sluitstuk project, onafhankelijk onderzoek of stage-ervaringen, aangevuld met een unieke en coöperatieve leeromgeving op UPEACE, studenten zal worden versterkt in hun waarden vorming, kennis en vaardigheden van essentieel belang om de bijdragen van formele en niet-formele opleiders en instellingen in het analyseren, het oplossen en het transformeren van conflicten en geweld tegen een holistische cultuur van vrede. Het programma zal zowel een kritisch inzicht in de theoretische en conceptuele grondslagen van vredesopvoeding, evenals betrokkenheid bij een breed spectrum van kritische, participatieve en transformerende pedagogische bieden. Gebaseerd op het werk, programma's, projecten en het onderzoek van onderwijsinstellingen en organisaties, waaronder scholen, universiteiten, VN-organisaties zoals de UNESCO, UNICEF, UNHCR en VN-Bureau voor ontwapeningszaken, lokale / internationale NGO's en andere organisaties of instellingen van het maatschappelijk middenveld, studenten zal onderzoeken hoe het onderwijs is van essentieel belang bij het bevorderen van ontwapening en geweldloosheid, lokale / mondiale rechtvaardigheid, interculturele en interreligieuze begrip, de mensenrechten, gendergelijkheid, duurzame toekomst en het voorkomen of aanpakken van noodsituaties als gevolg van gewapende conflicten, natuurrampen en gezondheidscrises. ... [-]


Ma in water samenwerking en diplomatie - gezamenlijke onderwijsprogramma

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Dit programma, dat door middel van een multidisciplinaire aanpak, zullen de deelnemers met een theoretische en historische begrip van conflict en vrede dynamiek en het frame vraagstukken van water veiligheid en samenwerking in de bredere context van de milieuproblematiek, diepgaande kennis van en vaardigheden in kritische analyse van water conflicten , een goed begrip van de sociaal-hydrologische dynamiek, besluitvormingsprocessen op de watervoorraden en diensten management, water diplomatie, water geschil preventie, beheersing en oplossing van vaardigheden en instrumenten te bevorderen / water veiligheid te bereiken en de dialoog en samenwerking tussen de verschillende en concurrerende gebruikers in te waarborgen verschillende schalen. [+]

University for Peace (UPEACE) • UNESCO-IHE Institute for Water Education (UNESCO-IHE) • Oregon State University (OSU) UNESCO-IHE Institute for Water Education (UNESCO-IHE), de University for Peace (UPEACE) en Oregon State University (OSU), instellingen met een unieke waaier van expertise, hebben gezamenlijk ontwikkelde een nieuwe masteropleiding over Water Samenwerking en Vrede, die door de UNESCO heeft onderschreven "van Potential Conflict tot samenwerking Potential PCCP" programma.

Waterbeheer is conflicthantering. Ongeacht de omvang, zodat de behoeften van de mensen en ecosystemen te vertrouwen op dit kritieke resource effectief worden voldaan, vereist uitgebreide kennis van zowel water wetenschap en water diplomatie, met inbegrip van geschillen mitigatie, beheersing en oplossing. Om aan deze behoeften, het UNESCO-IHE Institute for Water Education in Nederland, de University for Peace in Costa Rica, en Oregon State University in de Verenigde Staten aan te pakken, zijn begonnen aan een gezamenlijke opleiding in Water Samenwerking en Vrede. Het doel van dit nieuwe initiatief is om de discussie over conflict en vrede en de factoren die bijdragen aan zowel te verbreden, gaan multi-level schalen van afmetingen conflict en vaardigheden te versterken door hands-on en interactieve leermogelijkheden.... [-]


Online ma op een duurzame vrede in de hedendaagse wereld

Campus Voltijd Deeltijd February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

De online MA programma Duurzame Vrede in de hedendaagse wereld is bedoeld om de bevoegde professionals en onderzoekers voor te bereiden om te kunnen lossen urgente en complexe mondiale .... [+]

ONLINE MA op een duurzame vrede in de hedendaagse wereld

De online MA programma Duurzame Vrede in de hedendaagse wereld is bedoeld om de bevoegde professionals en onderzoekers voor te bereiden om te kunnen drukken en complexe mondiale problemen die de bezorgdheid van de mensheid op te lossen, maar ook om nieuwe benaderingen voor oude problemen te brengen door middel van verschillende niveaus van analyse en actie. Elke cursus in dit programma deelt een verbintenis tot ethiek, fundamentele menselijke waarden, gender gevoeligheid en multiculturalisme.

De inhoud van de online MA verhuist uit een studie van de oorsprong van het conflict op het persoonlijke, lokale, inwendige en internationaal niveau voor de bevordering en de praktijk van de vrede. Het programma gaat in op de verantwoordelijkheden en capaciteiten van alle maatschappelijke sectoren, met inbegrip van de belangrijkste politieke en economische instellingen, evenals het maatschappelijk middenveld en individuen, en de mogelijke impact op het milieu en sociale aspecten van vrede en conflict. Vaardigheden voor de handhaving van vrede zijn benadrukt in het programma, waaronder het analyseren en begrijpen conflict vanuit meerdere perspectieven.... [-]


Master

Beheersen het internationaal recht en de beslechting van geschillen

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica San Pedro

De specialisatie in internationale geschillenbeslechting biedt studenten een goed begrip van de rol die het internationaal recht en instellingen spelen in de afwikkeling van internationale en grensoverschrijdende geschillen. [+]

De Master in International Law en de beslechting van geschillen biedt studenten een goed begrip van de rol die het internationaal recht en instellingen spelen in de afwikkeling van internationale en grensoverschrijdende geschillen. Deze specialisatie onderzoekt de rol van de nationale en internationale hoven en rechtbanken bij te dragen aan het oplossen van geschillen. Aangezien internationale en transnationale berechting een prominentere rol in de internationale betrekkingen heeft verworven, is het essentieel om te begrijpen hoe deze mondiale en regionale rechtbanken reageren op de uitdagingen van het begin van de 21e eeuw. Studenten zullen de rol van het recht in de traditionele en niet-zo traditionele territoriale en grensconflicten te onderzoeken, en het verwerven van een overzicht van de wet van de zee. En ten slotte, zullen ze onderzoeken de steeds belangrijker wordende gebied van geschillenbeslechting in de internationale economische betrekkingen, die investeringsarbitrage zal omvatten.... [-]


Master's degree in het oplossen van conflicten, vrede en ontwikkeling

Campus Voltijd February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

Het programma van de University for Peace gepresenteerd in het Spaans doel om leiders te trainen met elementen van de integrale menselijke ontwikkeling voor de eenentwintigste eeuw. [+]

University for Peace (UPEACE) is ontwikkeld een reeks van masteropleidingen en korte cursussen in het Engels uitsluitend. Echter, aangezien al 2 jaar, de vraag naar cursussen Spaans studies taalgebied vrede, ontwikkeling en mensenrechten heeft de universiteit gevraagd om bieden een aantal van deze programma's parallel aan de programma's van zijn meester zo. Deze cursussen hebben een aanzienlijk belang, die heeft geresulteerd in een groot aantal deelnemers bereikt. Het is om deze reden dat de University for Peace heeft besloten om te reageren op deze sterke vraag door middel van de masteropleiding in Conflict Resolution, vrede en ontwikkeling, waarin de fundamentele paradigma van het mandaat van de Algemene Vergadering van de VN om UPAZ weerspiegelt .... [-]


Meester in het internationale recht en de mensenrechten

Campus Voltijd 1 jaar February 2019 Costa Rica Ciudad Colón

De specialisatie van de mensenrechten biedt studenten een grondige herziening van de procedures en de praktijk van internationale organisaties rechten van de mens, op mondiaal en VN-niveau als op regionaal niveau. [+]

De Master in International Law and Human Rights biedt studenten een grondige herziening van de procedures en de praktijk van internationale organisaties rechten van de mens, op mondiaal en VN-niveau als op regionaal niveau. Studenten krijgen inzicht in de verschillende gerechtelijke en niet-gerechtelijke organen die zijn in de frontlinie van de vragen over de interpretatie, de ontwikkeling van internationale normen voor de mensenrechten, en de handhaving te krijgen. Daarnaast krijgen de studenten een opleiding in handen op vaardigheden op het gebied van rapportage, monitoring en evaluatie van de mensenrechten. Ten slotte, zoals de globalisering van het bedrijfsleven en de investeringen neemt toe in kracht en snelheid, met belangrijke gevolgen voor de mensenrechten, deze specialisatie onderzoekt de wisselwerking tussen economie en rechten, kritische vragen over dit proces en de mogelijke oplossingen.... [-]