Lees de Officiële Beschrijving

Pedagogiek

Lanzhou University is een van de beste universiteiten in China met een geschiedenis van meer dan honderd jaar.

De universiteit is gevestigd in Lanzhou, de grafische centrale van China, een glorieuze stad in “One Belt One Road”.

Introductie

  • Stad Lanzhou
  • Tijde van de oprichting 1909
  • School School of International Cultural Exchange, Lanzhou University
  • Studenten nummer 449 momenteel
  • Beurs Chinese regering Scholarship Confucius Institute Scholarship President Scholarship (wachten op officieel antwoord van de universiteit)
  • Vervoer Vanaf het station: neem bus No.1 / No.110 / 3No.131 van het station naar de Lanzhou University stop, dan lopen terug (zuid) ongeveer 50 meter. Vanaf het vliegveld: neem de airport shuttle bus naar de terminal station en de universiteit gate is recht tegenover de terminal
  • Adres No.222 South Tianshui Road

Hoe toe te passen

  • gastpartij Dienst Studentenzaken van de School of International Cultural Exchange
  • Deadline voor aanmelding Spring Semester: November ~ januari van elk jaar (niet toegeven degree studenten); Fall semester: May ~ juli van elk jaar (self-support) / Januari ~ maart van elk jaar (bursalen)
  • Zie programma-informatie

over SICE

De School of International Cultural Exchange werd opgericht in 2002, in eerste instantie deelden dezelfde kantoor met minister van Buitenlandse Zaken van Lanzhou University, dan nadat het de onafhankelijke toelating kwalificatie voor internationale studenten verworven hebben in 2008, begonnen met het opzetten van eigen kantoren.

In 2009 werd International Students Affairs Office opgericht om het onderwijs en het beheer zaken van buitenlandse studenten in Lanzhou University beheren; in 2012, werd Confucius Institute Office opgericht om te beheren en te coördineren aanverwante zaken van 3 Confucius Instituten in het buitenland; in 2014, werd The Silk Road Economic Belt Research Center opgericht om de uitwisseling en samenwerking met universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen langs de Zijderoute Economische Belt vergemakkelijken, en zich inzetten voor de bouw van nieuwe gespecialiseerde "denktank" van ons land die nodig is om het bevorderen van de ontwikkeling van de zijderoute economische riem.

International Students Affairs Office, Confucius Instituut Office en Silk Road Economische Belt Research Center zijn allemaal aangesloten bij School of International Cultural Exchange.

In 2015 Lanzhou University begiftigd onze school met nieuwe functionele doel --- om coöperatieve onderwijs met buitenlandse universiteiten te ontwikkelen. Op dit moment heeft onze school werd een functionele afdeling die verantwoordelijk is voor internationale studenten onderwijs, co-constructie van Confucius Instituten, de ontwikkeling van nieuwe "denktank" voor One Belt en één weg en de bevordering van de samenwerking met het buitenland neemt.

Onderwijs van de buitenlandse studenten in Lanzhou University begon in 1983, en de zelfdragende programma begonnen om buitenlandse studenten zich inschrijven in 1989. In overeenstemming met het onderwijs geschiedenis van Lanzhou University meer dan 100 jaar en op basis van haar diepgaande scholing vermogen, onze school ernstig uitvoering gegeven aan de nationale richtlijn voor internationale studenten onderwijs en droeg de ontwikkeling van innovatieve, nu hebben we grote vooruitgang geboekt in de uitbreiding van de schaal, het optimaliseren van de structuur, het garanderen van de kwaliteit en verbetering van het management. In de afgelopen 30 jaar heeft onze universiteit aangeworven meer dan 4000 internationale studenten, op dit moment; Er zijn ongeveer 500 geregistreerde internationale studenten op de campus uit 64 landen en regio's over 5 continenten.

In het licht van de nationale richtlijn "uitbreiding van de omvang, het optimaliseren van de structuur, het waarborgen van de kwaliteit en verbetering van het management" op het gebied van internationale studenten onderwijs, is het aantal internationale studenten en nationaliteiten steeg van jaar tot jaar, student onderwerp is verschoven van Chinese taalleerders aan studenten, promovendi van de master's degree en doctoraat.

Nu hebben we een vermogen van 28 leraren, waaronder het aantal Chinese taaldocenten is 17 en leidinggevend personeel is 11. We hebben een mechanisme van internationale studenten onderwijs die vergelijkbaar zijn nadruk op onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en management heeft gevormd, en vormde een gunstig klimaat waar we dezelfde ambitie delen en onze eigen bijdrage aan onze school, op deze manier hebben we ook een platform voor uitwisseling en samenwerking voor Lanzhou University met de buitenwereld.

Onze school benadrukt altijd op de culturele teelt van internationale studenten en de introductie en verspreiding van de Chinese cultuur. In aanvulling op de verschillende niveaus van de Chinese taalonderwijs, openden we ook diverse cursussen, variërend van de Chinese cultuur, vechtsporten, kalligrafie en schilderen, Chinese klassieke gedichten waardering, keramische ervaring, Peking opera introductie en papier-cut kunst, in de tussentijd, we hebben georganiseerd en gelanceerd verschillende activiteiten voor internationale studenten, bijvoorbeeld Chinese Brug Contest, Verblijf in China, ervaring China, culturele festivals van internationale studenten en ga zo maar door. Op dit moment hebben we veel uitstekende internationale studenten geteeld.

Tegen de nieuwe tijd tij, met de strategische opvatting van One Belt en One Road, zal onze school blijven uitoefenen onder de verantwoordelijkheid van het bevorderen van de educatieve openstelling in gehoorzaamheid aan onze school motto "Absorbing and Diversity, Exchange en Integratie" in orde de karakteristieke Confucius Instituut voor Bouw en educatieve samenwerking met het buitenland te bevorderen en een platform voor de Confucius instituut ontwikkeling en internationale studenten onderwijs te vormen. We zullen doorgaan met grotere bijdrage leveren aan de internationalisering niveau van onze universiteit en buitenlandse communicatie en samenwerking tussen de West-China te versterken. (Let op: Alle gegevens die door juli 2016)

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Lanzhou University

Lanzhou University is gerangschikt onder China's toonaangevende universiteiten ten behoeve van zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de opleidingen van zijn meester. M ... [+]

Master's Degree Programs Lanzhou University is gerangschikt onder China's toonaangevende universiteiten ten behoeve van zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de opleidingen van zijn meester. Morethan tweehonderd academische majors zijn gevestigd in 28 hogescholen. Met programma lengte van 2-3 academiejaren, master's degree programma's zijn offeredin Chinese algemeen, terwijl sommige Engels-taught programma's zijn ook available.Graduates aan alle diploma-eisen het zal worden bekroond met de master's degree.

Klik hier de Master's Degree Programs List 2017 te vinden. Aanvragers worden aangemoedigd om hun toekomstige begeleiders contact voorafgaand aan de applicatie. (Klik hier om websites van hogescholen / afdelingen vinden) en zullen naar verwachting in te sluiten in hun aanvraag pakket met de Formulier voor voorlopige oplevering van International Student door LZU Professor (klik hier om de website). ... [-]

China Lanzhou
September 2019
Voltijd
2 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands