Fundación Universidad de América

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Fundación Universidad de América

Historische context

Het zijn de jaren van dromen van een betere politieke, sociale en economische realiteit. De aspiraties komen samen met de progressieve en humanistische geest wiens invloed José Celestino Mutis en zijn hele team is. Het is de tijd van de oprichting van de Colombiaanse Associatie van Universiteiten, waar de eenheid van kennis en samenwerking tussen onderwijsinstellingen het baken is dat de gemeenschappelijke doelstellingen van zowel studenten als leraren zal leiden. En aangezien de universiteit de toekomst van het land is, moet het in elk van de studenten van elke gedachte en sociale extractie worden geportretteerd. De realiteit van Colombia is het fundamentele doel, niet alleen als een geschenk dat een bepaalde manier van lesgeven bepaalt, maar als een doel, dat wil zeggen als het punt van aankomst van de opvoeding van geest en geest. In 1958 werd juist een universitaire hervorming opgezet om de ambities en leuzen van de universiteit in Colombia te actualiseren en te concretiseren. Bilateraal engageren de universiteiten zich tot het land, net zoals de staat de bijdragen van alle aard verklaart die hij te bieden heeft aan instellingen voor hoger onderwijs. De universiteiten spelen dan een beslissende rol in de vooruitgang van het land, omdat ze autonoom en onafhankelijk zijn en als hun verantwoordelijkheid de toekomst van Colombia hebben. Het is een manier om de eenheid terug te brengen naar het land, afgezien van het tweeledige karakter en nationale desintegratie. Er wordt dan een universitair model voorgesteld dat bij de student begint en in hem wordt gecreëerd. Het is een tijd van veranderingen en hervormingen die resulteren in een solide Universiteit van Amerika en op weg zijn naar zijn educatieve en sociale doelstellingen.Fundación Universidad de América

Onze missie

De Universiteit van Amerika heeft als Missie, om les te geven, onderzoek te bevorderen en universitaire en educatieve uitbreidingswerken te doen. Het educatieve, wetenschappelijke en culturele werk van de Universiteit van Amerika is gericht op de menselijke waardigheid, de verdediging van verantwoordelijke vrijheid, de cultus van de waarden van de geest, de dictaten van wetenschap en cultuur en de eerbiediging van de menselijke waardigheid. postulaten van de christelijke beschaving. Integraal studenten opleiden in de waarden van persoonlijke verantwoordelijkheid, beroepsethiek, burgerschap en sociale solidariteit.

Onze visie

De University of America streeft ernaar nationaal en internationaal erkend te worden voor haar aanhoudende inspanningen ten gunste van kwaliteit, het bevorderen van een gebalanceerd onderwijs tussen academische excellentie en de integrale vorming van de persoon, het aanbieden van de middelen om hun intelligentie, gezelligheid, ethische zin harmonieus te ontwikkelen , esthetische en fysieke balans; versterking van het juiste gebruik van technologieën en communicatie in de context van hun professionele ontwikkeling met maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Het impliceert de volgende verplichtingen:

 • Versterk de institutionele identiteit, respect voor zijn traditie en training in de waarden van de mens met ethische criteria.
 • De curricula permanent bijwerken; onderzoek en de relatie met het milieu versterken.
 • Integreer gekwalificeerde leraren en ondersteun hun voortdurende training.
 • Stimuleer een cultuur van interinstitutionele samenwerking door middel van overeenkomsten, academische mobiliteit en de vraag naar het beheer van een tweede taal.
 • Stimuleer de ontwikkeling van technologische hulpmiddelen, streef naar adequaat en permanent onderhoud en uitbreiding van de infrastructuur.Fundación Universidad de América

Onze doelstellingen

 • Draag bij aan de organisatie en voortgang van het Colombiaanse onderwijs.
 • Hoger onderwijsprogramma's aanbieden en voorschrijden in undergraduate, postuniversitaire en permanente educatie-modaliteiten.
 • Presteren in andere modaliteiten en onderwijsniveaus die het resultaat zijn van de vooruitgang van wetenschap, cultuur, onderwijsvernieuwing en die de wet toestaat.
 • Om in de studenten een weerspiegelende geest, tot het bereiken van persoonlijke autonomie binnen een kader van vrijheid van gedachte te wekken dat met de universaliteit van kennis en de kenmerken van de culturele vormen rekening houdt die in het land bestaan.
 • Integraal studenten opleiden in de waarden van persoonlijke verantwoordelijkheid, beroepsethiek, burgerschap en sociale solidariteit.
 • Het bevorderen van een gebalanceerd onderwijs dat alle studenten biedt, betekent een harmonieuze ontwikkeling van hun intelligentie, hun wil, hun spirituele leven, hun sociabiliteit, hun ethische en esthetische betekenis en hun fysieke balans.
 • Zorg ervoor dat het hoger onderwijs zich ontwikkelt binnen ethische criteria die respect voor de waarden van de mens en de samenleving garanderen.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans

Bekijk Master programma's » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Maestría en de gasten zijn ambiente voor het competitief

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Colombia Bogota

La Maestría en Gestión Ambiental voor het concurrentiepunt van de universiteit van América, die de bevoegdheid verlenen om de competenties te verlenen, en om de sector te verlenen, zowel in de sector als in de besluitvorming, en om de veranderingen in de omgevingen, sociale en economische draagwijdte a la competitividad del negocio. [+]

Justificación

Conformación de Rio de Janeiro (1992), La Cumbre del Milenio de las Naciones Unidas (2000) en La Cumbre de la Tierra de Johannesburgo (2002), de zoon van de zoon en de politie van de medio-ambiente implica una relación entre lo público y lo privado. Para estar a la altura de compromis de las ambientes, en er is een verantwoordelijkheid voor alle betrokkenen, waaronder bedrijven en bedrijven die zich buiten de organisaties bevinden, die bijdragen aan de volksgezondheidsorganisatie, de sociale, de sociale en economische aspecten ervan Het is mogelijk dat u een normatieve verplichting hebt om u te helpen bij het bevorderen van concurrentie en kwaliteit. Este nuevo reto en Gestión Ambiental exige contar conesionales voorbereidos para participar activa en un nuevo campo de juego en el que la creatividad en la innovación tienes un papel importante para la toma de decisions est estegégicas.... [-]


Maestría en Gerencia Integral de la Calidad y Productividad

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Colombia Bogota

[+]

La Maestría en Gerencia Integral de Calidad en Productiviteit van de universiteit van América vormt een vorm van sociale en sociale problemen, maar ook sociale en economische betrekkingen met betrekking tot de verwezenlijking van de maatschappelijke verwezenlijking en de uitoefening van de verwezenlijking van een deel van de gemeenschap. fundamentele redenen voor de vorming van de vliegtuigen, die gebaseerd zijn op de implementatie van de bestaande systemen, waarbij de klanten zich voordoen bij het evenwicht van de productiviteit en het concurrentiepunt van de organisaties van de organisaties.

Desarrollar habilidades voor de bezoekers, en ook voor de integratie en het integreren van de certificering van de systemen van Colombia, en van Colombia voor de integratie van de bezoekers. Identificar, comprender y analizar fenómenos sociales en políticos asociados a la publikón pública, losse concepten, theorieën en modellen; Liderando y diseñando proyectos en entornos de diferentes niveles, proponiendo soluciones innovadoras. Identifieke procedures en procedures die nodig zijn voor het realiseren van economische problemen en financiering van de organisatie, waarbij het mogelijk is om de situatie van de organisatie te beoordelen, en om de gevolgen van de beslissingen te beoordelen, met inbegrip van de integratie van de organisatie en het organiseren van de organisatie en de directie van de directie Desarrollar habilidades voor het identificeren van herhalende en cualitativas en cuiditiviteiten van de medicijnen en de productiviteit van deze producten, waaruit de apparatuur wordt geadviseerd om de informatie te verstrekken, en om de juiste informatie te geven... [-]

Master's degree in het beheer van menselijk talent

Campus Voltijd 2 jaar January 2019 Colombia Bogota

De Master in Management van Human Talent is gericht op professionals in de economische en administratieve wetenschappen, techniek, menswetenschappen en sociale, die in managementfuncties Human Resource, het beheer van Human Talent Consulting Human Resources Management en leiderschap groepen werken, zoals executives uit verschillende functionele gebieden van de publieke en private bedrijven en managers die willen de prestaties van de organisatie vanuit het perspectief van het menselijk beheer te verbeteren. [+]

Rechtvaardiging

"Bedrijven zijn complexe sociale systemen die duidelijke doelstellingen, leiding en begeleiding nodig hebben. Bedrijven die leiden tot deze systemen door het creëren van wat wij voordeel noemen via mensen, dat wil zeggen, de mogelijkheid om een ​​concurrentievoordeel door middel van mensen strategieën te krijgen, zullen hun voorsprong op hun concurrenten te positioneren. " De bovenstaande verklaring verschijnt in "People Advantage" naar The Boston Consulting Group (BCG) en de World Federation of Personnel Management Associations (WFPMA) uitgevoerd om organisaties over hoe de uitdagingen van HR voldoen aan de hele gids wereld.

In deze context is de MSc in Human Resource Management aan de Universiteit van Amerika richt zich op de twee essentiële aspecten van het probleem van een grotere complexiteit en een groter belang geconfronteerd met organisaties in het tijdperk van de globalisering. In het eerste aspect, het programma biedt theoretische en technische hulpmiddelen om te bepalen hoe het menselijk talent management zal intelligentie, creativiteit en eigen initiatief van de mensen in de organisatie te worden, in een kwantificeerbare strategisch voordeel. In het tweede aspect van het probleem, ontwikkelen de studenten de mogelijkheid om psychosociale omstandigheden die het mogelijk maken werknemers om zich te committeren aan hun talenten aan het succes van de organisatie te zetten te maken.... [-]


Videos

Comercial de TV Universidad de América

Presentación Institucional Fundación Universidad de América

Contact
Bezoekadres
Bogotá, Colombia
Campus de los Cerros: Avda Circunvalar No. 20-53 Tel: 57 1 3376680/Fax. 57 1 3362941
Posgrados: Calle 106 No. 19-18 Tel: 6580658

Bogotá, Bogotá, CO
Social Media