Lees de Officiële Beschrijving

University of Arts, Sciences en Communicatie, UNIACC, is een corporatie van Autonome Private Hoger Onderwijs. Zijn visie is een universiteit om erkend te worden voor het aanbieden van kwaliteit van het hoger onderwijs in verschillende vormen van onderwijzen en leren -in aanwezigheid, gemengd en niet-deelname (volledige online) - zodat hun programma's toegang tot het hoger onderwijs te vergemakkelijken iedereen die wil om te trainen in de artistieke gebieden van de sociale wetenschappen en management, met de nadruk op communicatie, het gebruik van technologie en innovatie.

De Universidad UNIACC is een instelling erkend door het Ministerie van Onderwijs van Chili en een instelling niet geaccrediteerd door de Nationale Accreditatie Commissie (CNA).

GESCHIEDENIS

Vandaag de dag, meer dan negenduizend afgestudeerden van Universidad UNIACC zijn protagonisten van verschillende het werk contexten van de wereld van de communicatie.

Het ontstaan van Universidad UNIACC gaat terug tot 1981, toen het technisch opleidingscentrum genaamd Superior (CFT IACC) Institute of Arts en Communicatie Wetenschappen is gemaakt. Het was de eerste opleidingscentrum hoger gespecialiseerd in het opleiden van professionals voor de wereld van de communicatie Chili.

Zo curricula en de opleiding die tot carrières van senior technici op het gebied van audiovisuele communicatie en reclame werden gegenereerd.

In 1987, de IACC CFT verleend officiële erkenning en werd de IACC Professional Institute. In 1989, met de steun van de uitstaande professionals, de University of Arts, Sciences and Communication, UNIACC werd opgericht.

Universidad UNIACC werd geboren met het doel van het ontwikkelen van een institutioneel en academisch project zet zich in voor de bevordering van kunst, cultuur, geesteswetenschappen, nieuwe technologieën en communicatie.

De universiteit begon onderwijs carrière in de journalistiek en architectuur in 1991.

In parallel, begon hij met het ontwikkelen van een corporate management structuur en zelf-evaluatie, die gericht zijn op het verbeteren van de systematische en continue processen, methoden en procedures.

Zoals het academisch project van de universiteit hogere niveaus van prestatie en consolidatie kregen, zijn er nieuwe cursussen en programma's toegevoegd. In 1993, de instelling opende de carrières van Psychologie, Public Relations, Advertising en Design.

Samen met de uitbreiding van de academische aanbod, Universidad UNIACC verhoogde zijn fysieke en technologische infrastructuur, systemen, thematische laboratoria en geavanceerde apparatuur.

In dit stadium van haar institutionele leven, de universiteit sterk bevorderd de internationale betrekkingen, die een breed netwerk van verbindingen en contacten met prestigieuze academische instellingen in Latijns-Amerika, de Verenigde Staten en de Europese Unie.

In 1998 heeft de universiteit nam een ​​beslissende stap in de zichtbaarheid van hun academische werk, het openen van uitzendingen zijn tv-kanaal in de UHF-band. Kanaal 34 TV UNIACC wordt vervolgens geïntegreerd in een breder universiteit uitbreidingsproject, fusie met Radio UNIACC, die begon als een ervaring van de interne diffusie. Vandaag de dag is een zender die 24 uur per dag uitzendt via het internet, dankzij het werk en de creativiteit van de studenten te worden.

De Raad voor Hoger Onderwijs in december 1999 gecertificeerd vol institutionele autonomie van de universiteit, die het in staat stelt toe te kennen graden en graden onafhankelijk, vanaf die datum.

In dit scenario Universidad UNIACC ondernam een ambitieuze hervorming van de curricula, die in 2000 geboren zijn nieuwe carrière en trainingsprogramma's die speciaal zijn ontworpen voor professionals inserts in het kader van de arbeidsverhouding.

Universidad UNIACC IN de XXI eeuw

In 2004, Universidad UNIACC begon een baanbrekend proces in Chileense onderwijs: het onderwijs carrière en professionele programma's voor online en blended learning modaliteiten. De race werd in première het systeem Commercial Engineering. Promovendi en vervolgens, in 2016, diploma en Degree Program en een universitair diploma (TLU) werden toegevoegd.

In alle cursussen bij de online en blended learning modaliteiten, hebben de studenten opgenomen in hun nieuwe leren digitale, interactieve en multimediale technologieën. De hoofdingang van kennis via de eCampus platform, die beschikbaar zijn voor on-campus studenten van de instelling is.

In hun leerprogramma's op afstand, Universidad UNIACC beschikt over onderscheidende voordelen: ervaring en kennis in de ontwikkeling van methoden en inhoud die specifiek is ontworpen voor modaliteiten; computer en audiovisuele kunst infrastructuur; evenals professionele ervaring in de media kwesties.

Vanwege aan de internationale potentie Universidad UNIACC begonnen met de ontwikkeling door middel van online en blended learning modaliteiten, in 2008 het college werd een deel van het Amerikaanse consortium van het hoger onderwijs Apollo Group Inc., via Apollo Global.

Vandaag de dag, de universiteit gaat uit als een continue bijscholing en herconfiguratie van hun faculteiten en scholen, samen met de integratie van nieuwe structuren en werkvormen.

Zo Universidad UNIACC heeft vastgesteld zichzelf als een educatief project met bijna drie decennia ervaring, geïntegreerd in het wereldwijde netwerk van instellingen voor hoger onderwijs en altijd het instellen van trends in de verschillende uitingen van creativiteit.

Programs taught in:
Spaans

Deze school biedt ook:

Master

Universidad UNIACC

De afgestudeerde zal een gekwalificeerde professional zijn om de nieuwe trends van administratie en economie toe te passen op het bedrijfsleven. Dit stelt u in staat om u ... [+]

De afgestudeerde zal een gekwalificeerde professional zijn om de nieuwe trends van administratie en economie toe te passen op het bedrijfsleven. Dit stelt u in staat om uw verschillende verantwoordelijkheden en uitdagingen met een strategisch perspectief onder ogen te zien.

toelatingseisenChileense en buitenlandse aanvragers moeten hun originele of gelegaliseerde licentie voor Chileens secundair onderwijs voorleggen aan een notaris.Presenteren duidelijk leesbaar fotokopie van beide zijden van de identiteitskaart.Voldoe aan de andere vereisten die de universiteit heeft gesteld voor de ingang, de wedstrijd of het programma in kwestie.Beschrijving van Mode

De online modus kan de innovatie in de bouw van het leren, het combineren van het gebruik van meerdere multimedia (video's, interactieve modules, animaties, games, quiz, virtuele interactie, digitale bibliotheken, video conferencing, virtuele kamers, enz.) Via het platform virtueel leren Universidad UNIACC .... [-]

Chili Santiago
May 2019
Voltijd
7 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad UNIACC

De afgestudeerde zal in staat zijn om de leiding van educatieve projecten aan te pakken die educatieve ontwerpprocessen vereisen. Daarom zal het de capaciteiten hebben om ... [+]

De afgestudeerde zal in staat zijn om de leiding van educatieve projecten aan te pakken die educatieve ontwerpprocessen vereisen. Daarom zal het de capaciteiten hebben om de keuze van onderwijsmodellen te baseren, de selectie van leerstrategieën, de bepaling van leermiddelen, evenals de implementatie van evaluatiemechanismen voor het ontwerpen van leerervaringen in virtuele omgevingen.

toelatingseisenChileense en buitenlandse aanvragers moeten hun originele of gelegaliseerde licentie voor Chileens secundair onderwijs voorleggen aan een notaris.Presenteren duidelijk leesbaar fotokopie van beide zijden van de identiteitskaart.Voldoe aan de andere vereisten die de universiteit heeft gesteld voor de ingang, de wedstrijd of het programma in kwestie. Beschrijving van Mode... [-]
Chili Santiago
May 2019
Voltijd
2 semesters
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad UNIACC

De afgestudeerde zal in staat zijn om financiële strategieën te genereren en te implementeren in bedrijven uit verschillende sectoren. Daarnaast zal hij kennis hebben van ... [+]

De afgestudeerde zal in staat zijn om financiële strategieën te genereren en te implementeren in bedrijven uit verschillende sectoren. Daarnaast zal hij kennis hebben van projectevaluatie en -beheer, en vaardigheden ontwikkelen om de teams van beide disciplines te leiden.

toelatingseisenChileense en buitenlandse aanvragers moeten hun originele of gelegaliseerde licentie voor Chileens secundair onderwijs voorleggen aan een notaris.Presenteren duidelijk leesbaar fotokopie van beide zijden van de identiteitskaart.Voldoe aan de andere vereisten die de universiteit heeft gesteld voor de ingang, de wedstrijd of het programma in kwestie.Beschrijving van Mode

De online modus kan de innovatie in de bouw van het leren, het combineren van het gebruik van meerdere multimedia (video's, interactieve modules, animaties, games, quiz, virtuele interactie, digitale bibliotheken, video conferencing, virtuele kamers, enz.) Via het platform virtueel leren Universidad UNIACC .... [-]

Chili Santiago
May 2019
Voltijd
5 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad UNIACC

De afgestudeerde zal in staat zijn om educatieve innovatieprojecten te leiden, met capaciteiten om het gebruik van technologieën in educatieve contexten te ontwerpen, sel ... [+]

De afgestudeerde zal in staat zijn om educatieve innovatieprojecten te leiden, met capaciteiten om het gebruik van technologieën in educatieve contexten te ontwerpen, selecteren, produceren en evalueren. Het programma biedt studenten de mogelijkheid om het bereik van het gebruik en de productie van leermiddelen te verkennen, zoals de mogelijkheden die virtuele en augmented reality bieden voor een creatieve en transformerende leer.

toelatingseisenChileense en buitenlandse aanvragers moeten hun originele of gelegaliseerde licentie voor Chileens secundair onderwijs voorleggen aan een notaris.Presenteren duidelijk leesbaar fotokopie van beide zijden van de identiteitskaart.Voldoe aan de andere vereisten die de universiteit heeft gesteld voor de ingang, de wedstrijd of het programma in kwestie.Beschrijving van Mode... [-]
Chili Santiago
May 2019
Voltijd
1 semester
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad UNIACC

Graduate Master in Organizational Coaching in staat zijn om auto liderarse zal zijn en het beheer van de groep en organisatorische veranderingen, met behulp van verschill ... [+]

Graduate Master in Organizational Coaching in staat zijn om auto liderarse zal zijn en het beheer van de groep en organisatorische veranderingen, met behulp van verschillende vaardigheden en instrumenten van zijn opleiding als een fenomenologische Coach. Op zijn beurt, kunt u uw vaardigheden te leveren aan de dienst van mensen, systemen en organisaties, richt haar inspanningen op de uitbreiding van de mogelijkheden in verband met de verwezenlijking van de doelstellingen, alsmede een hoog individueel en organisatorisch welzijn.

toelatingseisen/>Costulantes Chilenen en buitenlanders die een Masters in te voeren in Universidad UNIACC moeten hun bachelordiploma of een professionele, origineel of gelegaliseerd voordat presenteren een notaris, het niveau en de inhoud van de mate studies gelijkwaardig zijn aan die nodig is om een bachelor's degree te verkrijgen. In het geval van buitenlandse aanvrager moet hun academische graad of professionele opleiding apostille of onderschreven presenteren door de Chileense consulaat in het land van herkomst en het ministerie van Buitenlandse Zaken in Chili.Presenteren duidelijk leesbaar fotokopie van beide zijden van de identiteitskaart.Maak kennis met de andere vereisten voor toelating vastgesteld door het College voor het programma in kwestie.Beschrijving van Mode/>... [-]
Chili Santiago
May 2019
Voltijd
18 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Universidad UNIACC

Afgestudeerden van de masteropleiding BIM zal professionals met een globale visie en kritiek van de gefragmenteerde bouwsector, en met een positieve kijk op het vermogen ... [+]

Afgestudeerden van de masteropleiding BIM zal professionals met een globale visie en kritiek van de gefragmenteerde bouwsector, en met een positieve kijk op het vermogen van technologie als een factor van verandering en integratie in alle processen die samenkomen in het feit gebouwd. Deze visie, in combinatie met een diep inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van de beschikbare software tools en integratie vaardigheden in combinatie met de menselijke en technische samenwerking groepen, geleverd vermogen van de afgestudeerde, zowel binnen de organisatie die spelen als buiten deze-factor van verandering en CQI worden door toepassing BIM proces. Deze vaardigheden in staat afgestudeerden uitgegroeid tot de belangrijkste publieke en private organisaties stukken. Zeker, ze passen hun huidige processen vereisen de virtuele werkelijkheid van BIM bevordert de bouw. Op zijn beurt, deze ook wordt gezien als een echte factor van de verandering in een steeds complexer en veeleisender wereldeconomie efficiënte en duurzame processen.... [-]

Chili Santiago
May 2019
Voltijd
18 maanden
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Universidad UNIACC

De Universidad UNIACC MBA-afgestudeerde zal in staat zijn leiderschap te ontwikkelen in complexe nationale en internationale organisaties. Verwacht wordt dat zij dit leid ... [+]

De Universidad UNIACC MBA-afgestudeerde zal in staat zijn leiderschap te ontwikkelen in complexe nationale en internationale organisaties. Verwacht wordt dat zij dit leiderschap aan het einde van hun opleidingsproces zullen bereiken met behulp van verschillende instrumenten en strategische vaardigheden, gebaseerd op hun solide vorming in verschillende gebieden van het senior management.

Tegelijkertijd stelt het de leidinggevende vaardigheden en capaciteiten van de organisatie ten dienste van de probleemoplossing, onderhandeling, communicatie, teamwerk en leiderschap, met een strategische visie die hen in staat stelt de uitdagingen van een wereldwijde, veranderende omgeving aan te gaan. en zeer concurrerend.... [-]

Chili Santiago
May 2019
Voltijd
18 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad UNIACC

De afgestudeerde zal in staat zijn om educatieve innovatieprojecten te leiden, gebaseerd op het intensieve gebruik van virtuele werktools en educatieve technologie. Het z ... [+]

De afgestudeerde zal in staat zijn om educatieve innovatieprojecten te leiden, gebaseerd op het intensieve gebruik van virtuele werktools en educatieve technologie. Het zal de vaardigheden hebben om het educatieve ontwerp van virtuele cursussen uit te voeren, leerervaringen ontwerpen ondersteund door het gebruik van ICT's, model virtuele leeromgevingen en directe productieprocessen van leermiddelen.

toelatingseisenChileense en buitenlandse aanvragers moeten hun originele of gelegaliseerde licentie voor Chileens secundair onderwijs voorleggen aan een notaris.Technische graad van superieur of professioneel niveau.Presenteren duidelijk leesbaar fotokopie van beide zijden van de identiteitskaart.Voldoe aan de andere vereisten die de universiteit heeft gesteld voor de ingang, de wedstrijd of het programma in kwestie.Beschrijving van Mode... [-]
Chili Santiago
May 2019
Voltijd
3 semesters
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad UNIACC

De afgestudeerde zal in staat zijn concurrerende managementstrategieën te genereren, begrijpen, evalueren en implementeren, samen met het ontwikkelen van projecten waarme ... [+]

De afgestudeerde zal in staat zijn concurrerende managementstrategieën te genereren, begrijpen, evalueren en implementeren, samen met het ontwikkelen van projecten waarmee hij kan bijdragen aan de ontwikkeling van bedrijven in verschillende industrieën. Dit alles in een geglobaliseerde omgeving, waar permanente veranderingen innovatieve aanpassingsflexibiliteit van bedrijven vereisen.

toelatingseisenChileense en buitenlandse aanvragers moeten hun originele of gelegaliseerde licentie voor Chileens secundair onderwijs voorleggen aan een notaris.Technische graad van superieur of professioneel niveau. Heb de diploma's in Business Management en Finance en Project Management behaald.Presenteren duidelijk leesbaar fotokopie van beide zijden van de identiteitskaart.Beschrijving van Mode... [-]
Chili Santiago
May 2019
Voltijd
12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC