Universidad Arturo Prat

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Arturo Prat University (UNAP) momenteel geaccrediteerd tot 2017, het is een van de zestien universiteiten van het consortium van universiteiten van de staat van Chili en een lid van de Vereniging van Regionale universiteiten van Chili, die behoort tot de Raad van Rectoren Chileense universiteiten.

UNAP ontvangt van het ministerie van Onderwijs goedkeuring voor de oprichting ervan in 1984; Echter, de geschiedenis gaat terug tot 1962, toen een groep van afgestudeerden van de Universiteit van Chili voorgesteld, de toenmalige rector van het Huis van hogere studies, de oprichting van de universiteit.

UNAP heeft momenteel een hoofdkantoor in de stad van Victoria, regio Araucanía; vier scholen en Liaison zich in Arica, Arica en Parinacota; Antofagasta en Calama, zowel in de regio Antofagasta en Santiago, Metropolitan Region.

In de interne organisatie van zijn ouder, de aanwezigheid van de Schools of Business, Geesteswetenschappen, Recht en Politieke Wetenschappen, Health Sciences, Engineering en Architectuur en hernieuwbare natuurlijke hulpbronnen.

De ontwikkeling van de institutionele activiteiten is gebaseerd op het Strategisch Plan 2014-2020 en de richtlijnen van de strategieën voor regionale ontwikkeling. In overeenstemming met deze, is het UNAP onderscheidt zich door het hebben van een academische aanbod aangepast aan de behoeften van de Latijns-Amerikaanse door de masteropleidingen in de virtuele modus van het hoogste niveau professionals.

Locaties

Santiago

Address
San Pablo 1796
Santiago, Stedelijk gebied rond Santiago, Chili

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: