Pontificia Universidad Javeriana

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht door de Sociëteit van Jezus in 1623 , het is een katholieke universiteit, erkend door de Colombiaanse regering, die zich ten doel stelt de menselijke gemeenschap te dienen, met name Colombia, om een meer geciviliseerde, beter opgeleide en rechtvaardigere samenleving te stichten, geïnspireerd door evangeliewaarden.

Het bevordert uitgebreide training van mensen, menselijke waarden, ontwikkeling en overdracht van wetenschap en cultuur, en draagt bij tot de ontwikkeling, begeleiding, constructieve kritiek en transformatie van de samenleving.

De eerste universiteit in Colombia met institutionele accreditatie

Het ministerie van Onderwijs , bij Resolutie nr. 1320, crediteerde de 12 juni 2003 aan de Pontificia Universidad Javeriana , voor een periode van acht jaar.

De resolutie benadrukt dat de universiteit "voldoende kwaliteitsniveaus heeft bereikt, zodat, in overeenstemming met de geldende regels, dit feit door een officiële akte van institutionele accreditatie publiekelijk wordt erkend".

Missie

Javeriana University is een katholieke instelling voor hoger onderwijs, opgericht en gerund door de Society of Jesus, die zich inzet voor onderwijsprincipes en richtlijnen van de oprichtende entiteit.

Deskundigen geven les, onderzoeken en bieden excellentie als een land-geïntegreerde regio, een globale en interdisciplinaire perspectief universiteit, en stelt voor:

  • de integrale vorming van mensen die opkomen voor hun hoge kwaliteit menselijke, ethische, academische, professionele en sociale verantwoordelijkheid;
  • het creëren en ontwikkelen van kennis en cultuur in een kritisch en innovatief perspectief voor het bereiken van een rechtvaardige, duurzame, inclusieve, democratische, medelevende en respectvolle menselijke waardigheidsmaatschappij.

    576 Universiteitsbestuur, 26 april 2013 Overeenkomst ( downloadovereenkomst )

Locaties

Bogotá

Address
Carrera 7 No. 40 - 62
111321 Bogotá, Bogota, Colombia

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden