Southwestern University of Finance and Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1925, gevestigd in Chengdu
De enige bedrijfsgerichte universiteit in West-China staat in zowel " Project 211"

Accreditatie of erkenning door nationale of internationale agentschappen

- Lid van de Europese stichting voor managementontwikkeling (2010) - Ministerie van Onderwijs (MOE) 'Nationaal uitstekend onderwijsteam voor bedrijfskunde' (2010) - Staat op nummer 7 in de toegepaste economische wetenschappen in de nationale ranglijst van de MOE en nummer 1 in westelijk China (2009) - Geclassificeerd als nr. 7 in boekhouding in de nationale ranglijst van de MOE en nummer 1 in West-China (2010) - staat op nummer 1 in financiën in de nationale ranglijst van MOE (2003) - wordt erkend als een van de top tien van China's meest Competitive Business Schools for MBA Programs "door China's MBA Association (2010)

- Bekroond met "20 jaar MBA-opleiding - de beste business school" door China's MBA Association (2011)

Over Chengdu

Een van de belangrijkste economische, transport- en communicatiecentra in West-China. In 2006 werd het door China Daily uitgeroepen tot de op vier na meest leefbare stad van China.

Een internationale metropool die hoog staat bekend om zijn welvarende bedrijf, zijn culturele / historische essentie, prachtige schilderachtige plekjes en een gunstige leefomgeving.

Chengdu positioneert zichzelf als een financieel centrum voor West-China en heeft met succes grote internationale financiële instellingen aangetrokken
dwz Citigroup, HSBC, Standard Chartered Bank, ABN AMRO, BNP Paribas, JPMorgan Chase en The Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, ANZ Bank etc.

Meer dan 250 Fortune 500-bedrijven hadden vestigingen in Chengdu, die het eerst rangschikten op het aantal Fortune 500-bedrijven in Centraal- en West-China:
dat wil zeggen, JP Morgan Chase, Henkel, en GE, Intel, Cisco, Sony, Toyota, Motorola, Ericsson en Microsoft enz.

Woonplaats van Panda: een broed- en onderzoekscentrum voor reuzenpanda's werd gesticht in de noordelijke voorsteden van Chengdu. Het is het enige in zijn soort in de wereld dat zich in een grootstedelijk gebied bevindt, dat jaarlijks bijna 100.000 bezoekers trekt.

Chengdu Airport ligt 20 km buiten Chengdu centrum en is een van de belangrijkste luchtknooppunten in China, onlangs gerangschikt als 4e in passagiersvolume. Het biedt vluchten van en naar de meeste grote steden in China en enkele internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam, Bangkok, Hong Kong, Kathmandu, Osaka, Phnom Penh, Kuala Lumpur, Seoul, Abu Dhabi, Melbourne, Frankfurt, Londen, San Francisco en Singapore, etc.

Locaties

Chengdu

Address
Guanghua Campus
Chengdu, Sichuan, China

Chengdu

Address
Liulin Campus
Chengdu, Sichuan, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden