The University of New Brunswick-Saint John, Faculty of Business

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Universiteit van New Brunswick Saint John's Faculteit der Bedrijfskunde is waar professoren eigenlijk weet je naam.


Met onze leraar - student ratio van 01:17 u meer dan een getal. We streven ernaar om onze studenten te leren kennen en hen te betrekken in een unieke mogelijkheden die precies bij hun loopbaanontwikkeling zijn. Wij zijn een kleine, vriendelijke en toegewijde faculteit met een missie om uw begrip van de wereld waarin je leeft en werken te verbeteren, en om u in staat te stellen een significant verschil in uw gemeenschap te maken. We willen dat onze studenten om succesvol te zijn in welke inspanningen zij ervoor kiezen om na te streven.


Onze studenten hebben mogelijkheden om te doen en te proberen de dingen hier dat ze nooit een kans om te doen op een grotere campus kan krijgen. Studenten hebben papers gepresenteerd op conferenties met hun professoren, gastheer van een lokale radio show, geschreven voor de krant student, geserveerd op de raad Saint John van Handel en samengewerkt met een aantal van onze meest invloedrijke en inspirerende mensen in onze stad en de provincie.


Wij brengen echte wereld ervaring recht in onze klaslokalen


Natuurlijk onze faculteit leden zijn slim, maar ze zijn ook echte mensen die een schat aan praktische kennis te brengen aan hun stijl van lesgeven. Surfen via de faculteit profielen en zien het talent dat bestaat bij ons team.


We hebben een ondernemer die leert Small Business Strategy, een advocaat / registeraccountant die Financiën en Business Law en een ICT-expert die de studenten om nieuwe technologieën op te nemen in hun opdrachten door middel van blog-based learning tijdschriften en gebruik te maken van Google Docs in hun verslagen uitdagingen leert.

Locaties

Saint John

University of New Brunswick - Saint John

Address
UNB Saint John
100 Tucker Park Road
P.O. Box 5050

E2L 4L5 Saint John, New Brunswick, Canada
Telefoonnr.
(506) 648-5500

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: