Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht door de Sociëteit van Jezus in 1623 , het is een katholieke universiteit, erkend door de Colombiaanse regering, die zich ten doel stelt de menselijke gemeenschap te dienen, met name Colombia, om een meer geciviliseerde, beter opgeleide en rechtvaardigere samenleving te stichten, geïnspireerd door evangeliewaarden.

Het bevordert uitgebreide training van mensen, menselijke waarden, ontwikkeling en overdracht van wetenschap en cultuur, en draagt bij tot de ontwikkeling, begeleiding, constructieve kritiek en transformatie van de samenleving.

De eerste universiteit in Colombia met institutionele accreditatie

Het ministerie van Onderwijs , bij Resolutie nr. 1320, crediteerde de 12 juni 2003 aan de Pontificia Universidad Javeriana , voor een periode van acht jaar.

De resolutie benadrukt dat de universiteit "voldoende kwaliteitsniveaus heeft bereikt, zodat, in overeenstemming met de geldende regels, dit feit door een officiële akte van institutionele accreditatie publiekelijk wordt erkend".

Missie

Javeriana University is een katholieke instelling voor hoger onderwijs, opgericht en gerund door de Society of Jesus, die zich inzet voor onderwijsprincipes en richtlijnen van de oprichtende entiteit.

Deskundigen geven les, onderzoeken en bieden excellentie als een land-geïntegreerde regio, een globale en interdisciplinaire perspectief universiteit, en stelt voor:

  • de integrale vorming van mensen die opkomen voor hun hoge kwaliteit menselijke, ethische, academische, professionele en sociale verantwoordelijkheid;
  • het creëren en ontwikkelen van kennis en cultuur in een kritisch en innovatief perspectief voor het bereiken van een rechtvaardige, duurzame, inclusieve, democratische, medelevende en respectvolle menselijke waardigheidsmaatschappij.

    576 Universiteitsbestuur, 26 april 2013 Overeenkomst ( downloadovereenkomst )

Opleidingen te volgen in:
Spanish (Colombia)
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Pontificia Universidad Javeriana

De master's degree in stedelijke en regionale planning is een postdoctorale programma opgericht in 1975 op de faculteit van interdisciplinaire studies. Het is momenteel e ... [+]

De master's degree in stedelijke en regionale planning is een postdoctorale programma opgericht in 1975 op de faculteit van interdisciplinaire studies. Het is momenteel een onderdeel van de Faculteit Architectuur en Design, gericht op onderzoek en uitgebreide en interdisciplinaire training van professionals in de analyse, onderzoek en interventie in de processen van stedelijke en regionale planning, ruimtelijke ordening en ontwerp van steden en regio's in Colombia , om bij te dragen aan het zoeken naar oplossingen voor de huidige problemen van onze samenleving, in overeenstemming met de richtlijnen van de Missie van de Pontificia Universidad Javeriana .

Algemene informatieConferentie: vrijdag van 14.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 07.00 tot 13.00 uurStudie Mode:Toegekende graad: Master in stedelijke en regionale planningGeschatte duur: vier semestersJaar van initiatie: 1975SNIES: 1033Gekwalificeerde registerresolutie: 4647 van 7 mei 2012, geldig tot 7 mei 2019.Waarde van de meester: 11,172,000 / semester *Soort opleiding: PostgraduaatPlaats waar het wordt aangeboden: Bogotá... [-]
Colombia Bogota
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Deeltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands