Peking University HSBC Business School (PHBS)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 100 jaar is Peking University een elite-onderwijsinstelling, internationaal erkend als een van China's belangrijkste centra voor academische excellentie. Opgericht in 2004, als Peking University Shenzhen Graduate School of Business, werd de school in augustus 2008 omgedoopt tot Peking University HSBC Business School (PHBS) .

PHBS wil niet alleen voortbouwen op de inspirerende tradities van Peking University en zijn historische aanwezigheid naar het zuiden en het buitenland van het land brengen, maar ook zijn eigen reputatie als internationale leider in bedrijfseducatie ontwikkelen.

PHBS-20190918-25" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135857_SEEN-PHBS-20190918-25.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-25" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

campussen

Met zijn hoofdcampus in de bloeiende ondernemersstad Shenzhen, China , en direct grenzend aan het financiële centrum van Hong Kong, ligt de business school in het hart van een van 's werelds meest veelbelovende grootstedelijke gebieden. Weinig andere regio's in China bieden een geschiktere setting voor een instelling die voorbestemd is om de belangrijkste graduate business school van dit land te worden. Bovendien, met internationalisering als doel, heeft PHBS een moedige stap gezet door een nieuwe campus te openen in Boar's Hill, Engeland , drie mijl ten zuiden van Oxford City.

programma's

Momenteel biedt PHBS 3 MA-programma's (Management, Finance and Economics) op de campus van Shenzhen en 2 MA UK-China-programma's (Finance and Management), waarin studenten het eerste jaar van hun master op de UK Campus doorbrengen, en hun tweede jaar op de Shenzhen Campus in China, naast Chinese collega's en in een omgeving van interculturele dialoog.

PHBS-20190918-30" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135858_SEEN-PHBS-20190918-30.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-30" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Leerplannen

Programma-curricula worden allemaal in het Engels gegeven en richten zich op een diepgaande leerervaring, met cursussen die zowel een wereldwijde focus als een Chinees perspectief bevatten. Studenten krijgen niet alleen een diepe waardering voor de Chinese cultuur, maar ze hebben ook een dieper begrip van zaken doen in China, waardoor ze competitiever worden op de arbeidsmarkt en kansen vinden om een bedrijf te openen in dit dynamische land. Trouwens, PHBS UK-China grensoverschrijdende programma's zijn een geweldige kans voor studenten om niet alleen een specialistische opleiding en interdisciplinaire cursussen te volgen, maar ook een ervaring in meerdere landen en diepgaande interculturele blootstelling.

Faculteit en onderzoekscentra

Met meer dan 80 internationale docenten met PhD-graden van topuniversiteiten over de hele wereld en allemaal toegewijd om PHBS studenten op te leiden tot leiders in hun vakgebied, blijft PHBS zijn reputatie als een instelling van academische excellentie en vrijheid verdienen. Daarnaast heeft PHBS momenteel de opdracht met 10 onderzoekscentra , zoals marketingtheorie, leiderschap, ondernemerschap, bedrijfsmodellen, risicobeheer en financieel onderzoek. Bovendien is de Nobelprijs voor economie, professor Thomas Sargent, toegetreden tot PHBS om onderzoek te doen als hoofd van het "Sargent Institute of Quantitative Economics and Finance". Ook de beroemde Chinese econoom Professor Fan He trad PHBS tot PHBS als hoofd van het "Research Institute of Marine Silk Road", met onderzoek gericht op het nieuwste initiatief van China, "One Belt One Road".

Geleid door zijn niet-aflatende inzet voor excellentie, is PKU HSBC Business School uniek onder zijn collega's in zijn inzet voor het ontwikkelen van afgestudeerden die uitstekend zijn opgeleid, tweetalig en cultureel bewust zijn. Kortom, onze missie is om onze afgestudeerden het soort onderwijs te bieden, dat hen zal voorbereiden om hun plaats in te nemen als leiders in hun vakgebied in China en over de hele wereld.

Voor meer informatie, bezoek onze website hier

PHBS-20190918-26" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135856_SEEN-PHBS-20190918-26.jpg" alt="SEEN-PHBS-20190918-26" data-json="{"author":"©Peking University HSBC Business School","author_url":"","source":""}" />

Locaties

Shenzhen

Peking University HSBC Business School

Address
Peking University HSBC Business School
Nanshan Qu, Shenzhen Shi, Guangdong Sheng
China

518055 Shenzhen, Guangdong, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited