Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Xi'an Jiaotong-Liverpool University ( XJTLU ) is een internationale joint venture-universiteit die in 2006 is opgericht door de Xi'an Jiaotong University in China en de University of Liverpool in het Verenigd Koninkrijk.

De universiteit biedt momenteel ongeveer 90-gradenprogramma's op het gebied van wetenschap, techniek, zaken, financiën, architectuur, stedenbouw, taal, cultuur en ze worden allemaal in het Engels gegeven, behalve voor algemene en basiscursussen.

Niet-gegradueerde studenten behalen twee graden: een XJTLU diploma van het Chinese Ministerie van Onderwijs en een wereldwijd erkend diploma van de Universiteit van Liverpool. Postdoctorale studenten ontvangen een diploma van de University of Liverpool dat wordt erkend door het ministerie van Onderwijs.

XJTLU is gevestigd in Suzhou Industrial Park (SIP), Suzhou. Het is een van de meest ontwikkelde steden van China. Suzhou Industrial Park, China's equivalent van Silicon Valley en een centrum van wereldwijde innovatie, herbergt een groot cluster van Fortune 500-bedrijven, transnationale ondernemingen en R & D-centra, die niet alleen gunstige voorwaarden bieden voor de voortdurende ontwikkeling van XJTLU , maar ook tal van stages en banen voor XJTLU studenten.

uitrusting

Onze opvallende, architectonisch indrukwekkende campus biedt moderne, ultramoderne onderwijs-, laboratorium-, onderzoeks- en conferentiefaciliteiten, waarvan er vele beschikbaar zijn voor externe verhuur.

De campus bevindt zich in het Suzhou Industrial Park, ten oosten van het historische centrum van Suzhou , en is gemakkelijk bereikbaar per vliegtuig, trein en bus. Het is slechts 24 minuten ten westen van Shanghai met de snelste hogesnelheidstrein en binnen handbereik van een aantal internationale luchthavens, waardoor het de perfecte locatie is voor evenementen.

Onderzoek

XJTLU wil de beste praktijken van zijn XJTLU , Xi'an Jiaotong University en de University of Liverpool samenbrengen en streeft ernaar een toonaangevende door onderzoek geleide universiteit te zijn die een sterk internationaal profiel combineert met een niet-aflatende inzet voor de economische en sociale ontwikkeling van Suzhou, de provincie Jiangsu en China.

XJTLU zal zich oriënteren op toegepast onderzoek, met als doel de onderzoeksinfrastructuur van Suzhou Industrial Park te verbeteren en cruciale steun te krijgen van de lokale overheid. De universiteit is ook goed gepositioneerd als een brug voor Chinees-Britse onderzoekssamenwerking, die zowel dient als een portaal voor onderzoekstalenten die China binnenkomen en als een showcase voor lokaal onderzoekspotentieel voor de wereld in het algemeen.

Onze campus

Onze North Campus en South Campus staan vol met opvallende, architectonisch indrukwekkende gebouwen en bieden ultramoderne onderwijs-, laboratorium-, onderzoeks- en ondersteuningsfaciliteiten. Dit omvat het bekroonde en iconische centrale gebouw, waarin onze bibliotheek is gevestigd.

Beide campussen hebben sportfaciliteiten, volledig uitgeruste wetenschappelijke en technische laboratoria van wereldklasse en ontwerpstudio's, evenals een verscheidenheid aan cateringfaciliteiten, waaronder Subway, Hungry Burger , Café Mersey en vele fastfood-opties in kantine-stijl.

Aangelegde tuinen vullen stukken moderne kunst aan om een campusomgeving te creëren die een van de opvallende kenmerken van Suzhou Industrial Park is geworden.

Waarom XJTLU aan XJTLU ?

Bij XJTLU vind je een internationale gemeenschap van studenten in het hart van China's voortdurende economische succesverhaal en kansen die nergens anders op aarde te vinden zijn.

Onze wereldwijde gemeenschap van meer dan 13.000 niet-gegradueerde en postdoctorale studenten (van wie er 2.000 zijn geregistreerd aan de Universiteit van Liverpool) en 450 academisch personeel uit 50 landen groeit voortdurend, waardoor je de kans krijgt om contacten te leggen met mensen van over de hele wereld.

Al onze opleidingen worden 100 procent in het Engels gegeven, met een focus op kritisch denken en onafhankelijk leren - sleutelvaardigheden die nodig zijn op de werkplek. Bij XJTLU u hoe u nieuwe kennis kunt verwerven en creëren en deze kunt toepassen op real-world scenario's.

Vind meer op http: // www. XJTLU .edu.cn / nl / study-with-us / why- XJTLU / why-study-at- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profile & utm_campaign = student% 20recruitment

Leven bij XJTLU

Studeren aan XJTLU kan een kosteneffectieve manier zijn om een Britse graad in China te behalen. We hopen dat je zult genieten van het verkennen van onze campus, de omgeving en de prachtige stad Suzhou, die consequent is uitgeroepen tot een van de meest leefbare steden van China.

Naast de prachtige toeristische plekken heeft Suzhou veel uitstekende leermiddelen en sportfaciliteiten, een grote keuze aan winkelcentra, bioscopen en restaurants, en een verscheidenheid aan bars en nachtclubs.

Rondreizen in Suzhou is gemakkelijk met een efficiënt openbaar vervoersysteem dat bussen, taxi's, fietsverhuur en metro omvat, terwijl het Chinese hogesnelheidsspoornet u de mogelijkheid biedt om dit uitgestrekte en fascinerende land gemakkelijker dan ooit te verkennen.

Vind meer op http: // www. XJTLU .edu.cn / en / life-at- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profiel & utm_campaign = student% 20recruitment

Neem contact met ons op

Adres: Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Higher Education Town, Suzhou Industrial Park
215123 Suzhou, Jiangsu, China

E-mail: internationaal @ XJTLU .edu.cn

Locaties

Suzhou

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Address
Xi'an Jiaotong-Liverpool University
111 Ren Ai Road,
Dushu Lake Higher Education Town,
Suzhou Industrial Park

215123 Suzhou, Jiangsu, China
Telefoonnr.
+86 512 8816 1000

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen