Southwestern University of Finance and Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1925, Gevestigd in Chengdu

De enige business-georiënteerde universiteit in het westen van China in zowel beursgenoteerde "Project 211"&"Featured Project 985".

De enige universiteit die eerder door de toegediende People's Bank of China

Toonaangevend merk voor Business Education in West-China

Over 24.000 studenten

Bevat 2 campussen met een totale oppervlakte van ongeveer 380 hectare, 27 afdelingen en scholen

Aanbiedingen 56 Doctorale opleidingen, 79 Masteropleidingen, 32 bacheloropleidingen en Chinese taal trainingsprogramma

Ook biedt 6 bacheloropleidingen, opleidingen 5 Master's en 4 PHD programma volledig in het Engels geleverd

Vier belangrijke nationale disciplines:

  • Theoretische Economie - Toegepaste Economische Wetenschappen - Statistieken - Boekhouding

Accreditatie of erkenning door de nationale of internationale agentschappen

  • Lid van de European Foundation for Management Development (2010) - Ministerie van Onderwijs (MOE) 's "National Outstanding Teaching Team op Business Administration" (2010) - als No 7 in de Toegepaste Economische Wetenschappen in MOE's nationale ranking en nummer 1 in het westen van China (2009) - als No 7 in Accounting in MOE's nationale ranking en No.1 in West China (2010) - als No 1 in Finance in de nationale ranking MOE's (2003) - Erkend als een van de "China's top tien van meest concurrerende business schools voor MBA-programma's" door de Chinese MBA Association (2010)

  • Toegekend "20 Years 'MBA Onderwijs-de Best Business School"door China's MBA Association (2011)

Over Chengdu

Een van de belangrijkste economische, transport en communicatie centra in West China. In 2006, werd het genoemd China's 4-meest leefbare stad door China Daily.

Een internationale metropool zeer bekend voor zijn bloeiend bedrijf, culturele / historische essentie, prachtige schilderachtige plekjes en gunstige leefomgeving.

Chengdu positioneert zich op een te zijn financieel centrum voor West-China en heeft met succes trok grote internationale financiële instellingen

dat wil zeggen, Citigroup, HSBC, Standard Chartered Bank, ABN AMRO, BNP Paribas, JPMorgan Chase en The Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, ANZ Bank etc.

Over 250 Fortune 500-bedrijven had opgericht vestigingen in Chengdu, ranking eerste in termen van het aantal Fortune 500 bedrijven in Midden-en West-China:

dat wil zeggen, JP Morgan Chase, Henkel, en GE, Intel, Cisco, Sony, Toyota, Motorola, Ericsson en Microsoft etc.

Woonplaats van Panda: Een fok-en onderzoekscentrum voor reuzenpanda's werd opgericht in het noorden buitenwijken van Chengdu. Het is de enige in zijn soort in de wereld, dat is gelegen in een grootstedelijk gebied, dat bijna 100.000 bezoekers per jaar trekt.

Chengdu Airport ligt 20 km buiten Chengdu centrum en is een van de belangrijkste lucht-hubs in China, onlangs gerangschikt 4 in aantal passagiers. Het dient vluchten van / naar de meeste grote steden in China en een aantal internationale bestemmingen, waaronder Amsterdam, Bangkok, Hong Kong, Kathmandu, Osaka, Phnom Penh, Kuala Lumpur, Seoul, Abu Dhabi, Melbourne, Frankfurt, Londen, San Francisco en Singapore enz.

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In Finance

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 China Chengdu, Sichuan Duitsland Berlin +2 more

Tijdens het hele programma, moet de student 7 verplicht te nemen en ten minste 4 selectieve cursussen. In het laatste semester, moeten de studenten een stage doen en eindigen hun proefschrift af te studeren. [+]

Duur van het programma: 2 jaar. Tijdens het hele programma, moet de student 7 verplicht te nemen en ten minste 4 selectieve cursussen. In het laatste semester, moeten de studenten een stage doen en eindigen hun proefschrift af te studeren.

De aanvragers moeten hebben opgedaan de bacheloropleiding of zal de bachelor behalen door juli. Toepassing kosten: RMB 400. Aanvraagprocedure en documenten die nodig zijn: - Het indienen van online applicatie.

Certificaat van bachelor (kopie) - Official universiteit transcript - Twee aanbevelingsbrieven van hoogleraren of UHD - Kopie van pasfoto pagina - Studieplan in China - Kopie van bewijs van Engels taalvaardigheid: IELTS 6 of TOEFL79 of andere gelijkwaardige certificaten (niet -Engels native speakers only) [-]

Master Of International Business

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 China Chengdu, Sichuan Duitsland Berlin +2 more

Het doel van deze masteropleiding is om afgestudeerden te voorzien van een uitgebreide en kritische begrip van de belangrijkste vraagstukken in de internationale zakelijke en economische ontwikkeling, evenals waardevolle perspectieven op de Chinese economie en de multinationals. [+]

Programma Achtergrond & Doelen

- Het doel van deze masteropleiding is om afgestudeerden met een uitgebreid en kritisch begrip van de belangrijkste onderwerpen in het internationale bedrijfsleven en de economische ontwikkeling, evenals waardevolle perspectieven op de Chinese economie en de multinationals bieden. - Het programma is ontworpen om afgestudeerden te rusten met een mix van analytische en probleemoplossende zakelijke vaardigheden met een zeer sterke nadruk op relevante internationale uitdagingen en nieuwe problemen in het internationale bedrijfsleven. - Het biedt ook een basis voor diegenen die doctoraal onderzoek te doen in het internationale bedrijfsleven en ontwikkeling.

Programma Beschrijving ... [-]

Master Of Laws In Chinese Bedrijf

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 China Chengdu, Sichuan Duitsland Berlin +2 more

3 jaar postdoctorale opleiding, die elke eind februari of begin september begint. [+]

Duur van het programma: 3 jaar postdoctorale opleiding, die elke eind februari of begin september begint. Eerste jaar, de Chinese taalstudie; Tweede jaar, de Chinese zakelijke wetten studie; Derde jaar: Praktijk en scriptie.

Voertaal: Engels

KOSTEN Collegegeld: Om deze nieuwe internationale programma, met de voorwaarde van toepassing zijn voor het jaar 2015 te bevorderen, is het collegegeld voor de Master in het Chinese Business programma opgeheven door de SWUFE.

Living Kosten: Algemene persoonlijke kosten van levensonderhoud afhankelijk van persoonlijke keuzes. Een schatting van 1200 RMB per maand voor de algemene kosten van levensonderhoud is een realistische berekening voor de stad Chengdu. ... [-]


Meester In Economie

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 China Chengdu, Sichuan Duitsland Berlin +2 more

Tijdens het hele programma, moet de student 7 verplicht te nemen en ten minste 4 selectieve cursussen. In het laatste semester, moeten de studenten een stage doen en eindigen hun proefschrift af te studeren. [+]

Duur van het programma: 2 jaar. Tijdens het hele programma, moet de student 7 verplicht te nemen en ten minste 4 selectieve cursussen. In het laatste semester, moeten de studenten een stage doen en eindigen hun proefschrift af te studeren.

De aanvragers moeten hebben opgedaan de bachelordiploma of zal de bachelor behalen door juli.

Toepassing kosten: RMB 400. Aanvraagprocedure en documenten die nodig zijn: - Het indienen van online applicatie bij http://admission.swufe.edu.cn - Certificaat van bachelor (kopie) - Official universiteit transcript - Twee aanbevelingsbrieven van hoogleraren of UHD - Kopie van pasfoto pagina - Studie plannen in China - Kopie van bewijs van Engels taalvaardigheid: IELTS 6 of TOEFL79 of andere gelijkwaardige certificaten (alleen niet-Engels als moedertaal)... [-]


Meester Van Chinese-europese Economie En Bedrijfskunde

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 China Chengdu, Sichuan Duitsland Berlin +2 more

Dual Diploma's: Duits Master of Arts (MA CEEBS) plus Chinese Master of Management, Major in International Business
[+]

Dual Diploma's: Duitse Master of Arts (MA CEEBS) plus Chinese Master of Management, Major in International Business Plaatsen van de studie: Berlijn, Duitsland (1e, 2e termijn), Chengdu, China (3e termijn); de 4e termijn kan ofwel worden besteed in Berlijn of Chengdu (afhankelijk van de locatie en persoon voor de masterscriptie toezicht) Voertaal: Engels

Cursussen structuur:

- Global Governance (1e termijn) - Financiƫle Analyse en Corporate Finance (1e termijn) - Strategisch Management in China en Europa (2e termijn) - Human Resource Management in China en Europa (2e termijn) - Marketing in China en Europa (3e termijn) - Capital Markets in China en Europa (3e periode) - Economie in China en Europa (3e termijn) - Culturele en Politieke Geschiedenis van China en Europa (alle termen) - Chinees / Duits leren van talen (alle termen) - Keuzemogelijkheid (alle termen ) - Final Examination: Master Thesis (4de termijn) + Oral Assessment (4de termijn) ... [-]