Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Uniek wereldwijd, uniek Les Roches.

ONZE ACHTERGROND Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College ( LRJJ ) is een privéschool in Shanghai (China) en een filiaalcampus van Les Roches International School of Hotel Management in Bluche, Zwitserland. Onze belangrijkste doelstelling is om studenten te trainen en op te leiden tot een all-round competentieniveau in de horeca. Afgestudeerden van onze hogeschool hebben competenties ontwikkeld in een breed scala aan technische, administratieve en sociale vaardigheden en laten zo een vaardigheden zien die op professioneel niveau zeer gevraagd zijn. LRJJ is een dynamisch samenwerkingsverband tussen twee leiders in hun vakgebied - Les Roches, een premium onderwijsaanbieder met een geschiedenis van uitmuntendheid en Jin Jiang International Hotels, 's werelds vijfde grootste hotelgroep die meer dan 6000 hotels bezit en exploiteert met meer dan 650.000 kamers in 60 landen. Naarmate kansen en de behoefte aan getalenteerde managers in Azië en de rest van de wereld blijven groeien, bevindt LRJJ zich in een unieke positie om toekomstige leiders voor te bereiden op hun loopbaan.

GLOBALE VOORUITZICHTEN Les Roches Jin Jiang maakt deel uit van een netwerk van vijf internationale Les Roches-campussen die Global Hospitality Education aanbieden op belangrijke internationale hubs voor hospitality-bedrijven. De kwaliteit van ons onderwijs en onze curricula zijn op alle campussen gestandaardiseerd, wat betekent dat onze studenten na hun studie in Shanghai kunnen overstappen naar onze zustercampussen tijdens hun studie of om hun BBA / MBA-studie af te ronden. Ons wereldwijde DNA wordt verder onderstreept door talloze stageplaatsen door onze internationale partners en door de campus-atmosfeer met 25 nationaliteiten.

INNOVATIEVE AANPAK Van de introductie van de nieuwste lesmethoden tot het ontwikkelen van nieuwe programma's, Les Roches streeft naar ondersteuning van innovatieve benaderingen op al haar campussen. Hier in Shanghai, gaan we met E-learning naar de volgende stap en voorzien we studenten van een speciaal ontwikkelde smartphone-app waarmee ze toegang hebben tot zelfstudies, video's en interactieve quizzen wanneer en wanneer ze maar willen. Dit m-learningplatform is gebaseerd op leren in de klas en helpt onze studenten informatie te verwerken via mobiele technologie. Ondertussen zorgt onze frequente samenwerking met de horecabranche ervoor dat Les Roches een voortrekkersrol speelt in opkomende trends. We zijn trots op nieuwe ideeën die pionieren en moedigen studenten aan hetzelfde te doen.

ONDERNEMERSMINDSET Wij geloven dat het studeren van gastvrijheid onze studenten in staat stelt om te slagen in een breed scala van industrieën. Daarom is een van de doelstellingen van ons college om de ondernemersgeest en pro-actieve houding van onze studenten te bevorderen. Deze aanpak wordt weerspiegeld door onze studenten die, of het nu door een familiehotel is of een eigen startende onderneming, ernaar streven om zelfstandige te worden. Studenten leren initiatief te nemen en leiders te worden, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Door uitstekende curricula en activiteiten op de campus richt Les Roches zich op het ontwikkelen van ondernemerstalent en het bieden van kansen voor studenten om hun concepten te realiseren. Deze mindset wordt weerspiegeld in onze alumni. Afgestudeerden van Les Roches gaan door met het lanceren van succesvolle bedrijven over de hele wereld - een selectie van die worden tentoongesteld op MadeInLesRoches.com117695_Lydia.jpg

Volledige naam: Lydia Astari

Nationaliteit: Indonesisch

Programma: Diploma in International Hotel Management

Talen: Indonesisch, Engels en Chinees

"Het studentenleven in LRJJ is uitstekend; mensen zijn zo vriendelijk en behulpzaam. De meeste studenten in LRJJ kennen elkaar; we zijn als een grote familie. "117696_Elena.jpg

Volledige naam: Elena Dmitrik

Nationaliteit: Russisch

Programma: Undergraduate Diploma in International Hotel Management

Talen: Russisch, Engels, Frans, Duits en Mandarijn

"Hoewel Les Roches Jin Jiang een hotelmanagementschool is, bereidt het algemene curriculum afgestudeerden voor op professioneel succes in veel verschillende gebieden van de horeca. Ik ben ervan overtuigd dat deze kennis mij een perfect platform zal bieden om mijn eigen zakelijke carrière te lanceren en mij zal helpen om mezelf te ontwikkelen en uit te drukken. "

Locaties

Sjanghai

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College

Address
Les Roches Jin Jiang
International Hotel Management College,
Shanghai Normal University
Feng Xian Campus,
100, Hai Si Road

201418 Sjanghai, Sjanghai, China
Telefoonnr.
+86 21 5712 3333

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden