University of Toronto

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1827, is de University of Toronto uitgegroeid tot Canada's toonaangevende instelling voor leren, ontdekken en kenniscreatie. We zijn er trots op een van 's werelds beste onderzoeksintensieve universiteiten te zijn, gedreven om uit te vinden en te innoveren.

Onze studenten hebben de mogelijkheid om te leren van en samen te werken met vooraanstaande opinieleiders via ons multidisciplinaire netwerk van onderwijs- en onderzoeksfaculteiten, alumni en partners.

De ideeën, innovaties en acties van meer dan 560.000 afgestudeerden blijven een positieve impact hebben op de wereld.

Een transformatieve opleiding

De University of Toronto is een van 's werelds grootste universiteiten, die zich onderscheidt door een buitengewone diepte en breedte van uitmuntendheid. De wereldwijde vooruitzichten en kosmopolitische locatie van U of T in een van 's werelds grootste steden bieden studenten een transformerende educatieve ervaring, waardoor ze de kennis, vaardigheden en competenties krijgen die nodig zijn om door onze snel veranderende wereld te navigeren.

Topstudenten uit heel Canada en de rest van de wereld worden om vele redenen aangetrokken tot U of T, maar wat deze universiteit onderscheidt, zijn de uitgebreide excellentie, diversiteit en toewijding aan gelijkheid en toegankelijkheid.

Locaties

Toronto

Address
King's College Circle,27
M5S Toronto, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden