Lees de Officiële Beschrijving

Uniek globaal, uniek Les Roches.

ONZE ACHTERGROND Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College (LRJJ) is een privé-universiteit in Shanghai (China) en een takkampus van Les Roches International School of Hotel Management, in Bluche, Zwitserland.

Onze hoofddoel is het trainen en opleiden van studenten naar een allround competentieniveau in de Hospitality Industry. Afgestudeerden van ons college hebben competenties ontwikkeld in een breed scala van technische, administratieve en sociale vaardigheden en tonen daarmee een vaardigheid die op professioneel niveau zeer geëist wordt.

LRJJ is een dynamisch samenwerkingsverband tussen twee leiders in hun vakgebied - Les Roches, een premieonderwijsaanbieder met een geschiedenis van uitmuntendheid, en Jin Jiang International Hotels, 's werelds vijfde grootste hotelgroep die meer dan 6000 hotels bezit en exploiteert met meer dan 650.000 gastenkamers in 60 landen.

Aangezien kansen en de noodzaak van getalenteerde managers blijven groeien in heel Azië en de wereld, is LRJJ uniek gepositioneerd om toekomstige leiders voor hun loopbaan te bereiden.

Globale vooruitzichten

Les Roches Jin Jiang maakt deel uit van een netwerk van vijf internationale Les Roches campussen die Global Hospitality Education in belangrijke internationale horeca-business hubs bieden.

De kwaliteit van ons onderwijs en curricula wordt gestandaardiseerd op alle campussen, wat betekent dat onze studenten tijdens hun studie kunnen overbrengen naar onze zustercampussen of hun BBA / MBA-graad afronden na hun studie in Shanghai.

Ons wereldwijde DNA wordt verder onderstreept door talloze stagemogelijkheden door onze internationale partners en door de campusatmosfeer met 25+ nationaliteiten.

INNOVATIEVE AANPAK Van de introductie van de laatste onderwijsmethoden om nieuwe programma's te ontwikkelen, is Les Roches toegewijd aan het ondersteunen van innovatieve benaderingen op alle campussen. Hier in Shanghai nemen we E-learning naar de volgende stap en bieden de studenten een aangepaste ontwikkelde smartphone-app waarmee ze toegang krijgen tot leerstudies, video's en interactieve quizzen wanneer ze willen en waar ze ook zijn. Dit m-learning platform bouwt op klaslokaal leren en helpt onze studenten om informatie via mobiele technologie te verwerken. Ondertussen zorgt onze frequente samenwerking met de horeca, dat Les Roches in de voorhoede staat van opkomende trends.

Wij zijn trots op nieuwe ideeën en stimuleren studenten hetzelfde te doen.

ENTREPRENEURIAL MINDSET Wij geloven dat het bestuderen van gastvrijheid onze studenten in staat stelt om te slagen in een brede waaier van industrieën. Daarom is één doel van ons college om de ondernemingszin en de pro-actieve houding van onze studenten te bevorderen. Deze aanpak wordt weerspiegeld door onze studenten die, hetzij via een familiebedrijf of hun eigen opstartbedrijf, zich richten op zelfstandigen.

Studenten leren initiatief nemen en leiders worden, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Door middel van uitmuntende leerplannen en campusactiviteiten is Les Roches toegewijd aan het ontwikkelen van ondernemend talent en het bieden van mogelijkheden voor studenten om hun concepten in realiteit te zetten.

Deze gedachte komt tot uiting in onze alumni. Afgestudeerden van Les Roches gaan succesvolle bedrijven wereldwijd lanceren - een selectie die op MadeInLesRoches.com wordt tentoongesteld.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Les Roches

Les Roches

Les Roches

Les Roches

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Address
Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College, Shanghai Normal University Feng Xian Campus, 100, Hai Si Road
201418 Shanghai, Shanghai, China
Telefoonnr.
+86 21 5712 3333