University of Lethbridge

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom studeren aan uLethbridgeAls afgestudeerde student aan de University of Lethbridge bevindt u zich in het midden van een studentgerichte omgeving die innovatie, kritisch denken en creativiteit voedt.

Bij de U van L streven we ernaar om al onze studenten te laten floreren. Van het helpen met financiële ondersteuning tot een-op-een mentorschap tot geïndividualiseerd loopbaanbegeleiding, je vindt bij elke stap ondersteuning.

Als student aan de U van L word je gezien als een partner en een collega. U krijgt de gelegenheid om samen te werken en uw unieke ideeën te delen, vragen te stellen en antwoorden te vinden. Bij convocatie hebben de meeste van onze afgestudeerde studenten hun bevindingen gepresenteerd of gepubliceerd; meer dan 50 procent publiceert als de eerste auteur.

Over LethbridgeLethbridge, een stad met bijna 100.000 inwoners, ligt in het zuiden van Alberta en op korte afstand van de Rocky Mountains, Calgary en de grens met de Verenigde Staten. Wij zijn een van de zonnigste steden van Canada en de warme westelijke winden van Chinook geven Lethbridge enkele van de meest gematigde winters in West-Canada.

Waarom kiezen voor de University of Lethbridge ?

Betaalbaar collegegeld tarieven voor uitstekende programma's aangeboden door bekroonde faculteit.

Vriendelijke en veilige universiteit en gemeenschap.

Toegang tot geavanceerde technologie en state-of-the-art faciliteiten.

Uitgebreide studentenservices die zijn ontworpen om u te helpen slagen in het behalen van uw academische, persoonlijke en carrièredoelen.

Je kunt tijdens je studie werken en maximaal drie jaar na je afstuderen werken in Canada.

Locaties

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden