Zhejiang University International Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ideeën verbinden, de toekomst vormgeven

Zhejiang University International Business School (ZIBS) werd opgericht op de ZJU International Campus in Haining in november 2018 om academische en zakelijke uitwisseling tussen het Westen en het Oosten te vergemakkelijken.

Onze nieuw opgerichte business school heeft de wereldwijde ZJU-initiatieven versneld en zal in het tijdperk van de nieuwe economie een toonaangevende wereldwijde business school worden. ZIBS heeft zijn hoofdkantoor in de Yangtze-rivierdelta, een knooppunt van innovatie en een van 's werelds meest dynamische regio's. Onze visie is om een toonaangevend wereldwijd ecosysteem te worden met bedrijfseducatie als een van de kernpijlers, met bijzondere aandacht voor nieuwe technologieën, nieuwe economie en nieuwe financiering. Wij zijn van mening dat door het succesvol vervullen van onze verantwoordelijkheden als mondiale opvoeders, nieuwe generaties bedrijfsleiders en ondernemers op hun beurt hun sociale verantwoordelijkheden zullen vervullen en zullen bijdragen aan het welzijn van het bedrijfsleven en de samenleving als geheel.

Door samen te werken met de Academy of Internet Finance en het Institute of China Studies, biedt ZIBS momenteel een International Master of Business Administration (iMBA) -programma met twee formaten: parttime en fulltime, en de Master of China Studies, speciaal ontworpen voor internationale studenten. Ons Executive Education Center biedt programma's over een breed scala aan onderwerpen, zowel voor open inschrijving als voor op maat gemaakte zakelijke behoeften in China en daarbuiten.

134962_pic1.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134962_pic1.jpg" />

In september 2020 heeft ZIBS drie nieuwe opleidingen gelanceerd om te voldoen aan de behoeften van studenten en recruiters. International Master of Finance (iMF), International Master of Communication and Business (iMCB) en Bachelor of Global Communication and Management (GCM). Elk van deze programma's staat open voor zowel Chinese als internationale studenten.

Met een erfenis van academische excellentie, innovatie en ondernemerschap uit China, omarmt en belichaamt ZIBS de toekomst. De business school bereidt verantwoordelijke en ambitieuze leiders en het ecosysteem dat zij bedient voor op de uitdagingen van een steeds complexere wereldwijde zakelijke omgeving. Door mensen en ideeën met elkaar te verbinden, geeft ZIBS vorm aan de toekomst van het bedrijfsleven in het nieuwe wereldwijde economische tijdperk.

134961_pic5.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134961_pic5.jpg" />

Mijlpalen

11.15. 2018

  • Inauguratie van International Business School
  • Samenwerking met Cambridge University Judge Business School ondertekend

01.16. 2019

  • Inauguratie van ZIBS CEO Program Series - Fintech

01. 20. 2019

  • ZIBS Shanghai Forum
  • ZIBS Shanghai Office geopend

03. 2019

  • ZIBS iMBA-programma gelanceerd

05-07-2019

  • ZIBS CEO Class: UK Module

09. 2019

  • Inaugurele klasse van iMBA en China Business Studies

12. 2019

  • ZIBS GCM / imcb / iMF-programma gelanceerd

04. 2020

  • ZIBS CEO-klasse: Amerikaanse module

134963_pic3.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134963_pic3.jpg" />

Onze campus

Zhejiang University International Campus ligt ten noorden van Juanhu Park in Haining en beslaat 200 hectare. Het is een buitengewone internationale gemeenschap vol creativiteit, energie en ondernemersgeest. Studenten genieten niet alleen van internationale standaard vrije kunsten en beroepsonderwijs, maar hebben ook de mogelijkheid om samen te werken met partners over de hele wereld, in een rijke en kleurrijke leefomgeving.

Voedselservices

Er zijn drie kantines op onze campus: Large Canteen, Halal restaurant en ons Fusion Café. De kantine biedt dagelijks een grote mix van westerse en Chinese gerechten. Het Halal-restaurant biedt een verscheidenheid aan halal-gerechten en is laat open. Studenten, docenten en medewerkers komen samen om te genieten van het culinaire aanbod van zowel Oost als West.

accommodatie

Alle studenten op de campus wonen in een van onze vier residentiële hogescholen. De units zijn uitgerust met een eigen eenpersoonskamer met opslag, een bureau en een bed, met gedeelde badkamer en keukenfaciliteiten. Residentiële hogescholen bieden ook voldoende studie- en gemeenschappelijke ruimtes voor hun bewoners.

134960_pic6.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134960_pic6.jpg" />

Bibliotheek

Studenten in ZIBS hebben toegang tot een breed scala aan bibliotheekbronnen, van boeken en tijdschriften tot elektronische databases en artikelen. Naast de klokkentoren is de bibliotheek een van de herkenningspunten van de internationale campus. Het staat aan de noordoostkant van het centrale meer en is een elegant achthoekig gebouw van drie verdiepingen met een oppervlakte van 9606 vierkante meter, met zeshonderd zitplaatsen en duizenden boeken.

Gymnasium

De sportschool biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige apparatuur en is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 21.00 uur. Het zwembad van Olympische afmetingen is elk jaar geopend van mei tot september. Er zijn een groot aantal sportfaciliteiten op de campus, waaronder badminton, tennis, squash, basketbal, voetbal en meer. Faciliteiten zijn op elk moment open voor persoonlijk gebruik.

134965_pic4.pngZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134965_pic4.png" />

Leven in Haining

De internationale campus bevindt zich in Haining, in de provincie Zhejiang, en onder de jurisdictie van Jiaxing. Het is slechts 35 minuten met de hogesnelheidstrein van het bruisende Shanghai en 20 minuten van het prachtige Hangzhou. De stad heeft meer dan 800.000 inwoners en staat vooral bekend om zijn leerindustrie, wetenschapspark, kleurrijke lantaarns en spectaculaire boreale getijden in de Qiantang-rivier.

Haining werd verkozen in de top 10 van de Forbes-enquête onder de belangrijkste steden van het Chinese vasteland en stond op de 18e plaats in de top 100 van steden in China. Het is een snel groeiende stad, met elke dag nieuwe winkels en hotels. Nieuwe, high-end winkels zoals Prada en Gucci vinden hun weg naar de stad, met zijn groeiende internationale gemeenschap. De metro van Hangzhou wordt uitgebreid naar Haining, met een halte naast de internationale campus, waardoor de toegang tot Hangzhou en de belangrijkste ZJU-campus nog toegankelijker wordt.

Naast de prachtige oude stad heeft Haining ook een scala aan toeristische plekken, waaronder grote winkelcentra, de leermarkten, bioscopen, musea, prachtige parken en een verscheidenheid aan bars en nachtclubs.

134964_pic7.jpgZhejiang University International Business School","author_url":"","source":""}" alt="134964_pic7.jpg" />

Locaties

Jiaxing

Address
718 East Haizhou Road, Haining
314400 Jiaxing, Zhejiang, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden