Fundación Universidad de América

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

University Foundation of America

historische context

Dit zijn de jaren van dromen van een betere politieke, sociale en economische realiteit. Aspiraties samen met de progressieve en humanistische geest wiens invloed José Celestino Mutis en zijn team. Het is de tijd van de oprichting van de Colombiaanse Vereniging van Universiteiten, waarbij de eenheid van kennis en samenwerking tussen onderwijsinstellingen, is het leidende licht voor de gemeenschappelijke doelstellingen van zowel studenten als docenten. En als de universiteit is de toekomst van het land, moet worden geportretteerd in elk van de studenten van alle denken en sociale achtergrond. De realiteit van Colombia is de belangrijkste doelstelling, niet alleen dit dat een bepaalde manier van lesgeven bepaalt, maar als een doel, dat wil zeggen, als een punt van aankomst van de opvoeding van de geest en ziel. In 1958 juist een hervorming van de universiteit is opgericht om te werken en te realiseren van de ambities en slogans van de universiteit in Colombia. Bilateraal zijn universiteiten inzetten voor het land en de staat verklaart de bijdragen van alle soorten moeten instellingen voor hoger onderwijs. De universiteiten neem dan een beslissende rol in de vooruitgang van het land, zijn ze zelfstandig en onafhankelijk en hebben de verantwoordelijkheid, de toekomst van Colombia. Het is een manier om het toestel terug naar het land te geven, afgezien van bipartisanship en nationale desintegratie. een model van de universiteit dat de student en in Hem gelooft, ontstaat dan. Het is een tijd van verandering en hervormingen die resulteren in solide American University en bewegen in de richting van hun educatieve en sociale doelstellingen.

University Foundation of America

onze missie

American University's missie is lesopdrachten, onderzoek verrichten en maak college werk en educatieve outreach. Educatieve, wetenschappelijke en culturele werk van de University of America dient en tegemoet te komen aan respect voor de menselijke waardigheid, de verdediging van verantwoordelijke vrijheid, de cultus van geestelijke waarden, aan de dictaten van wetenschap en cultuur en postulaten van de christelijke beschaving. volledig trainen de leerlingen in de waarden van persoonlijke verantwoordelijkheid, beroepsethiek, maatschappijleer en sociale solidariteit.

Onze visie

University of America streeft naar nationaal en internationaal worden erkend voor zijn voortdurende streven naar kwaliteit, het bevorderen van een evenwichtige onderwijs tussen academische uitmuntendheid en de integrale vorming van de persoon, het aanbieden van de middelen om een ​​harmonieuze ontwikkeling van zijn intelligentie, gezelligheid, gevoel voor ethiek , esthetische en lichamelijke balans; het versterken van het juiste gebruik van technologie en communicatie in de context van hun professionele ontwikkeling met sociale verantwoordelijkheid.

Het omvat de volgende verplichtingen:

 • Versterking van de institutionele identiteit, respect voor traditie en opleiding in menselijke waarden met ethische criteria.
 • Voortdurend curricula te werken; opvoering van het onderzoek en de relatie met de omgeving.
 • Integreer gekwalificeerde leraren en ondersteuning van hun leven lang leren.
 • Stimuleer een cultuur van samenwerking tussen instanties door middel van overeenkomsten, academische mobiliteit en het management die een tweede taal.
 • Stimuleer de ontwikkeling van technologische middelen, het bevorderen van de goede en permanente onderhoud en uitbreiding van de infrastructuur.
University Foundation of America

onze doelen

 • Bijdragen aan de organisatie en de voortgang van het onderwijs in Colombia.
 • Zorg voor en voortgang van het hoger onderwijs-programma's in de categorieën van undergraduate, graduate en voortgezet onderwijs.
 • Serveer op andere manieren en opleidingsniveaus die het gevolg zijn van de vooruitgang van de wetenschap, cultuur, onderwijsinnovatie en geautoriseerd door de wet.
 • Ontwaak in de studenten een reflecterende geest, het bereiken van persoonlijke autonomie binnen een kader van vrijheid van denken, die rekening houdt met de universaliteit van de kennis en de kenmerken van de bestaande culturele vormen in het land.
 • volledig trainen de leerlingen in de waarden van persoonlijke verantwoordelijkheid, beroepsethiek, maatschappijleer en sociale solidariteit.
 • Bevorder een evenwichtige opleiding die studenten biedt alle middelen om harmonieus zijn intelligentie, zijn wil, zijn geestelijk leven, gezelligheid, ethische en esthetische zin en lichamelijke balans te ontwikkelen.
 • Zorg dat het hoger onderwijs binnen de ethische criteria die respect voor menselijke waarden en de samenleving te garanderen wordt ontwikkeld.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans

Bekijk Master programma's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Maestría En De Gasten Zijn Ambiente Voor Het Competitief

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Colombia Bogota

La Maestría en Gestión Ambiental voor het concurrentiepunt van de universiteit van América, die de bevoegdheid verlenen om de competenties te verlenen, en om de sector te verlenen, zowel in de sector als in de besluitvorming, en om de veranderingen in de omgevingen, sociale en economische draagwijdte a la competitividad del negocio. [+]

Justificación

Conformación de Rio de Janeiro (1992), La Cumbre del Milenio de las Naciones Unidas (2000) en La Cumbre de la Tierra de Johannesburgo (2002), de zoon van de zoon en de politie van de medio-ambiente implica una relación entre lo público y lo privado. Para estar a la altura de compromis de las ambientes, en er is een verantwoordelijkheid voor alle betrokkenen, waaronder bedrijven en bedrijven die zich buiten de organisaties bevinden, die bijdragen aan de volksgezondheidsorganisatie, de sociale, de sociale en economische aspecten ervan Het is mogelijk dat u een normatieve verplichting hebt om u te helpen bij het bevorderen van concurrentie en kwaliteit. Este nuevo reto en Gestión Ambiental exige contar conesionales voorbereidos para participar activa en un nuevo campo de juego en el que la creatividad en la innovación tienes un papel importante para la toma de decisions est estegégicas.... [-]


Maestría en Gerencia Integral de la Calidad y Productividad

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Colombia Bogota

[+]

La Maestría en Gerencia Integral de Calidad en Productiviteit van de universiteit van América vormt een vorm van sociale en sociale problemen, maar ook sociale en economische betrekkingen met betrekking tot de verwezenlijking van de maatschappelijke verwezenlijking en de uitoefening van de verwezenlijking van een deel van de gemeenschap. fundamentele redenen voor de vorming van de vliegtuigen, die gebaseerd zijn op de implementatie van de bestaande systemen, waarbij de klanten zich voordoen bij het evenwicht van de productiviteit en het concurrentiepunt van de organisaties van de organisaties.

Desarrollar habilidades voor de bezoekers, en ook voor de integratie en het integreren van de certificering van de systemen van Colombia, en van Colombia voor de integratie van de bezoekers. Identificar, comprender y analizar fenómenos sociales en políticos asociados a la publikón pública, losse concepten, theorieën en modellen; Liderando y diseñando proyectos en entornos de diferentes niveles, proponiendo soluciones innovadoras. Identifieke procedures en procedures die nodig zijn voor het realiseren van economische problemen en financiering van de organisatie, waarbij het mogelijk is om de situatie van de organisatie te beoordelen, en om de gevolgen van de beslissingen te beoordelen, met inbegrip van de integratie van de organisatie en het organiseren van de organisatie en de directie van de directie Desarrollar habilidades voor het identificeren van herhalende en cualitativas en cuiditiviteiten van de medicijnen en de productiviteit van deze producten, waaruit de apparatuur wordt geadviseerd om de informatie te verstrekken, en om de juiste informatie te geven... [-]

Master's Degree In Het Beheer Van Menselijk Talent

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Colombia Bogota

De Master in Management van Human Talent is gericht op professionals in de economische en administratieve wetenschappen, techniek, menswetenschappen en sociale, die in managementfuncties Human Resource, het beheer van Human Talent Consulting Human Resources Management en leiderschap groepen werken, zoals executives uit verschillende functionele gebieden van de publieke en private bedrijven en managers die willen de prestaties van de organisatie vanuit het perspectief van het menselijk beheer te verbeteren. [+]

Rechtvaardiging

"Bedrijven zijn complexe sociale systemen die duidelijke doelstellingen, leiding en begeleiding nodig hebben. Bedrijven die leiden tot deze systemen door het creëren van wat wij voordeel noemen via mensen, dat wil zeggen, de mogelijkheid om een ​​concurrentievoordeel door middel van mensen strategieën te krijgen, zullen hun voorsprong op hun concurrenten te positioneren. " De bovenstaande verklaring verschijnt in "People Advantage" naar The Boston Consulting Group (BCG) en de World Federation of Personnel Management Associations (WFPMA) uitgevoerd om organisaties over hoe de uitdagingen van HR voldoen aan de hele gids wereld.

In deze context is de MSc in Human Resource Management aan de Universiteit van Amerika richt zich op de twee essentiële aspecten van het probleem van een grotere complexiteit en een groter belang geconfronteerd met organisaties in het tijdperk van de globalisering. In het eerste aspect, het programma biedt theoretische en technische hulpmiddelen om te bepalen hoe het menselijk talent management zal intelligentie, creativiteit en eigen initiatief van de mensen in de organisatie te worden, in een kwantificeerbare strategisch voordeel. In het tweede aspect van het probleem, ontwikkelen de studenten de mogelijkheid om psychosociale omstandigheden die het mogelijk maken werknemers om zich te committeren aan hun talenten aan het succes van de organisatie te zetten te maken.... [-]


Videos

Comercial de TV Universidad de América

Presentación Institucional Fundación Universidad de América

Contact
Bezoekadres
Bogotá, Colombia
Campus de los Cerros: Avda Circunvalar No. 20-53 Tel: 57 1 3376680/Fax. 57 1 3362941
Posgrados: Calle 106 No. 19-18 Tel: 6580658

Bogotá, Bogotá, CO
Social Media