Lees de Officiële Beschrijving

EAFIT

EAFIT 50ste verjaardag vieren in 2010 was een kans om opnieuw na te denken over de symbiotische relatie tussen onze instelling en de buitenkant gemeenschap.

De real-world relevantie van de programma's van onze universiteit, in combinatie met onze nauwe banden met de productieve sector en docenten en medewerkers die zijn opgeleid in het kader van de hoogste kwaliteitsnormen, maken onze universiteit een ruimte die directe toegang tot de buitenwereld biedt, terwijl op hetzelfde tijd uitrusten studenten met kennis die het menselijk / ethische component legitimeert en wordt ondersteund door de nieuwe technologieën.

Bestaande academische programma's op dat moment niet volledig voldoen aan de verwachtingen van Antioquia het bedrijfsleven en dat ontevredenheid was de katalysator voor de ondertekening van het handvest voor de Escuela de Administración y Finanzas (School of Administration and Finance, of EAF) op 4 mei 1960 . Drie maanden later, op augustus 17, Amerikaanse professor Bernard J.
Hargadon Jr. begon onderwijs een klasse op Accounting Principles, onderdeel van de Business Administration curriculum, in een klaslokaal in het centrum van Medellín.

Van die bescheiden begin, diverse ontwikkelingen voorgedaan die later zou de instelling in een van de meest vooraanstaande academische centra Colombia transformeren. De eerste verandering vond plaats in 1962, toen het Instituto Tecnológico (Institute of Technology) opende haar deuren en begon het aanbieden van opleidingen in de textiel, industriële en mechanische technieken en het programmeren van computers. Dat was het moment whentwo meer letters (de I en T) werden toegevoegd aan de naam EAF.

In 1963, EAFIT verhuisde naar zijn huidige campus, gelegen in de wijk La Aguacatala op Medellín de zuidzijde. Het is daar dat de belangrijkste veranderingen van de instelling hebben plaatsgevonden, met inbegrip van de erkenning ervan in 1971 als een universiteit en de annulering.
van de technologische programma's te maken voor nieuwe vakgebieden. EAFIT uiteindelijk bestond uit vier scholen: Management (1979), Engineering (1979), Wetenschappen (1997) en de wet (1999). De universiteit vijfde school werd geopend in 2012: Economie en Financiën.

In een andere belangrijke ontwikkeling, het Nationaal Ministerie van Onderwijs van de universiteit accreditatie als een hoogwaardig instituut voor het eerst toegekend in 2003 en in 2010 uitgebreid dat de erkenning voor een periode van acht jaar.

Vandaag, EAFIT is een cutting-edge universiteit die 19 undergraduate programma's, 3 doctoraten, opleidingen 21 master's en meer dan 60 graduate certificaat programma's, evenals permanente educatie programma's, taalcursussen en nog veel meer biedt. De instelling heeft ook een satelliet-campussen in Bogotá, Pereira en Llanogrande (Rionegro).

Colombia springt overzee - Azië-Pacific vooruit. Hier meer over weten: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Aziatische week 2017 - Lees meer over de 11e editie van de Aziatische week bij EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Opleidingen te volgen in:
Spanish (Colombia)

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Universidad EAFIT

Het MIB op Universidad EAFIT biedt een unieke internationale en multiculturele ervaring voor studenten uit verschillende lagen van de Universidad EAFIT . ... [+]

Waarom onze MIB?

Het MIB op Universidad EAFIT biedt een unieke internationale en multiculturele ervaring voor studenten uit verschillende lagen van de Universidad EAFIT .

leerplan

Het geïntegreerde kerncurriculum van de MIB omvat verschillende belangrijke gebieden in het internationale bedrijfsleven: onderzoeksstichtingen en -statistieken, management- en mondiale economie, strategie, operaties en communicatie. Onze cursussen bouwen voort op elkaar en vullen elkaar aan.

Onze faculteit gebruikt verschillende onderwijsmethodologieën om essentiële vaardigheden te ontwikkelen die vereist zijn in de steeds toenemende complexiteit van de wereldeconomie en internationale markten, zoals actief leren, groepsprojecten en simulaties.... [-]

Colombia Medellín
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Video Institucional-Universidad EAFIT

Location address
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellín, Antioquia, CO
Location address
EAFIT Pereira
Carrera 19 #12-70 Megacentro Pinares

Pereira, Risaralda, CO
Location address
EAFIT Bogotá
Carrera 12 # 96-23, oficina 304

Bogotá, Bogotá, CO