Nankai University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Nankai is een belangrijke multidisciplinaire universiteit met een volledige curriculum dat de geesteswetenschappen, natuurwetenschappen, technologie, life sciences, medische wetenschappen en de kunsten omvat. Opgericht in 1919, Nankai University is een van China's meest prestigieuze en is lid van de 985 en 211 groepen van de universiteiten. Nankai heeft samenwerkingsrelaties met 300 hogescholen en onderzoeksinstituten ontwikkeld in meer dan 40 landen. Met ongeveer 24.000 studenten (en bijna 3000 internationale studenten) krijgt u de gelegenheid om te leven en te leren op de campus van de universiteit, waar u profiteren van een scala aan culturele en sociale activiteiten georganiseerd door onze diensten voor studenten team.

Internationaal erkende

Studie aan een universiteit inzet voor internationalisering. Met meer dan 10.000 buitenlandse afgestudeerden-to-date, Nankai biedt een moderne en comfortabele omgeving waarin studie naar Medicine of postdoctorale studie uit te voeren op een masteropleiding, in het Engels gedoceerd.

Waarom studeren aan de Nankai

Een lid van de prestigieuze 211 en 985 groepen. Gerangschikt 10e overall in China (QS Rankings 2015/2016). Gerangschikt 277 in de wereld (QS Rankings 2015/2016). Alumni omvat Zhou Enlai, de eerste Chinese premier, twee Nobelprijswinnaars en vele beroemde Chinese toneelschrijvers, schrijvers en historici. Gegeven door vooraanstaande wetenschappers en ervaren taaldocenten Multi-nationale klassen verbeteren van uw studie-ervaring Opleidingen in het Engels gegeven, met de mogelijkheid om Chinese taal vaardigheden te ontwikkelen als onderdeel van de cursus. Nankai Business School is gerangschikt 10 in China (Forbes 2010) China's leidende International Relations School

ENGELS MEDIUM POSTUNIVERSITAIR STUDIE

Studenten krijgen collegegeld van academici aan de cutting-edge van hun vakgebied, van wie velen zijn onderzoek actief. Ons onderzoek voedt direct in ons onderwijs, wat betekent dat de studenten leren van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied van de voortdurend stimuleren, uitdaging en ondersteuning. De universiteit biedt volledig gekwalificeerde en ervaren docenten die graden leren volledig in het Engels. Al het cursuswerk materiaal wordt geleverd in het Engels, evenals de opdrachten en examens. Modules in de Chinese taal is een verplicht onderdeel van je opleiding en bieden u een unieke kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Je hoeft niet vooraf Chinese talenkennis nodig als je kunt studeren van beginnersniveau Chinees.

TIANJIN

Nankai University is gevestigd in Tianjin die slechts 30 minuten met de hogesnelheidstrein vanuit Beijing en China is de op vijf na grootste stad. Jaarlijkse economische groei van Tianjin bedraagt ​​16% waardoor het de snelst groeiende economische regio van heel China. Thuisbasis van meer buitenlandse bedrijven dan Shanghai en Beijing, 285 van de Fortune 500 hebben een aanwezigheid hier waaronder LG, Samsung, Toyota en Coca-Cola.

Tianjin heeft een hoger BBP per hoofd van de bevolking dan zowel Beijing en Shanghai en vijf-sterren hotels openen op een maandelijkse basis. Rijk in de Chinese kunst en cultuur, de stad heeft ook een aantal internationale festivals, waaronder de jaarlijkse drakenboot festival en de internationale bierfestival. Tianjin is gemakkelijk om rond te reizen met de taxi, bus of metro en als een internationale student is er genoeg te zien en te doen in deze dynamische en bruisende stad.

De internationale luchthaven heeft vluchten naar Hong Kong, Kuala Lumpur, Seoul, Bangkok en andere grote Chinese steden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master In De Internationale Economie En Bedrijfskunde

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 China Tianjin

IEB focus ligt op het begrijpen van de geglobaliseerde wereldeconomie en de toenemende rol van China als een van de dominante beïnvloeders. [+]

De globalisering van de wereldeconomie en de toename van de concurrentie tussen bedrijven is een behoefte aan hoogopgeleide economen in staat om te werken in complexe zakelijke omgevingen. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar medewerkers om ervaring van China hebben, of het nu door middel van de werkgelegenheid, de ontwikkeling van de talenkennis of academische studies.

De programma's zijn ontworpen en geleverd door top-class professoren met internationale werk en studie-ervaring en op te nemen internationale zakelijke perspectieven - terwijl het brengen van bepaalde specifieke focus op de groeiende Chinese economie.

Het programma van dit innovatieve masteropleiding is ontworpen om u te voorzien van een algemene opleiding in de economie, terwijl waardoor specialisatie op het gebied van het internationale bedrijfsleven in relatie tot de Chinese economie.... [-]


Meester In Internationale Aangelegenheden En De Openbare Orde

Campus Voltijd 2 jaar September 2018 China Tianjin

IAPP is een internationale betrekkingen programma met een focus op het begrijpen van China's buitenlandse politiek en strategisch denken. [+]

International Policy Affairs en Public is de studie van hoe landen vormen relaties met en met elkaar omgaan. China's buitenlandse politiek en strategisch denken is zeer invloedrijk, dus bestuderen van dit onderwerp in China zelf zal een aantal fascinerende inzichten.

Dit programma is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een breed scala van loopbanen op het gebied van internationale betrekkingen.

Het zal u voorzien van de academische en analytische vaardigheden die nodig zijn om de hedendaagse wereld te begrijpen en de snel veranderende context waarin de internationale betrekkingen en buitenlandse diplomatie worden uitgevoerd. Dit programma zal u ook voorzien van de mogelijkheid om strategische vooruitziende blik te zetten en je aan te moedigen om deel te nemen in de geest van een constructieve dialoog en wederzijds begrip.... [-]


Videos

Studying at Nankai University

Nankai University

Tianjin