Wycliffe College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Wycliffe College is aangesloten bij de Universiteit van Toronto en Toronto School of Theology en is een theologische Wycliffe College een afstudeerrichting geworteld in een evangelische anglicaanse traditie. Onze studenten komen uit een breed scala aan achtergronden en denominaties.

Ons doel is om diegenen uit te dagen en aan te moedigen die een beter begrip van de transformerende kracht van Jezus Christus zoeken en om, via uitmuntendheid in theologische wetenschap en spirituele vorming, degenen die geroepen zijn tot bediening of academische bezigheden uit te rusten.

Sommige dingen die u moet weten

  • Wycliffe haalt studenten uit meer dan 40 denominaties.
  • Onze afgestudeerden zijn gaan lesgeven bij enkele van de beste instellingen ter wereld en dienen als predikanten, zendelingen, leiders van het ministerie en zakenmensen die zijn uitgerust voor service.
  • Wij maken deel uit van de Universiteit van Toronto, wat betekent dat de meerderheid van onze graden gezamenlijk wordt toegekend door zowel Wycliffe College als de Universiteit van Toronto.
  • Onze tarieven zijn het meest betaalbaar in Canada.
  • We bevinden ons in het centrum van de Universiteit van Toronto, gelegen in het centrum van de stad Toronto, waardoor je toegang hebt tot een schat aan culturen en plekken om je geloof te leven.123159_ThMProgram.jpg

Locaties

Toronto

Address
5 Hoskin Ave
Toronto, ON, M5S 1H7, Canada

Toronto, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden