Fudan University School of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Fudan University Business School heeft een lange geschiedenis door middel van een eeuw is China's eerste universiteit op te zetten business administration onderwijs, vroeg in 1917 het opzetten van een bedrijf, en in 1929 formeel opgericht de business school. 1952 nationale college aanpassing, business management disciplines verstoring van het onderwijs. Na de hervorming en openstelling, Fudan University nam de leiding recovery management onderwijs, management discipline in 1977 begon aan studenten, opgericht in 1979 te werven, Department of Management Science, School of Management, in 1985 opgericht om te herstellen.

Compleet discipline systeem na 20 jaar van ontwikkeling en groei, het college heeft op dit moment 8 afdelingen, 18 interdisciplinaire onderzoekscentra (door). College voorafgaand doctoraal niveau 1, acht disciplines promotieonderzoek (met inbegrip van zijn eigen doctoraat), niveau master 16 (master met inbegrip van zijn eigen). 7 undergraduate, post-doctorale Research Station 3 (waaronder één opgezet in samenwerking met de School of Economics). Master projecten zijn: Fudan University Master of Business Administration (MBA) / Senior Management MBA (EMBA), Meester van Accounting (MPAcc) opleiding.

In 2010 heeft het instituut achtereenvolgens opgezet financieel beheer en financiële engineering management twee masteropleidingen, en de City University of Hong Kong samenwerking offertebeheer Doctor of Business Studies (DBA) programma, evenals Fudan University - National Taiwan University EMBA programma Samenwerking.

Sterke leerkrachten met ingang van juli 2010 heeft het ziekenhuis een totaal van 147 leraren, waaronder 48 professoren (inclusief doctoraal tutor 41 personen), universitair hoofddocent van de 53 mensen. 91% van de leerkrachten met een doctoraat, die in het buitenland 30% 45 mensen, het totale aantal doctoraat.

Markeer de kracht van wetenschappelijk onderzoeksinstituut heeft een aantal professionele en wetenschappelijk onderzoek in binnen gevormd en buitenland hebben invloed, heeft een aantal uitstekende academische monografieën, papers en patenten verzameld, de opleiding van een groep van de uitstaande academische leiders, vormden een tiental van hoge kwaliteit wetenschappelijk onderzoek team.

Outstanding talent academy strenge beurs en een goede sfeer te leren, trekt elk jaar vele kandidaten komen om te studeren, te cultiveren een partij van het management elite. Tegen het einde van 2009, het college heeft in undergraduate 945 mensen, graduate 490 mensen (waaronder DDIM punt 190) Ph.D. 238 mensen, in een MBA-student 1158 mensen, EMBA studenten 697 mensen, MPAcc studenten 151 mensen; hoofdofficieren Development Center Management and Fudan management consulting bedrijf opende een totaal van 66 verschillende senior management opleidingen, meer dan 3.000 ondernemingen in het senior management hebben deelgenomen aan de training van het senior management. Het college heeft meer dan 23.000 alumni.

International Institute for Management uitgebreide restauratie Jianyuanyilai algemene invoering van "going out, waardoor in" strategie van internationalisering, actief uitbreiden van de internationale uitwisselingen, en meer met de Verenigde Staten, Italië, Noorwegen, Groot-Brittannië, Frankrijk, Singapore, Australië, Korea, Hong Kong en andere 20 meer dan 60 bekende universiteiten en onderzoeksinstellingen in de landen en regio's hebben verschillende vormen van uitwisseling en samenwerking. International strategie moet alle niveaus van studenten, docenten, onderzoek, curriculum, zakelijke banden, internationale samenwerking op onderzoeksgebied te dekken.

Met het oog op de internationale certificeringsinstantie rijker wereldwijde resources uit te breiden, uitwisseling en wetenschappelijke samenwerking tussen de landen met een uitstekende Business School te versterken, is hij ook actief deelnemen aan vele top internationale partnerorganisaties. In 2007 werd de school een PIM (Partnership in International Management) leden van de Academie. In 2009, het college werd GMAC (Graduate Management Admission Raad American Association of School) van 173 volwaardige leden wereldwijd. Op hetzelfde moment, met succes de EQUIS (European Quality Improvement System) internationale certificering. En in 2010, opnieuw 's werelds snelste snelheid door AACSB (AACSB International) internationale certificering.

Enterprise-diepgaande samenwerking al in 1992 tot de oprichting van de School van de Fudan management consulting firma, tot hoogleraar community-based, multinationals, grote binnenlandse bedrijven, overheidsdiensten op alle niveaus om een ​​volledig assortiment van management consulting diensten. Ondernemingen door middel van de campus presentatie, banenmarkten, carrière-informatie platform voor het corporate merk en cultuur, getalenteerde mensen te geven. College lanceerde de Industrial gevraagd de school auditorium, Fudan Standard Chartered poly Jin forum en andere fora lezingen, uitgegroeid tot de koppeling ziekenhuis samenwerking tussen ondernemingen. Het college stelde ook een toegewijd team, een volledig assortiment van de school-samenwerking tussen ondernemingen voor een efficiënt en ordelijk beheer. Vele bekende bedrijven in binnen-en buitenland om zaken uit te voeren met het college bezoek oefenen leerlingen forum voor samenwerking, opleiding van personeel oriëntatie, case studies, financiële en materiële bijdragen en andere vormen van samenwerking, en om sterke steun aan de universiteit ontwikkeling.

Locaties

Sjanghai

Address
Fudan University School of Management
670 Guoshun Road,

200433 Sjanghai, Sjanghai, China

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Accreditaties

EFMD Equis Accredited

Opleidingen

Deze school biedt ook: