Lees de Officiële Beschrijving

Introductie tot de Universiteit van Financiën en Economie van Dongbei (DUFE)

Dongbei Universiteit van Financiën en Economie (DUFE) werd opgericht in 1952. DUFE is een van China's best gerangschikte universiteiten op het gebied van financiën, bankwezen en economie, en staat consequent in de top drie van nationaal voor het produceren van de meest inzetbare afgestudeerden. Met meer dan 20.000 studenten is de campus in Hei Shi Jiao - dicht bij de kust en omgeven door weelderige, groene bergen.

Over de universiteit

DUFE dient als een multidisciplinaire, op onderwijs en onderzoek gerichte universiteit die zich richt op economie, management, rechten, kunst en wetenschap. Het biedt full-time en part-time educatieprogramma's.

DUFE ligt ten westen van Xinghai Park, een schilderachtige plek op het niveau van de staat in Dalian. Sinds halverwege de jaren negentig staat het bekend om de rust en schoonheid van de campus.

Over Dalian

Dalian, een centrum voor handel en financiën, is een van de meest welvarende steden van China en trekt internationale topbedrijven aan als Microsoft, Nokia, HP, IBM en Intel, evenals grote bank-, verzekerings- en beveiligingsbedrijven. Dalian is ook een populaire toeristenbestemming, met een mild klimaat en prachtige stranden - de meest bezochte in China. Beschreven als 'een stad gebouwd in tuinen', kunnen bezoekers genieten van ontspannende wandelingen door de stadsparken, grasvelden en openbare pleinen, met een reeks aan fonteinen en tuinen. Dalian is ook de thuisbasis van drie zoölogische parken, waaronder Shengya Ocean World.

Als je een fan bent van de sport, ga dan naar Dalian Shide - het meest succesvolle voetbalteam in China, na acht keer de Chinese competitie te hebben gewonnen. En ga in het weekend de stad uit en verken de Binhai Road - 22 mijl van de schilderachtige kustlijn met onderweg veel prachtige stranden.

De bibliotheek

Als onderdeel van uw oriëntatieprogramma wordt u getoond hoe u de bibliotheken kunt gebruiken en belangrijke bronnen kunt lokaliseren. DUFE heeft twee bibliotheken, met meer dan 1,25 miljoen boeken en 220.000 e-boeken in zowel het Chinees als het Engels.

De universiteit is geabonneerd op meer dan 1.500 tijdschriften en u heeft toegang tot duizenden e-journals. Er zijn een aantal speciale collecties en naslagwerken, evenals elektronische aanraakschermen voor krantenlezers die toegang hebben tot Chinese en internationale kranten. Er is een reeks open IT-suites met breedbandinternet, rustige ruimtes gereserveerd voor privé- en groepsstudie en een videoruimte met audiovisuele technologie van hoge kwaliteit.

Computers / IT

Je hebt toegang tot gratis IT-training en IT-technische ondersteuning en meer dan 160 computers, elke week 13 uur open en op zondag in het cybercafé. Er is ook campusbrede, high-speed wifi-toegang beschikbaar voor elke student.

Campus leven

Door onderwijskwaliteit als de levensader van de ontwikkeling te nemen, geeft DUFE voortdurend voorrang aan het bevorderen van gekwalificeerde professionals. Om deze reden integreert DUFE zowel in-class onderwijs als extra-curriculair leren om geschikte trainingsschema's voor studenten te maken om de sociale verantwoordelijkheid, professionele toewijding en gemeenschapszin van studenten te vergroten. In het afgelopen decennium is de arbeidsparticipatie van DUFE-afgestudeerden boven de 95 procent gebleven. Opvallend is dat veel van de DUFE-afgestudeerden een belangrijke functie bekleden in verschillende soorten organisaties, variërend van financiële instellingen, bedrijven tot overheidsinstellingen; veel van hen zijn gepromoveerd tot leidende posities in administratieve afdelingen.

Sportfaciliteiten

Bij DUFE kunt u profiteren van ons buitenstadion, met een voetbalveld en atletiekbaan, onlangs gerenoveerde dansstudio's, basketbalvelden binnen en buiten, volleybalvelden buiten, overdekte badmintonvelden en een tafeltennistafel en toegang tot een sportschool dichtbij de campus, met maandelijkse lidmaatschapskosten rond RMB180.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Dongbei University of Finance & Economics

Studenten die deelnamen aan het Financial Management-programma hebben een kans om te leren over vermogensbeheer, corporate finance, internationale financiën, financiële i ... [+]

Studenten die deelnamen aan het Financial Management-programma hebben een kans om te leren over vermogensbeheer, corporate finance, internationale financiën, financiële instellingen. Core Business-cursussen hebben betrekking op onderwerpen als operationeel beheer, managementteams en managementbeslissingen.

De masteropleiding in financieel management omvat meestal cursussen in business, financiën, management en accounting, die studenten leren om contant geld te beheren, investeringen te doen en de financiën van een persoon of een bedrijf te beheren. Studenten verkennen de onderliggende problemen van veel slechte financiële beslissingen en identificeren concepten die zijn ontworpen om financiële systemen te veranderen.... [-]

China Dalian
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Dongbei University of Finance & Economics

Als je een getalenteerde student bent die afstudeert van een niet-gegradueerde opleiding die op zoek is naar een carrière in het internationale bedrijfsleven, biedt dit p ... [+]

De master in International Business Management aan DUFE is een 2,5-jarig postgraduaatsopleiding in het Engels.

Over DUFE

Dongbei Universiteit van Financiën en Economie (DUFE) werd opgericht in 1952. DUFE is een van China's best gerangschikte universiteiten op het gebied van financiën, bankwezen en economie, en staat consequent in de top drie van nationaal voor het produceren van de meest inzetbare afgestudeerden. Met meer dan 20.000 studenten is de campus in Hei Shi Jiao - dicht bij de kust en omgeven door weelderige, groene bergen.

Over het programma

Als je een getalenteerde student bent die afstudeert van een niet-gegradueerde opleiding die op zoek is naar een carrière in het internationale bedrijfsleven, biedt dit programma je een betaalbare studieoptie in termen van lesgeld en woonkosten - met volledige toegang tot universitaire voorzieningen van wereldklasse.... [-]

China Dalian
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Dongbei University of Finance & Economics

Master of International Trade-opleiding legt de nadruk op praktische internationale zakelijke vaardigheden, maar concentreert zich tegelijkertijd op de theoretische aspec ... [+]

Master of International Trade-opleiding legt de nadruk op praktische internationale zakelijke vaardigheden, maar concentreert zich tegelijkertijd op de theoretische aspecten van internationale handel en commercie.

Master's degree cursussen in de internationale handel benadrukt de theorieën en praktijken van de mondiale economie. Studenten leren over de onderzoeksmethodologie en statistieken die worden gebruikt voor het meten van wereldwijde economische indicatoren. Studenten leren vaak over de onderstaande onderwerpen:

Wereldwijde micro-economische analyse;Wereldwijde economische geschiedenis en theorie;Vergelijkende overheid;Wereldwijde financiële markten;Internationale fusies en overnames.Populaire carrièremogelijkheden... [-]
China Dalian
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Dongbei University of Finance & Economics

Het Global Institute of Management ... [+]

Het Global Institute of Management

Stage mogelijkheden

GIME zal een verscheidenheid aan industriële workshops en bedrijfsbezoeken organiseren voor onze programmastudenten; de bedrijven combineren zowel lokale organisaties als multinationale ondernemingen. Studenten kunnen deelnemen aan en ervaring opdoen met de organisatiecultuur binnen de Chinese zakelijke omgeving. Met de hulp en regeling van GIME krijgen studenten de kans om hun stages in het wereldberoemde hotel te voltooien

Key ModulesToerisme Management,Micro-economie,Strategie Management,Vrijetijdsmanagement,Trends en problemen van internationaal toerisme,Evenementmanagement,Cruise Management,Luchthavenbeheer,Service Marketing,Toeristische planning,Basic Chinees LuisterZakelijk Chinees.KerngegevensStartdatums: september 2019Cursusduur: 2,5 jaarLeeftijdsvereiste: 18 jaar en ouder.Academische toelatingseis... [-]
China Dalian
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands