Uniminuto

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

missie

University System Uniminuto , geïnspireerd door het evangelie, het sociale denken van de kerk, de Eudist spiritualiteit en charisma van Minuto de Dios, heeft als doel om :

  • Hoger onderwijs bieden een hoge kwaliteit en preferentiële optie voor degenen die niet de mogelijkheden om toegang te krijgen door middel van een innovatieve, uitgebreide en flexibele model hebben.
  • Uitstekende vorm mensen, competente professionals, ethisch georiënteerd en zich inzetten voor sociale verandering en duurzame ontwikkeling.
  • Een bijdrage leveren, met onze inzet en onze getuige van de bouw van een eerlijke, vreedzame verzoend en broederlijke samenleving.

mega

In 2019 Uniminuto wordt nationaal en internationaal erkend als een instelling voor hoger onderwijs van de onderwijsinstelling model geïnspireerd door het christelijk humanisme, vorm integriteit die als competente professionals en ondernemers, open voor het vinden van God en de dienst van de mens, een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hun gemeenschappen en rechtvaardige samenleving.

Uniminuto wordt gekenmerkt als een inclusieve en duurzame instelling, ondersteund door een cultuur van hoge kwaliteit, met een breed en relevant educatief aanbod brede dekking, gemakkelijke toegang, gebruik van nieuwe technologieën, het bevorderen van sociale innovatie en samenwerkingsinitiatieven voor ontwikkeling.

Locaties

Bogotá

Address
Carrera 73A No. 81B – 70
Bogotá, Bogota, Colombia

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden