IEDE Business School Chile

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Iede Business School, de School of Business aan de Europese Universiteit van Madrid, de referent van de graduate business, internationale, in Chili.

Onze Business School, van Spaanse afkomst (1991) en in Chili sinds 1995, is gevestigd in classificering bevoorrechte posities in lokaal en internationaal niveau, gekenmerkt door hun uitstekende opleidings- en ontwikkelingsprogramma's in de zakelijke wereld.

Onze 7.000 afgestudeerden hebben verworven in onze leslokalen, vaardigheden zoals teamwork en beheersing van internationaliteit, waardoor ze om te functioneren in de huidige geglobaliseerde wereld met succes.

Wij zijn een onafhankelijke en pragmatische instelling, in overeenstemming met de huidige eisen van het bedrijfsleven. Het hebben van duidelijke eisen van de markt, Iede Business School stimuleert haar studenten en de gemeenschap, het creëren van een netwerk en de internationale betrekkingen.

Onze studenten genieten van internationale partnerships met gerenommeerde universiteiten zoals de Universiteit van Lleida, Shanghai Jiao Tong University, University of California Irvine, Regent University (Londen) en Sao Paulo Business School (Brazilië), in aanvulling op het ontvangen van reguliere, Artsen bezoeken Califoria Riverside Universiteit en Universiteit van Westminster (Londen), plus de Europese Universiteit van Madrid.

40% van onze docenten hebben academische graad van Doctor of Ph.D, wat neerkomt op acht verschillende nationaliteiten.

Iede Business School heeft meer dan 150 zakelijke afspraken in Chili, met die bedrijven die vertrouwen op onze school om hun leidinggevenden en managers op te leiden.

ONZE INTERNATIONALE STAMP

In een geglobaliseerde en concurrerende waarin we vandaag leven, Iede Business School is sterk betrokken bij het voldoen aan de behoeften van alle professionals in internationaal perspectief, op zoek naar ontwikkeling en / of verbetering van hun kennis, als in hun leidinggevende vaardigheden voor de praktische toepassing van het dagelijks leven.

Dat is de reden waarom Iede Business School is gespecialiseerd in training graduate en Executive Education voor aspirant te dienen in leiderschap en management posities; het geven van onze studenten een internationale en multiculturele ervaring, op grond van internationale kwaliteitsnormen.

Dit engagement op zijn beurt wordt ondersteund door docenten van verschillende nationaliteiten en de studenten zelf, die op basis van constructieve gesprekken te wisselen hun professionele ervaringen, evenals de mogelijkheid om culturen van landen met internationale verblijven die we ter beschikking stellen om te voldoen aan al zijn leerlingen, gratis lezingen voor het bijwerken van de inhoud, en exclusieve evenementen op zoek te houden bijgewerkt haar afgestudeerden.

Zo is de belangrijkste doelstelling van Iede Business School om ervoor te zorgen dat hun afgestudeerden voldoen aan hun verwachtingen en het bereiken van hun carrière.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans

Bekijk Master programma's » Bekijk MBA » Bekijk PhD » Bekijk EMBA\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Master's Degree In Business Management En Marketing

Campus of Online Voltijd 18 maanden February 2018 Chili Providencia

Vandaag, meer dan ooit, bedrijven concurreren met behulp van het vermogen en het talent van de mensen die werkzaam zijn in hen. Daarnaast is er de behoefte aan een leven lang leren, dat zijn oorsprong vindt in de frequentie, diepgang en complexiteit van de veranderingen die organisaties en de omgeving waarin zij opereren invloed vindt. [+]

OVERZICHT Vandaag, meer dan ooit, bedrijven concurreren met behulp van het vermogen en het talent van de mensen die werkzaam zijn in hen. Daarnaast is er de behoefte aan een leven lang leren, dat zijn oorsprong vindt in de frequentie, diepgang en complexiteit van de veranderingen die organisaties en de omgeving waarin zij opereren invloed vindt. DOELSTELLINGEN De rol van de directeur van de commerciële en marketing heeft een leidende rol in het moderne bedrijfsleven genomen. Omdat markten zijn steeds concurrerender, complexe en veranderende, deze professionele vergt voorbereiding en voortdurende verbeteringen op gebieden als strategische planning, strategische marketing, consumentengedrag, en strategische sales management, onder anderen. De Master in Business Management en Marketing, e-learning, Iede Business School programma is erop gericht dat studenten verwerven, te versterken en vaardigheden en managementvaardigheden te ontwikkelen voor een goede besluitvorming op het gebied van business en marketing strategieën, voor vaste vaardigheden om met succes op dit gebied te functioneren. PROFIEL TITULADO De Graduate Professional Master in Business Management en Marketing bereikte een niveau van kennis, vaardigheden en competenties in het gebied, die u toelaten om: Identificeer consumentensegmenten en identificeren van nieuwe zakelijke kansen. Het beheersen van de commerciële en marketing strategieën in het bedrijf, met een gedegen kennis van kwantitatieve en kwalitatieve instrumenten. Ontwerpen en implementeren van een strategische planning van de marketing en communicatie om succesvol in de binnenlandse en internationale markten te concurreren. Definieer de strategische en tactische criteria die de sales team moet karakteriseren om hun motivatie en betrokkenheid te versterken om... [-]

Master In Financial Management

Campus of Online Voltijd 18 maanden February 2018 Chili Providencia

Vandaag, meer dan ooit, bedrijven concurreren met behulp van het vermogen en het talent van de mensen die werkzaam zijn in hen. Daarnaast is er de behoefte aan een leven lang leren, dat zijn oorsprong vindt in de frequentie, diepgang en complexiteit van de veranderingen die organisaties en de omgeving waarin zij opereren invloed vindt. [+]

OVERZICHT Vandaag, meer dan ooit, bedrijven concurreren met behulp van het vermogen en het talent van de mensen die werkzaam zijn in hen. Daarnaast is er de behoefte aan een leven lang leren, dat zijn oorsprong vindt in de frequentie, diepgang en complexiteit van de veranderingen die organisaties en de omgeving waarin zij opereren invloed vindt. In deze context, Iede Business School masteropleidingen onder specialiteit e-learning, gericht op leidinggevenden van particuliere en overheidsbedrijven, met behulp van een Virtueel Platform (Aula V-Klasse), waar studenten hebben toegang tot diverse leermiddelen. De combinatie van zelfstudie, studenten, media en leerstrategieën, kunnen deelnemers kennis en vaardigheden op het gebied te ontwikkelen. Het programma vormt een aanvulling op de opleiding van professionals om een ​​modulair curriculum te ontwikkelen en het ontwikkelen van een Master Project End praktisch. DOELSTELLINGEN De financiële executive heeft een relevante rol in het bedrijf vandaag de dag, als gevolg van de complexiteit van de instrumenten en financiële operaties en het gedrag van de aandelenmarkten; en ook omdat zij noodzakelijkerwijs vooruit kijken en plannen, de groei van het organigram. Daarom is deze professionele vergt voorbereiding en een permanente verbetering op gebieden zoals financiële analyse, beleggingsbeleid, financiering beleid, beheer van beleggingsportefeuilles, projectevaluatie en waardering van bedrijven, onder anderen. De masteropleiding in financieel management, e-learning, Iede Business School heeft als doel dat studenten verwerven, te versterken en vaardigheden en managementvaardigheden voor een goede besluitvorming te ontwikkelen in de financiële sector, voor een gedegen kennis om succesvol te functioneren in dit gebied. Het programma is leidinggevenden... [-]