Lees de Officiële Beschrijving

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), gelegen in Ningbo, beslaat een totale oppervlakte van 95 hectare en bestaat uit Qianhu Campus, Huilong Campus en Zhashan Base. ZWU heeft de mooiste mensgerichte campussen, groen en goed uitgerust, die alom worden erkend door mensen in educatieve kringen. ZWU biedt 47 4-jarige undergraduate programma's, die disciplines omvatten zo breed als economie, recht, literatuur, wetenschap, engineering, landbouw en management.

115708_mainentrance.JPG

476_zhejiang7.jpg


Op dit moment zijn er meer dan 20.000 voltijdstudenten op ZWU , met een staf van meer dan 1.000. ZWU bezit veel belangrijke provinciale en gemeentelijke specialiteiten en disciplines. De universiteitsbibliotheek heeft een verzameling van meer dan 1.200.000 boeken; ongeveer 2.500 tijdschriften in zowel Chinese als buitenlandse talen; en is uitgerust met "the Closed Mirror Station voor China Academic Journal Net", het "Wanfang Data Service Center" en nog eens 6000 digitale tijdschriften die beschikbaar zijn op het universitaire netwerk.


470_zhejiang2.jpg


In de afgelopen paar jaar heeft de universiteit actief deelgenomen aan internationale uitwisselingen en samenwerking met andere universiteiten, en heeft ze achtereenvolgens relaties gelegd met meer dan 20 universiteiten in het VK, Frankrijk, de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Korea, Oekraïne, anderen. Bovendien heeft ZWU een nauwe samenwerking met de Universiteit van Nottingham tot stand gebracht. Dankzij gezamenlijke inspanningen is een nieuwe coöperatieve universiteit, de Universiteit van Nottingham, Ningbo, China (UNNC), die het onderwijssysteem van de Universiteit van Nottingham, VK volgt, opgezet.

471_zhejiang3.jpg

115711_classroom2.jpg

115709_classroom1.jpg

115710_acornorintheteachignbuilding.jpg

Tijdens het runnen van onze universiteit onder begeleiding van het principe: "Studenten centraal stellen; Zorgen voor onderwijs van hoge kwaliteit; Dienen van economische ontwikkeling; Toegewijd aan internationalisering ", is de kwaliteit van het onderwijs altijd onze focus. De arbeidsparticipatie van afgestudeerden is zeer positief en afgestudeerden van de universiteit worden door werkgevers algemeen gewaardeerd.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Zhejiang Wanli University

Één van slechts een paar soortgelijke programma's in de top universiteiten in het land, de Master in Logistics Engineering (MLE) is ontworpen om u in staat te stellen de ... [+]

Één van slechts een paar soortgelijke programma's in de top universiteiten in het land, de Master in Logistics Engineering (MLE) is ontworpen om u in staat te stellen de arbeidsmarkt even comfortabel met logistieke strategie, het beheer van logistieke operaties, en engineering taken zoals facility voeren ontwerp en implementatie van logistieke technologie. Doelbewust houden van het programma (Master in Logistics Engineering) maat small en selectieve, rekruteren we de beste studenten en een aantal van de meest gewilde carrièremogelijkheden in de wereld aan te trekken. Het MLE programma kunt u verder gaan dan de klas door het verstrekken van oplossingen voor logistiek gerelateerde programma's voor de grote bedrijven.... [-]

China Ningbo
September 2019
Voltijd
2.5 - 2.5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

https://720yun.com/t/f1bjrOeazy2?from=timeline

Location address
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

Ningbo, Zhejiang, 315100 CN