University Of Ontario Institute Of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

We bevorderen de ontdekking en toepassing van kennis om economische groei, regionale ontwikkeling en sociale innovatie te versnellen. We inspireren en rusten onze studenten en afgestudeerden toe om een positieve impact te hebben in een op technologie gerichte wereld.

Onze prioriteiten

Tech met een geweten

We streven ernaar het leven van mens en planeet te verbeteren door middel van ethische toepassing van technologie. Het is een sleutelcomponent in onze onderwijs- en leerpraktijken, administratieve processen en innovatieve onderzoeksprojecten.

Voor ons gaat het niet alleen om het ontwikkelen van de volgende technologische doorbraak. Het begrijpen en integreren van de sociale en ethische implicaties van technologie onderscheidt ons als universiteit.

Leren opnieuw bedacht

We passen ons aan het steeds veranderende onderwijslandschap aan door te experimenteren met de meest effectieve manieren om flexibel en dynamisch leren te bieden, waardoor meer mensen meer keuzes krijgen.

Door een reeks referenties en ervaringsgerichte leermogelijkheden aan te bieden en ondernemerschapsactiviteiten aan te wakkeren, bieden we leerlinggerichte onderwijsopties.

Een plakkerige campus creëren

We promoten positieve sociale verandering en moedigen een toegankelijke, rechtvaardige, diverse en inclusieve cultuur aan voor onze campusgemeenschap.

Of het nu gaat om het doen van onderzoek in een van onze meer dan 80 high-tech labs, het ontmoeten in botsingsruimtes zoals The Hive Café of Brilliant Catalyst, lid worden van een club of deelnemen aan de honderden evenementen die op de campus worden gehouden, onze universiteit is een plek om blijvend te zijn. verbindingen.

partnerships

We helpen de industrie, de gemeenschap, de overheid en academische partners om effectiever te zijn door hen samen met studenten en onderzoekers te brengen om innovatieve oplossingen te vinden voor de meest urgente problemen van onze partners.

We werken samen met organisaties in binnen- en buitenland om synergieën, ideeën en inzichten te brengen in onze onderzoeks- en onderwijsomgeving - dynamische ruimtes die bijdragen aan een welvarender sociaal weefsel en planeet.

Ons verhaal vertellen

We hebben hard gewerkt om vanuit het niets een nieuwe universiteit op te bouwen en we hebben nu een trackrecord. We zijn een verborgen juweeltje en nu is het tijd om ons verhaal met de wereld te delen.

We scoren consequent ver boven onze gewichtsklasse in ranglijsten, wedstrijden, onderzoek en meer. We zijn trots op onze ondernemersgeest en hebben er vertrouwen in wie we zijn en waar we naartoe gaan.

Locaties

Oshawa

Address
Simcoe Street North,2000
L1G 0C5 Oshawa, Ontario, Canada

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden