Liaoning Medical University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Liaoning Medical College of International Education is verantwoordelijk voor het werven en beheren onderwijsinstellingen van het onderwijs van buitenlandse studenten en vreemde talenonderwijs, in het kader van het Bureau van de Student Inschrijving Division, International Division, Management Division studenten, academische afdeling, student appartement afdeling, vreemde taal afdeling .

Sinds 1997 is begonnen met studenten te werven, werd opgericht in het begin van 2004 ICES 2007 officieel haar naam veranderd in International Cultural Exchange School of International Education, de oprichting van het International Institute of Education, onze school krijgen de leerlingen onderwijs krachtig symbool sprongen. Vandaag de dag is de school uitgegroeid tot een van het ministerie van Onderwijs om les te geven undergraduate klinische geneeskunde (in het Engels) om te studeren in China Top 50 Medical Colleges. In de afgelopen jaren, de omvang van de top academische student onderwijs in de provincie. International Institute of Education nu heeft zich ontwikkeld tot een internationale training basis om bachelor-, master- en andere niveaus van de leerlingen te accepteren, is het ontvangen van uit Zuid-Korea, Japan, Rusland, India, Nepal, Pakistan, België, Botswana, Tanzania, Afghanistan, Oeganda buitenlandse studenten Congo, Bangladesh, Kazachstan, Zambia, Myanmar, Mauritius, Nigeria, Ghana en andere landen van meer dan 1.000 mensen, studenten beslaan meer dan 40 landen op vijf continenten.

Scholen grijpen internationaal onderwijs kansen, en streven naar het niveau van samenwerking en internationale inhoud, om manieren en vormen van samenwerking te onderzoeken verbeteren, buitenlandse universiteiten en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen in de medische en de gezondheid van opleiding human resources, integratieve geneeskunde en onderwijs uit te breiden, en actief het bespreekt het werk van buitenlandse school voor verpleegkundigen, het bereiken van de internationale uitwisseling en samenwerking te versterken in kwaliteit. Op hetzelfde moment, onze school het stimuleren en ondersteunen het organiseren van internationale academische conferentie, part-time naar het buitenland uit te breiden, visiting professor nodigde het team om lezingen te geven, het gebruik van educatieve middelen van hoge kwaliteit en academische welvaart academische sfeer. Bovendien, actieve spelen brug en koppeling studeren en werken in het buitenland alumni, niveaus en uit te breiden uitwisseling en samenwerking in het internationale ruimtestation.

School en de Universiteit van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Rusland, Australië, Japan, Spanje en andere landen op lange termijn coöperatieve relatie. Samenwerking tussen professionele zorg, voeding en voedsel wetenschap, openbare nutsbedrijven het beheer en de klinische geneeskunde. Gebieden van samenwerking omvat de uitwisseling van studenten en academici uit om samen te werken aan het onderwijs en de uitwisseling van docenten, wetenschappelijk onderzoek, taalcursussen en andere aspecten.

Onze studenten kunnen gaan naar het buitenland te studeren door middel van internationale uitwisselingsprogramma's, werk. Op dit moment zijn meer dan studenten naar het Verenigd Koninkrijk, Australië leren, niet alleen de toegang tot een schat aan educatieve middelen, de toekomst van meer leren en werken om een ​​solide basis te leggen.

De school heeft drie aangesloten ziekenhuizen, 27 instituten en niet-onmiddellijke klinisch onderwijs basis. Terwijl het verstrekken van klinische geneeskunde (in het Engels), orale geneeskunde, verpleegkunde, farmacie, openbare nutsbedrijven management en andere professionele bachelor en master's degree in meerdere disciplines, op hetzelfde moment, bieden acupunctuur opleiding en ontwikkeling van de nationale cultuur en de traditionele geneeskunde.

Onze school is de eerste in West-Liaoning Chinese Proficiency Test (HSK) test om het netwerk, het opzetten van het testcentrum voor buitenlandse studenten in het westen van Liaoning's Jinzhou en de HSK is een handige. Internationale studenten op alle niveaus van onderzoek door het toptarief.

Liaoning Medical om culturele uitwisseling van studenten als een doorbraak uit te breiden, om de participatie en integratie van Chinese en buitenlandse studenten in alle aspecten van cultuur, kunst en sport te promoten. Internationale studenten actief deelnemen aan provincies, gemeenten en diverse activiteiten georganiseerd door de school, het Institute of International Education "light-up van uw jeugd" Gala, Chinese culturele concurrentie, de school "de jeugd vliegen, Liaoning Medical zingen" Choral Competition, Liaoning eerste Sports Festival en School of Medicine in 2013 Spring Festival Gala Jinzhou City en andere grootschalige voorstellingen hebben lof ontvangen. Verrijk de leerlingen na school cultuur, maar ook het niveau van diversificatie en internationalisering van de campus cultuur te verbeteren.

In de afgelopen jaren, de school ingehuurd buitenlandse experts uit de Verenigde Staten, Canada en andere landen 10; een aantal buitenlandse experts toegang tot buitenlandse experts en Liaoning Friendship Award eervolle vermelding. In 2012, buitenlandse experts hebben een rijke non-Ike Chris Li Xian won de eerste dame is mijn school won de "Liaoning Friendship Award" van de buitenlandse experts, heeft de buitenlandse experts het markeren van de schoolleiding nieuwe vooruitgang geboekt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Chinese

Bekijk Health BScs » Bekijk Health Bachelor »

Contact
Bezoekadres
Liaoning Medical University
NO.40,Section 3 Songpo Rd.Linghe Dist.Jinzhou

Jinzhou, Liaoning, 121001 CN