Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER

Opgericht in 2006, zijn wij de grootste internationale joint venture universiteit in China, een samenwerkingsverband tussen Xi'an Jiaotong University en de University of Liverpool.

VISIE EN MISSIE

Onze visie is om een ​​onderzoek onder leiding van internationale universiteit in China en een Chinese universiteit internationaal erkend voor zijn unieke eigenschappen in het leren en onderwijs, onderzoek, maatschappelijke dienstverlening, en het onderwijs management.

VISION

Om een ​​onderzoek onder leiding van internationale universiteit in China en een Chinese universiteit internationaal erkend voor zijn unieke eigenschappen in het leren en onderwijs, onderzoek, maatschappelijke dienstverlening, en het onderwijs management.

MISSIE

  • Opvoeden technische en leidinggevende professionals met internationale perspectieven en competitieve mogelijkheden
  • Integreer de wereldwijde economische en sociale ontwikkeling met ervaring in het bedrijfsleven en technologie
  • Met onze unieke focussen en functies, doen onderzoek in gebieden waar de mensheid wordt geconfronteerd met grote uitdagingen
  • Verkennen van nieuwe modellen voor het hoger onderwijs die een sterke invloed op de ontwikkeling van het onderwijs in China en de wereld zal uitoefenen.

GESCHIEDENIS

De 10-jaar durende reis van minder dan 200 medewerkers en studenten aan de hedendaagse levendige gemeenschap van meer dan 10.000 is uitdagend en de moeite waard geweest.

2016 markeert de 10e verjaardag van de oprichting van XJTLU. We hebben een aantal mijlpalen langs de weg voorbij, maar er is nog meer voor ons te bereiken.

BEZOEK ONS

Suzhou is gemakkelijk bereikbaar per vliegtuig, trein en bus. Gevestigd in Suzhou Industrial Park, ten oosten van het historische centrum van Suzhou.

PARTNERSCHAPPEN

Samenwerking is essentieel voor het werk dat we doen. Het bevoegdheden ons onderzoek, drijft ons programma-ontwikkeling, schept kansen voor onze studenten en brengt hands-on ervaring om onze medewerkers en studenten.

HOGER ONDERWIJS IN CHINA

Wij zijn een game changer op het gebied van het hoger onderwijs in China. Onze transnationale model is uniek in het land en zo is onze bijdrage aan de ontwikkeling van het hoger onderwijs.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MA's » Bekijk MSc\'s » Bekijk Master programma's » Bekijk Health BScs » Bekijk Summer courses » Bekijk BA's » Bekijk BSc's » Bekijk Cursus » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

MA

Massamedia vertaling ma

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 30 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

Het MA Mass Media Translation-programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zowel beoefenaars als degenen die streven naar onderzoek in vertaalstudies. De theoretische modules zijn bedoeld als opstap voor degenen die verder onderzoek in vertaalstudies willen doen of zich inzetten voor een carrière in de discipline, terwijl de praktische modules bedoeld zijn om studenten te helpen hun vaardigheden in kritisch denken te versterken, hun vaardigheden te ontwikkelen. tweetalige en biculturele gevoeligheden en verbeteren van hun vertaling, linguïstiek en tweetalige media-communicatievaardigheden. [+]

Semester One:

Vertaling en technologie.

Semester Twee:

[-]

MA TESOL

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 30 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

De Master in TESOL zal gekwalificeerde afgestudeerden te voorzien van een kans om een ​​diep begrip van het gebied van Onderwijs Engels naar Anderstaligen ontwikkelen ... [+]

Overzicht

De MA TESOL programma biedt u de mogelijkheid om zowel een wetenschappelijke en praktische kennis van het gebied van Onderwijs Engels naar Anderstaligen (TESOL) te ontwikkelen. Het is geschikt voor taaldocenten, lerarenopleiders, educatief materiaal schrijvers en test ontwerpers die willen hun aanbod van professionele vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Afgestudeerden van dit programma, zoals met alle XJTLU masters graden, verdien een universiteit van Liverpool graad die door het Chinese ministerie van Onderwijs wordt erkend.

Kennis en vaardigheden

Het MA TESOL-programma zal u helpen:

• een gevorderd kritisch inzicht verwerven in belangrijke kwesties, theorieën en praktijken op het gebied van het lesgeven in het Engels... [-]


MSc

Msc beheer

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 30 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

De MSc in Management is een nieuwe, flexibele en innovatieve programma dat beschikbaar is voor studenten die een bachelordiploma in elke discipline hebben afgerond is. Deze graad biedt studenten een brede theoretische en praktische kennis van het management. [+]

Overzicht

Deze dynamische, moderne en innovatieve programma bereidt je voor op managementfuncties over een breder scala van industrieën. Het is ook ontworpen om de huidige managers te helpen bij de voorbereiding voor meer senior functies.

Open voor mensen met een bachelordiploma in elke discipline, het programma MSc Management biedt u een brede theoretische en praktische kennis van het management. Studies beslaan vele onderwerpen die van belang zijn voor managers, zowel in China als internationaal met inbegrip van het internationale bedrijfsleven, de strategie, financiën, leiderschap, marketing en ondernemerschap. U vindt er ook een onderzoeksproject of een proefschrift over een management-gerelateerde onderwerp van keuze in overleg met de programmadirecteur voltooien. Afgestudeerden van dit programma, zoals met alle XJTLU masters graden, verdien een universiteit van Liverpool graad die door het Chinese ministerie van Onderwijs wordt erkend.... [-]


Msc business analytics

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

[+]

Toelatingseisen:

Een undergraduate degree (UK 2: 1 of equivalent) in economie, management, financiën, marketing, wetenschappen of engineering. Voorkennis econometrie is wenselijk maar niet essentieel.

IELTS: 6,5 (minimaal 5,5 in alle secties) TOEFL iBT: 90 (minimaal 21 in elke vaardigheid) [-]

MSc Civiele Techniek

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

Civiele techniek omvat alle van de belangrijkste elementen van het technisch ontwerp van de gebouwde omgeving. Als zodanig biedt dit programma u een brede, geavanceerde opleiding in de toepassing van de civieltechnische principes van structurele, milieu- en geotechnische engineering, vloeistofmechanica en geavanceerde materialen. [+]

Overzicht

China heeft zwaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van infrastructuur. Er zijn een groot aantal actieve bouwprojecten in de lokale omgeving van de universiteit, waardoor XJTLU een ideale locatie voor een ingenieur in opleiding. De masterprogramma's van XJTLU trekken studenten van over de hele wereld aan en genereren een internationaal gevoel in een Chinese context. Deze combinatie biedt u een uitstekende cross-culturele ervaring.

Civiele techniek omvat alle van de belangrijkste elementen van het technisch ontwerp van de gebouwde omgeving. Als zodanig biedt het MSc Civiele Techniek-programma u een brede, geavanceerde opleiding in de toepassing van de civieltechnische principes van structurele, milieu- en geotechnische engineering, vloeistofmechanica en geavanceerde materialen. Het programma laat u kennismaken met het modelleren van benaderingen die de effectieve en duurzame ontwerp van structuren en systemen binnen de gebouwde omgeving mogelijk te maken. Bovendien, het biedt u met design perspectieven die u in staat om uw kennis van fundamentele principes uit te breiden tot de waardering van de invloed van het gebruik van duurzame materialen.... [-]


Msc duurzaam bouwen

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

Het doel van het programma is om master niveau onderwijs voor afgestudeerden om technologisch geavanceerde kennis, probleemoplossende vaardigheden en uitgebreide kennis van de belangrijkste aspecten van duurzaamheid in Civiele Techniek de bouw te ontwikkelen met een bijzondere nadruk op de toekomstige ontwikkelingen van de mondiale duurzame ontwikkeling in het licht betrouwbaarheid, milieuvriendelijke en kosteneffectiviteit initiatieven. [+]

Overzicht

De zich snel ontwikkelende wereld en de evolutie van de stedelijke ontwikkeling heeft een enorme stijging van de milieuvervuiling, het energieverbruik en de uitstoot van koolstofdioxide veroorzaakt. Civiel-ingenieurs moeten een leidende rol spelen om duurzame ontwikkeling te bevorderen door creatieve en innovatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen in verband met duurzaamheid in civieltechnische praktijken.

[-]

Msc duurzame energietechnologie

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

De MSc Sustainable Energy Technology programma biedt state-of-the-art onderwijs op het gebied van duurzame energie, distributie en consumptie. Het is de bedoeling om te reageren op een groeiend tekort aan vaardigheden voor ingenieurs met een hoog niveau van opleiding in duurzame energie, smart grids en duurzaamheid. [+]

Overzicht

De MSc Sustainable Energy Technology programma biedt state-of-the-art onderwijs op het gebied van duurzame energie, distributie en consumptie. Het is de bedoeling om te reageren op een toenemend tekort aan vaardigheden van ingenieurs met een hoog niveau van opleiding in duurzame energie, smart grids en duurzaamheid.

Tegen de tijd dat je afstudeert, zul je een grondige kennis van duurzaamheid normen, diverse hernieuwbare energie, smart grid en power electronics voor hernieuwbare energie en energiegebruik in gebouwen, stedenbouw en andere gebieden. Onderzoek naar duurzame energietechnologie heeft opengesteld veel werkgelegenheid in de industrie, overheidsinstellingen en onderzoekscentra.... [-]


MSc Economics and Finance

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

Dit programma combineert een solide basis in de economische theorie en toegepaste econometrie met de studie van financiën. De studie van de financiële micro-economie en macro-economie zal helpen om beter complexe vraagstukken met betrekking tot de financiële besluitvorming te begrijpen terwijl econometrie zal de nodige tools bieden aan strenge onderzoek in de toegepaste economie en financiën te voeren. Daarnaast opgenomen finance modules in dit programma bestrijken een breed scala van onderwerpen die verband houden met portfolio theorie, corporate finance, investeringen en strategie, derivaten, enz. [+]

Overzicht

De MSc Economics and Finance programma combineert een solide basis in de economische theorie en toegepaste econometrie met de studie van financiën. De studie van de financiële micro-economie en macro-economie zal u helpen om complexe vraagstukken met betrekking tot financiële besluitvorming terwijl econometrie de nodige instrumenten zal bieden aan strenge onderzoek in de toegepaste economie en financiën te voeren begrijpen. Bovendien, financiën modules opgenomen in dit programma bestrijken een breed scala van onderwerpen met betrekking tot portfolio theorie, corporate finance, investeringen en strategie, en derivaten.

International Business School Suzhou trekt zelf-gemotiveerde studenten die geïnteresseerd zijn in een programma met betrekking tot economie en gespecialiseerd in de financiering zijn. Studenten overweegt om bij dit programma moet enige formatie in kwantitatieve methoden, statistiek of econometrie, vooral degenen met een diploma dat niet in economie of finance.... [-]


Msc financiële gegevensverwerking

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

Dit programma zal u trainen voor geavanceerde technische of leidinggevende rollen in nieuwe interdisciplinaire gebieden van computationele technieken en u uitrusten met financiële kennis om effectieve business oplossingen te leveren. [+]

Overzicht

Met de snelle vooruitgang van de computertechnologie, is er een toenemende vraag in de dynamische en uitdagende omgeving van financiële diensten voor een verscheidenheid aan technisch talent om bedrijfsoplossingen op een wereldwijde schaal te leveren.

De MSc Financial Computing programma richt zich op vraag van de markt en zal je traint voor geavanceerde technische of leidinggevende rollen in nieuwe interdisciplinaire gebied van computationele technieken en u uitrusten met financiële kennis om effectieve business oplossingen te leveren.

Het ministerie van Informatica en Software Engineering is uitgerust met gespecialiseerde laboratorium faciliteiten voor besturingssystemen, netwerken, mobile computing en multimedia-technologie die je leren en onderzoek zal steunen.... [-]


Msc financiële wiskunde

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

Het doel van de MSc in Financial Wiskunde is om geavanceerde analytische training, kwantitatieve kennis en praktische vaardigheden-sets vereist door moderne financiële instellingen te bieden. [+]

Overzicht

De MSc Financiële wiskunde programma biedt u geavanceerde analytische training, kwantitatieve kennis en praktische vaardigheden vereist door de moderne financiële instellingen. Het doel is om u te voorzien van een gedegen opleiding in financiële analyse, risicobeheer en financiële engineering voor een succesvolle carrière in de financiële en bancaire sectoren. Het is zwaar gewogen in de richting van geavanceerde wiskunde en programmeren modules ontworpen met praktische toepassingen in de wiskundige en kwantitatieve financiën.

Afgestudeerden van dit programma verdienen, net als bij alle XJTLU-masters, een University of Liverpool diploma dat wordt erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs.... [-]


Msc in finance

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

Dit Finance-programma is onderzoeksgericht met de nadruk op het bieden van tools om praktische problemen op te lossen die waarde creëren voor bedrijven en waardoor samenlevingen kunnen evolueren. [+]

Overzicht

De MSc Finance programma is onderzoeksgerichte met de nadruk op u te voorzien van de instrumenten om de praktische financiële problemen die waarde voor bedrijven te creëren en samenlevingen in staat stellen om te evolueren op te lossen.

Je krijgt brede theoretische kennis op het gebied van bedrijfsfinanciering en activaprijzen, evenals kwantitatieve vaardigheden waarmee je onderzoek kunt doen en echte problemen kunt analyseren. De studie van de financiële economie en het bankwezen zal u toelaten om uit te blinken zowel de financiën en economie velden in. Hedendaagse onderwerpen Gedurende het hele programma worden geïntegreerd met het oog op het menselijk gedrag op de financiële markten beter te begrijpen.... [-]


MSc in Investment Management

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

Het programma MSc Investment Management zal u voorzien van een gedegen kennis van de financiële markten, effecten en investment management theorieën en strategieën. [+]

Overzicht

De MSc Investment Management programma zal u te voorzien van een gedegen kennis van de financiële markten, effecten en investment management theorieën en strategieën. U zult ook begrijpen de complexiteit van de hedendaagse economie en financiële principes en hoe deze van toepassing zijn op de besluitvorming in de financiële bemiddeling, sparen en beleggen. Het programma is ontworpen om de groeiende vraag bij banken, fondsbeheerders, toezichthouders en andere financiële instellingen in China en Azië te voldoen. Het streeft naar afgestudeerden die beschikken over specialistische kennis en een goed begrip van de financiële markten en investment management te produceren.... [-]


Msc in professionele boekhouding

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

Dit programma heeft tot doel u te voorzien van een sterke beroepsgerichte opleiding in boekhouding. [+]

Overzicht

De MSc Professional Accounting programma is bedoeld om u te voorzien van een sterke beroepsgerichte opleiding in de boekhouding. U vindt de professionele syllabus van het Institute of Chartered Accountants in Engeland en Wales (ICAEW) bestuderen en vrijstellingen van alle zes papieren professioneel niveau van de examens die nodig zijn om registeraccountant status te verkrijgen (onder voorbehoud van validatie van het programma door ICAEW) te verkrijgen, evenals het ontvangen van de voorbereiding tot de uiteindelijke geavanceerde niveau papieren zitten.

Afgestudeerden van dit programma, zoals met alle XJTLU masters graden, verdien een universiteit van Liverpool graad die door het Chinese ministerie van Onderwijs wordt erkend.... [-]


MSc International Financial Management

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

[+]

Betalingsmogelijkheden

Gelijkwaardige academische kwalificaties

Aanvragen moeten via onze online applicatie systeem worden ingediend:

Klik / tik op de koppeling VAN TOEPASSING Maak een account aan of log in om je bestaande account

[-]

MSc Media and Communication

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 30 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

[+]

Aanvullende leeractiviteiten die u de mogelijkheid bieden om nauw samen te werken met toponderzoekers en experts uit de sector. Een uitstekend inzicht verwerven in de Chinese en internationale mediamarkten. Kennis en vaardigheden.

Het MSc Media and Communication-programma zal:

Bovendien, het programma geeft een overzicht van de hedendaagse theoretische, methodologische, praktische en ethische principes die ten grondslag liggen aan het onderzoek op het gebied van media en communicatie en ontwikkelt je vaardigheden, kennis en inzicht verder in de theorie en de praktijk van de toegepaste media werken.

Modules

... [-]

Msc multimedia telecommunicatie

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

Dit nieuwe programma is bedoeld om studenten te voorzien van een goed begrip van de technische kenmerken van draadloze systemen en multimedia-technologieën. [+]

Overzicht

Multimedia en draadloze communicatie is een snel groeiende sector in de sterk groeiende communicatie-industrie. Nieuwe normen zoals 4G en 5G voor mobiele netwerken in staat toepassingen zoals triple diensten voor mobiele netwerken, digitale televisie, video streaming, interactieve gaming, navigatiediensten en nood- en toepassingen in de gezondheidszorg. Het is technisch een uitdaging om deze multimedia-toepassingen en diensten efficiënt via opkomende en diverse draadloze netwerken te leveren. Om deze uitdaging aan te gaan, moeten de ingenieurs om een ​​diep begrip van draadloze en multimedia technologieën.

De MSc Multimedia Telecommunicatie programma is bedoeld om u te voorzien van een goed begrip van de technische kenmerken van draadloze systemen en multimedia-technologieën. Het zal betrekking hebben op geavanceerde onderwerpen in draadloze communicatie voor spraak-, data- en multimedia. Ondertussen zal dit programma ook betrekking hebben op technologieën om de multimedia-gegevens met behulp van state-of-the-art technologieën, zoals diep leren begrijpen.... [-]


MSc Operations en Supply Chain Management

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

De MSc Operations en Supply Chain Management van IBSS (International Business School Suzhou) raakt alle aspecten van effectieve activiteiten en supply chain management in een sterk concurrerende wereldwijde markt. [+]

Overzicht

De MSc Operations en Supply Chain Management programma omvat alle aspecten van effectieve acties en supply chain management in een sterk concurrerende wereldwijde markt. Er wordt gekeken naar hoe succesvol operaties en supply chain management kan de vorm van de omzet en winst ambitie van een bedrijf.

De combinatie van XJTLU's groeiende reputatie en dynamische en innovatieve internationale expertise International Business School Suzhou, intensieve samenwerking met het bedrijfsleven en de nabijheid van de Yangtze River Delta regio, het programma is een van de weinige Engels-talige masters programma's van zijn soort in China.

Gedurende het programma, zijn mogelijkheden voor u om te analyseren en te onderzoeken van de meest up-to-date ontwikkelingen in de operaties en supply chain praktijk door middel van een reeks industriële lezingen en best practice-industrie bezoeken. U zal worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om hogere leidinggevende posities te bereiken of uitgegroeid tot een operaties, logistiek en supply chain management strateeg.... [-]


MSc Project Management

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

[+]

De MSc Project Management programma zal u uitrusten met de nodige vaardigheden en kennis om met succes projecten te beheren in een verscheidenheid van industrieën en contexten. U leert over alle aspecten van hoe effectief te plannen, implementeren, controle en monitor en oplevering van projecten van verschillende grootte en complexiteit in een sterk concurrerende wereldmarkt.

Carrière

China is in de voorhoede van landen eisen sterk ontwikkelde project management vaardigheden die bijdragen aan de economische ontwikkeling en de groei van het BBP.

Suzhou, Shanghai en Wuxi zijn belangrijke knooppunten van zakelijke en economische activiteiten en we verwachten een sterke vraag naar mensen met project management vaardigheden in verschillende sectoren in deze hubs en op grotere schaal in heel Azië en daarbuiten te zien.... [-]


Msc social computing

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

Het MSc Social Computing-programma speelt in op de marktvraag en biedt specifieke training voor het begrijpen, beheren, ontwikkelen, implementeren en commercialiseren van interactieve sociale media op internet. [+]

Overzicht

De internetrevolutie heeft een sociaal interactieve omgeving gecreëerd die nieuwe zakelijke kansen voor ondernemingen creëert. Veel internationale software-ontwikkeling bedrijven zoals IBM, HP, Microsoft, Google en SAS hebben hun eigen sociale computer / media ontwikkelingsteams. Andere IT-bedrijven, zoals Apple, Oracle, Cisco en Nokia bezitten producten met sociale computerfuncties. Evenzo maken veel nationale en internationale bedrijven met succes aanzienlijke winst via sociale netwerksites zoals Facebook, LinkedIn, Yahoo, Twitter, Google, Myspace, Amazon, Sina Weibo, TaoBao, RenRen en QQ.

Het MSc Social Computing-programma beantwoordt de marktvraag door u training te bieden voor het begrijpen, beheren, ontwikkelen, implementeren en commercialiseren van interactieve sociale media op internet. Het zal je traint voor geavanceerde technische of leidinggevende rollen in nieuwe interdisciplinaire gebied van sociale informatica en internet computing.... [-]


Msc stedenbouw

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 30 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

De Master of Science in Urban Design leidt je over de vormgeving van de stedelijke gebieden in de dynamische Chinese context en wordt gegeven over de afdelingen Architectuur, Stedenbouw en Design. [+]

Overzicht

De MSc Urban Design programma stelt u in staat om deel te nemen in de complexe problematiek van de stedelijke ruimte productie in de dynamische Chinese context. Zij acht het samenspel tussen ruimtelijk ontwerp en de sociale, economische, ecologische en politieke kwesties duidelijk in een reeks van stedelijke omgevingen. Het wordt onderwezen over de afdelingen Architectuur en Stedenbouw en Design om ervoor te zorgen dat u een interdisciplinair perspectief op de ontwikkeling van de stedelijke vorm te ontvangen.

Het programma is niet beperkt tot die met architectuur of stedenbouw achtergronden, eerder is relevant voor alle vindt het begrijpen van de aard en de productie van ruimten. Personeelsonderwijs over het programma biedt gevarieerde perspectieven, zowel op het gebied van disciplinaire benaderingen als van ruimtelijk inzicht.... [-]


Msc toegepaste informatica

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

De MSc Toegepaste Informatica zullen de studenten voor geavanceerde technische of leidinggevende functies op te leiden bij het berekenen van gebieden zoals Finance Informatica, Information Systems, en telecommunicatie. [+]

Overzicht

Computersystemen invloed op elk onderdeel van ons dagelijks leven en worden gebruikt in alle denkbare type organisatie. Deze systemen zijn zeer interdisciplinair met historische wortels in de wiskunde, natuurkunde en elektronica.

De MSc Toegepaste Informatica programma zal je traint voor geavanceerde technische of leidinggevende functies in de informatica gebieden zoals financiën informatica, informatiesystemen of telecommunicatie.

Afgestudeerden van dit programma, zoals met alle XJTLU masters graden, verdien een universiteit van Liverpool graad die door het Chinese ministerie van Onderwijs wordt erkend.

Kennis en vaardigheden

Het bestuderen van het MSc Applied Informatics-programma zal je voorzien van:... [-]


Master

Master of Architectural Design

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 China Suzhou

[+]

Het benadrukken en het aangaan met de Chinese context en de lokale gebouwde omgeving, is het programma gericht op de hoogste internationale normen en trekt zowel binnenlandse als internationale studenten en academisch personeel.

Ontwerpstudio's zijn de kern van het programma, gevormd rond het lopende onderzoek van de afdeling en de specifieke behoeften van het beroep in China en over de hele wereld.

Computerondersteund architectonisch ontwerp.

... [-]

MDES industrieel ontwerp

Campus Voltijd Deeltijd 18 - 30 maanden September 2018 China Suzhou +1 more

De MDES in Industrial Design is voor afgestudeerden of professionals met design of technische achtergronden, die willen verbreden en verdiepen hun ontwerp en ontwerpend onderzoek denken. [+]

Overzicht

De groei in China zal consumptie-, productie en culturele toe-eigening in eigen land en in de wereld opnieuw te definiëren voor de komende generaties. Als China gevestigde bedrijven verschuiven naar een ontworpen-in-China strategie en internationale bedrijven op zoek te ontwerpen voor de Chinese markt, zal carrièremogelijkheden voor afgestudeerden van dit programma talrijk zijn.

De MDES Industrial Design programma is voor afgestudeerden of professionals met design of technische achtergronden, die willen verbreden en verdiepen hun ontwerp en ontwerpend onderzoek denken. U krijgt een waardering voor het ontwikkelen en in praktijk brengt cross-culturele benaderingen van design en productontwikkeling, service en de ontwikkeling van systemen. Opties zijn beschikbaar voor part-time studie voor werkende professionals.... [-]


MREs computer science

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

De MREs (Master of Research) in Computer Science programma is ontworpen om inzicht in het onderzoeksproces studenten en hun vermogen om onderzoek te ontwikkelen. [+]

Overzicht

De MREs Computer Science programma is ontworpen om uw begrip van het onderzoeksproces te ontwikkelen. Het is voor afgestudeerden van een computer-gerelateerde discipline die wensen om onderzoek te onderzoeken als een mogelijke carrière, of die hun kennis van een bepaald facet van de computer uit te breiden. Dit programma biedt u een MREs die u toelaat om zich te concentreren op uw gewenste specialisme, terwijl onze internationale medewerkers bieden alle nodige steun.

Afgestudeerden van dit programma, zoals met alle XJTLU masters graden, verdien een universiteit van Liverpool graad die door het Chinese ministerie van Onderwijs wordt erkend.

Kennis en vaardigheden... [-]


Mres geavanceerde chemische wetenschappen

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

De MREs Geavanceerde Chemische Wetenschappen programma biedt gedegen opleiding en training om de verschillende aspecten van het huidige materiaal chemie begrijpen. Het programma wordt uitgelijnd met gelijkaardige MSc programma's aan de Universiteit van Liverpool en is volledig in het Engels geleverd. [+]

Overzicht

[-]

MRes Management

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

[+]

Modules

MRes Management studenten zijn verplicht om de volgende kernmodules te volgen, gevolgd door een onderzoeksproject (proefschrift):

Kwantitatieve methoden

[-]

MREs moleculaire bioscience

Campus Voltijd 18 maanden September 2018 China Suzhou

Dit programma biedt een grondige kennis van de belangrijkste methoden voor het bestuderen van biologische processen op moleculair niveau. Het maakt gebruik van Xi'an Jiaotong-Liverpool University's geavanceerde Engels-talige mogelijkheden, onderscheidende internationale functies, en state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten. [+]

Andere passende academische activiteiten, zoals deelname aan het niveau drie undergraduate modules en onderzoek seminar series

Carrière

Vergoedingen

RMB 90.000 voor het volledige 18-maands full-time programma.

University collegegeld dekking van de kosten van je studie bij ons.

Toelatingseisen:

academische achtergrond

Een undergraduate-diploma (UK 2: 1 of equivalent) in een discipline op het gebied van life science. Engelse taalvereisten

IELTS: 6,0 (minimaal 5,0 in alle secties) TOEFL iBT: 80 [-]

Contact

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Adres Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Higher Education Town, Suzhou Industrial Park
215123 Suzhou, Jiangsu, China
Website http://www.xjtlu.edu.cn/en/
Telefoon +86 512 8816 1000