Lees de Officiële Beschrijving

De School of Business van de Adolfo Ibáñez University werd in 1953 in de stad Valparaíso opgericht en is met meer dan 65 jaar ervaring een van de meest prestigieuze business schools in Chili en Latijns-Amerika geworden. verwijzend naar regionaal en ook wereldwijd niveau.

Het is de enige Chileense school voor bedrijven die een drievoudige kroon heeft van internationale accreditatie (AACSB, EQUIS en AMBA), waardoor deze wordt geplaatst binnen de selecte groep van 1% van de beste business schools ter wereld.

Haar internationale erkenning wordt ook ondersteund door de positionering van haar programma's op prominente plaatsen van wereldwijde ranglijsten, zoals América Economía, Innovation Management, Financial Times en QS-ranking, onder anderen.

Op dit moment heeft de Business School kantoren in de steden Valparaíso (Chili), Santiago (Chili) en vestigingen in Lima (Peru) en Miami (Verenigde Staten).

De UAI Business School wordt gekenmerkt door een educatief model gebaseerd op de Liberal Arts, dat is bedoeld om studenten te trainen met kritisch denken, in staat om positieve impact te genereren en veranderingsagenten binnen hun organisaties te zijn, waarbij theoretische kennis wordt geïntegreerd met praktische ervaringen in hun training en een sterke ethische verplichting.

Onder de strategische pijlers springen vooral de creatie van kennis, duurzaamheid, innovatie, ondernemerschap, academisch leiderschap en globalisering in het oog. Momenteel heeft de Business School meer dan 5.000 studenten, zowel in de pre- als de postgraduaatsopleiding, en een netwerk van meer dan 13.000 afgestudeerden die in 40 landen werken.

Het heeft een academisch lichaam van 92 full-time professoren, waarvan 30% buitenlanders zijn, uit landen zoals Argentinië, Brazilië, China, Costa Rica, El Salvador, Spanje, Frankrijk, Mexico, Peru, Uruguay, VS, Venezuela . Haar leraren hebben doctoraten in de belangrijkste universiteiten van de wereld, waaronder Harvard, MIT, Princeton, Cambridge, Oxford, Californië in Berkeley, UCLA, NYU, Chicago, Maryland, Michigan, Boston, Georgia Tech, Texas in Austin , Carnegie Mellon, onder anderen. 48% van de faculteit komt van de top 100 van universiteiten, volgens de QS-ranglijst.

"Onze School of Business streeft ernaar een instelling van wereldklasse te zijn, afgeleid van onze onderwijsvaardigheden, ervaring in de bedrijfswereld en de kennis die we hebben opgedaan met ons onderzoek, om innovatieve leiders te ontwikkelen die inspireren en transformeren zijn organisaties en de maatschappij als geheel, zijnde de Business School een model van ethisch gedrag, kritisch denken en effectieve communicatie. "

uitzicht

De Business School van de universiteit Adolfo Ibáñez richt zich op:

  • Word een wereldwijde business school door de ontwikkeling van haar onderwijsproject, de constructie en het onderhoud van het integreren van strategische allianties in onderzoek en onderwijs op internationaal niveau.
  • Versterken van baanbrekend onderzoek op bedrijfsgebieden, aantrekken van een faculteit van wereldklasse en creëren van een onderzoeksomgeving die multidisciplinair onderzoek faciliteert en promoot.
  • Bijdragen tot de ontwikkeling en implementatie van studieplannen die studenten helpen hun maximale potentieel te bereiken, wat een verschil maakt in de markt.
  • Verspreid de intellectuele bijdrage van de school door de uitbreiding van activiteiten op het gebied van executive education en extensies om de industrie te beïnvloeden en beïnvloeden.
  • Ontwikkel en profiteer van het communicatienetwerk dat de school moet hebben om haar participatie en verbinding met bedrijfsleiders en beleidsmakers te verbeteren.114551_25.jpg

Educatief model

In lijn met het onderwijsmodel van de universiteit Adolfo Ibáñez, neemt de UAI Business School een Liberal Arts-programma op, geïnspireerd door de beste universiteiten ter wereld. Dit model wil studenten aanmoedigen om samen na te denken over de meest voorkomende kwesties van mens en leven, waardoor niet alleen in een beroep kan worden getraind, maar ook een meer verfijnd, kritisch en multidisciplinair denken kan worden ontwikkeld.

Het bovenstaande wordt vertaald in het Core Curriculum, een reeks van 8 cursussen, geïnspireerd door de 100-jarige ervaring van Columbia University, waar studenten klassieke teksten van filosofie, politiek, literatuur en wetenschap lezen, analyseren en bespreken.

Specifiek, in het geval van de Business School, zoeken alle programma's van de entiteit via de verschillende leernetwerken naar de vorming van de volgende vaardigheden:

  • Leiderschap.
  • Kritisch denken
  • Effectieve communicatie
  • Ethisch gedrag

In het specifieke geval van de loopbaan van Commercial Engineering, baseert het zijn leren op twee pijlers, wat zich vertaalt in academische excellentie en methodologieën die 'Learning by Doing' aanmoedigen, studenten vroegtijdig dichter bij de bedrijfswereld brengen en hen verder brengen de puur kennisverwerving, die hen in staat stelt om met voordeel de zakenwereld te betreden.

De onderwijsmethodologie concentreert zich dus op de student en verandert het paradigma van de leraar die kennis overdraagt naar een waar de studenten managers zijn van hun eigen leerproces.

Om deze reden omvat het onderwijsmodel de methodiek van workshops, waar projecten worden uitgevoerd die interactie met de echte bedrijfswereld mogelijk maken. Daarnaast wordt algemene training gecombineerd met twee keuzemogelijkheden: bedrijfsbeheer en economie, en een masteropleiding aan het einde van de carrière.

De integratie van deze elementen maakt het mogelijk om professionals op te leiden die in staat zijn om zich aan te passen en succesvol te zijn in een steeds dynamischere omgeving. Op deze manier worden de commerciële ingenieurs van de Adolfo Ibáñez-universiteit "opgeleid om problemen op te lossen die nog niet bestaan".114552_CAMPUSDESDEARRIBA.jpg

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Onze Advanced Master in Finance (AMF) LATAM is gericht op senior executives, directors en eigenaars van bedrijven in Latijns-Amerika, met relevante ervaring in de financi ... [+]

Onze Advanced Master in Finance (AMF) LATAM is gericht op senior executives, directors en eigenaars van bedrijven in Latijns-Amerika, met relevante ervaring in de financiële wereld, en met een interesse in deelname aan een unieke educatieve ervaring die hen in staat stelt om de financiële realiteit van de organisaties die regisseren, en hun aanvragen van het senior management, met name in de Latijns-Amerikaanse context. De strenge selectie van deelnemers resulteert in een elite-klasse van beperkte omvang, waarin een interessante en verrijkende dynamiek wordt gegenereerd die consequent door de deelnemers aan het programma wordt erkend als een grote bijdrage aan hun educatieve ervaring. Elke deelnemer brengt zijn ervaring en hun specifieke focus in op de behandelde problemen, terwijl de docenten de opmerkingen van de deelnemers channelen en ordenen om tot geldige conclusies en toepasbare economieën te komen, vooral in Latijns-Amerika.... [-]

Chili Peñalolén Verenigde Staten New York City Verenigd Koninkrijk Londen Ecuador Quito Colombia Bogota Panama Panama-stad  + 8 Meer
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MSc

Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

CEMS Master of Science in International Management (CEMS MIM) is een prestigieuze supranationale bedrijfsdiploma dat kan worden beschouwd als het beste paspoort voor een ... [+]

CEMS Master of Science in International Management (CEMS MIM) is een prestigieuze supranationale bedrijfsdiploma dat kan worden beschouwd als het beste paspoort voor een internationale carrière.

Dit is een internationaal geaccrediteerd programma en profiteert van een netwerk van 31 top business schools over de hele wereld, 73 zakelijke partners en 6 sociale partners die bijdragen aan het leren van studenten. Dit zeer selecte programma is alleen beschikbaar door een paar geselecteerde universiteiten wereldwijd en slechts één per land. Momenteel bieden slechts twee universiteiten in Latijns-Amerika dit programma aan dat gerangschikt is:

# 9 in The Financial Times Master in Management 2017 # 9 in The Economist Master in Management 2017... [-]

Chili Peñalolén
September 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

De Master of Science in Finance bereikt dat professionals van het gebied in hun beginjaren een bepaalde mate van specialisatie en functiebepaling bereiken die hen in staa ... [+]

De Master of Science in Finance bereikt dat professionals van het gebied in hun beginjaren een bepaalde mate van specialisatie en functiebepaling bereiken die hen in staat stellen hun loopbaan te versnellen, initiële posities van pas afgestudeerden te springen en in korte tijd strategische posities in het bedrijf te bereiken.

Sinds 2009 is de Master of Science in Finance ook het vlaggenschipprogramma van de samenwerking tussen de UAI en het CFA Institute, entiteit die belast is met het verlenen van certificering voor financiële analisten in de VS, die de internationale standaard is geworden in de zaak.

doelstellingenLever een gedegen opleiding aan onze Commercial Engineers door specialisatie op financieel gebied: financiële theorieën gekoppeld aan de waardering en het beheer van vastrentende financiële instrumenten, aandelen financiële instrumenten en afgeleide instrumenten.Hooggeschoolde professionals opleiden die in staat zijn om financiële functies in grote bedrijven te beheren en te superviseren op alle gebieden van bedrijven die met de financiële sector te maken hebben.Waarom dit programma studeren?... [-]
Chili Peñalolén
Maart 2020
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

De Master of Science in Innovation and Entrepreneurship (MIE) is een opleidings- en specialisatieruimte waar studenten hun kennis en vaardigheden verdiepen om waarde te c ... [+]

De Master of Science in Innovation and Entrepreneurship (MIE) is een opleidings- en specialisatieruimte waar studenten hun kennis en vaardigheden verdiepen om waarde te creëren door het creëren van nieuwe startups, of door een bijdrage te leveren van innovatie aan gevestigde bedrijven.

Dit programma is gebaseerd op teamwork om de implementatie van een ondernemer / innovatief project te realiseren. Dit wordt bereikt door het gebruik van solide methodieken die worden gegeven door docenten en mentoren op hoog niveau. De MIE duurt 12 maanden en is verdeeld in drie fasen: 1) fase van exploratie en generatie van ideeën, 2) fase van conceptualisering van nieuwe bedrijven, en ten slotte 3) fase van implementatie van projecten.... [-]

Chili Peñalolén
Maart 2020
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

De Master in Management Science, aangeboden door de School of Business in samenwerking met de faculteit Ingenieurswetenschappen en Wetenschappen van de universiteit Adolf ... [+]

Executives worden tegenwoordig geconfronteerd met een toenemende complexiteit van de bedrijfswereld. De problemen op het gebied van Management hebben betrekking op elementen uit verschillende disciplines en vereisen een vermogen tot diagnose en actie op basis van gedegen kennis en het zoeken naar bewijs.

Deze toenemende complexiteit betekent dat om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt, het steeds noodzakelijker wordt om een meer complete en rigoureuze visie op het bedrijfsleven te hebben, gebaseerd op modern management, dat elementen van strategie, theorie van organisaties, gedrag omvat mens, marketing en operaties, naast de mogelijkheid om in verschillende onderwerpen te duiken.

... [-]
Chili Peñalolén
Maart 2020
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Escuela de Negócios, Universidad Adolfo Ibáñez

Dit programma is ontworpen om een niveau van bijgewerkte kennis op het gebied van marketing te leveren in een omgeving met een hoge academische vraag. Dit wordt bereikt d ... [+]

Dit programma is ontworpen om een niveau van bijgewerkte kennis op het gebied van marketing te leveren in een omgeving met een hoge academische vraag. Dit wordt bereikt door het aanleren van concepten, modellen, methoden en technieken voor het nemen van marketingbeslissingen.

Dit programma bevat een sterke praktische oriëntatie, door het gebruik van de casusmethode, simulatiegames en de realisatie van toegepaste werken.

Het doel van de master is om onze studenten professioneel te trainen om te presteren als executives of ondernemers in het commerciële gebied.

toelatingToepassingsvereisten voor aanvragers buiten de UAIBachelor's Degree uitgegeven door een universiteit erkend door de wetten van uw land.Maximaal één jaar werkervaring, na afgestudeerd te zijn in de bachelor.Vul het aanvraagformulier in2 aanbevelingsbrieven.Schriftelijk toelatingsexamen.Persoonlijk interviewAanvraagkosten: US 100.Applicatie-eisen voor studenten van de UAIJe moet niet meer dan 3 in behandeling zijnde vakken (9 studiepunten) hebben in undergraduate. Deze onderwerpen kunnen niet omvatten: Finance I, Marketing I, Marketing II en Statistics II.Ze kunnen niet meer dan 4 lopende cursussen combineren tussen sport en Engels. Een student die bijvoorbeeld 3 sporten en 2 Engels heeft te danken, kan niet deelnemen aan het masterdiploma.Laat de administratieve praktijk registreren.Er is geen limiet aan quota's.Algemene informatieprijsToepassing: USD 100Prijs: USD 18.000 Het omvat: de totale waarde van het lesgeld en al het academische materiaal van het programma.... [-]
Chili Peñalolén
Maart 2020
Spaans
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bienvenidos a la UAI: Escuela de Negocios

Universidad Adolfo Ibáñez - Pensar con Libertad